Vrei sa arati SENZATIONAL? Iata 3 schimbari pe care sa le faci!

Transformarile nu pot avea loc decat daca dai dovada de consecventa si determinare! De aceea, daca iti doresti sa schimbi felul in care arati, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si hotarare, astfel incat sa ajungi la rezultatele dorite. Cum sa faci acest lucru? Ei bine, poti, descoperi, in cele ce urmeaza, cateva metode, ca sa iti fie mai usor.

Iata ce sa faci pentru a arata senzational:

      1.      Fizicul
Se intampla, de foarte multe ori, ca fizicul unei persoane sa creeze multe complexe si frustari. Chiar daca felul in care corpul tau arata nu te defineste ca om, este important sa ai grija de acesta, astfel incat sa capeti mai multa incredere in tine si sa nu te mai complexezi. Un prim lucru pe care il poti face, pentru a arata cum iti doresti este sa apelezi la exercitiile fizice. Acestea pot fi facute fie acasa, fie la sala de fitness sau aerobic, prin programe specializate, impreuna cu un instructor. Totusi, daca nu ai timp de acestea si iti doresti rezultate rapide, poti recurge la lipoaspiratie. Contacteaza-l pe domnul doctor Sorin Parasca pentru a te programa la o astfel de interventie. Aceasta poate fi facuta in diferite zone ale corpului, in functie de preferintele tale, si te ajuta sa ai fizicul pe care ti-l doresti.

 2.    Vestimentatia
Chiar daca se spune ca nu haina face pe om, ci invers, trebuie sa constientizezi ca ceea ce porti, incepand de la articole vestimentare, pana la accesorii si incaltaminte, poate sa imbunatateasca sau sa inrautateasca felul in care arati. De aceea, trebuie sa stabilesti de la bun inceput care sunt hainele care te avantajeaza. Nu are rost sa porti ceea ce nu te pune in valoare, doar pentru ca este la moda. Mai mult, pentru a iesi din anonimat, accesorizeaza-ti tinutele! Gasesti la Ochelari Vitage brandul Carrera de ochelari, pe care sa ii porti cu articolele tale vestimentare preferate. Orice ai alege, asigura-te ca te simti confortabil, pentru a arata deosebit!

3.    Dieta
Felul in care arati poate sa spuna multe despre alimentatia ta. Daca nu faci parte din categoria norocosilor care pot sa manance orice, fara sa se ingrase, este esential sa ai mai multa grija de tine. Nu doar ca poti acumula kilograme nedorite, insa poti sa avea si probleme cu pielea, din cauza unei diete nesanatoase. Consuma multe legume si fructe, precum si produse animale provenite din surse de calitate. Fereste-te de zaharul procesat, grasimile saturate si fast-food, deoarece aceastea accelereaza procesul de imbatranire, iar, in timp, iti vor crea foarte multe neplaceri. In plus, tine cont de faptul ca succesul sta in moderatie!

Daca iti vor fi de folos aceste metode, continua sa le pui in practica! Rezultatele bune nu vor intarzia sa apara!

10 comments

  1. Bune sfaturi. Trebuie sa avem si putina ambitie si sa le urmam.

    ReplyDelete
  2. E atât de usor să arati minunat, trebuie doar sa ne preocupam putin si sa ne folosim imaginatia.

    ReplyDelete
  3. Imi doresc sa fac lipo de cand aveam 10 ani si vedeam prin filme procedura. NAspa e sa fi copil grasun si sa ramai asa toata viata.

    ReplyDelete
  4. Incerc pe cat pot sa am grija de fizicul meu. Cand e cazul, cm in plus ii ascund cu ajutorul vestimentatiei.

    ReplyDelete
  5. Si eu incerc sa fiu atenta la felul in care ma imbrac, dar partea cu sportul si alimentatia sanatoasa e foarte grea pentru mine, noroc ca am gena buna.

    ReplyDelete
  6. Offf, la partea cu sportul sau dieta stau cam prost :))) dar ma straduiesc.

    ReplyDelete
  7. Dieta e foarte importanta dar la feld e bine, pentru a fi pe eplin senzationala trebuie completata frumusetea interioara cu cea exterioara :)

    ReplyDelete
  8. Multumim pentru articol. Insa de sport nu prea ma tin, asa ca celelalte 2 sfaturi raman la dispozitie si incerc sa l respect.

    ReplyDelete
  9. Pentru a arata senzational e nevoie sa avem grija de noi in fiecare zi!

    ReplyDelete
  10. La capitolul sport si dieta nu stau deloc bine. Aici as mai trebui sa lucrez

    ReplyDelete