Planificarea nuntii in 2018: 4 secrete pentru o petrecere PERFECTA

Organizarea si planificarea unei nunti este, cu siguranta, o reala sursa de stres atat pentru miri, cat si pentru apropiatii lor. Cu toate acestea, exista cateva trucuri care pot fi de ajutor in acest demers si care joaca un rol important in realizarea unei petreceri perfecte. Daca urmeaza sa te casatoresti anul acesta si iti doresti ca nunta ta sa fie un eveniment de neuitat pentru tine, dar si pentru invitatii tai, citeste acest articol si descopera cateva secrete care te vor ajuta sa obtii ceea ce ti-ai propus.




Iata 4 secrete de avut in vedere pentru o petrecere de NUNTA reusita:


1.Invitatiile

Invitatiile pentru marele eveniment reprezinta primul lucru cu care persoanele dragi tie vor intra in contact, motiv pentru care, daca iti doresti o petrecere perfecta, trebuie sa acorzi o importanta deosebita acestui aspect. In primul rand, asigura-te ca vei alege un model de invitatie care sa va reprezinte pe tine si pe viitorul tau sot. In al doilea rand, opteaza pentru ceva inedit, astfel incat sa reusesti sa iti impresionezi invitatii inca din primul moment. In acest sens, poti vizualiza mai multe invitatii de nunta de laTaramul Iubirii si sa le alegi pe cele care se potrivesc cerintelor voastre, dar care sunt si in ton cu tematica nuntii. Asadar, acesta este un prim secret, pe care daca il vei aplica, iti va fi de mare ajutor in organizarea unei petreceri de neuitat.

2.Marturiile

In timp ce invitatiile reprezinta primul contact al celorlalti cu nunta ta, marturiile sunt lucrurile pe care acestia le vor primi la sfarsitul evenimentului si pe care le vor pastra mult timp de acum inainte. Cu alte cuvinte, acestea sunt obiectele care le vor aminti tuturor celor prezenti la petrecere ca evenimentul pe care l-ai organizat a fost unul cu adevarat reusit. Astfel, ar trebui sa optezi pentru marturii iesite din comun, care sa le trezeasca amintiri frumoase invitatilor tai. Mai exact, poti alege sa le daruiesti fie cate un borcanas cu dulceata, fie cate un suport pentru lumanare din sticla, fie cate un obiect personalizat. Fara indoiala, oricare va fi decizia ta, daca vei avea grija sa le oferi invitatilor o marturie deosebita, acestia vor pleca cu o impresie buna despre petrecerea nuntii tale.

3.Transportul

Transportul este un aspect pe care cei mai multi dintre miri il ignora, atunci cand vine vorba despre planificarea nuntii. In ciuda acestui lucru, transportul joaca un rol esential pentru o petrecere perfecta. Fie ca este vorba despre punctualitatea mirilor sau despre a-i ajuta pe cei care nu locuiesc in apropiere sa ajunga la petrecere, cert este ca trebuie sa ai in vedere si acest aspect. Drept urmare, asigura-te ca toata lumea va beneficia de o modalitate eficienta de transport si, totodata, ca toate masinile pe care le vei folosi in acest scop vor fi perfect functionale, pentru a evita situatiile neplacute. De exemplu, accesand site-ul https://www.neobat.ro/baterii-auto-varta/ poti intra in posesia unor baterii auto de calitate, care vor asigura toate conditiile optime pentru un transport sigur si eficient. In mod cert, daca vei tine cont si de acest lucru, vei reusi sa ai parte de o petrecere de neuitat.

4.Aranjarea invitatilor la mese

Un alt secret de care ar trebui sa tii cont atunci cand planifici petrecerea de nunta este aranjarea invitatilor la mese. Desi primul instinct va fi sa delegi aceasta sarcina organizatorului de evenimente sau chiar personalului de la restaurant, daca iti doresti ca toti invitatii sa se simta bine si sa petreaca toata noaptea, este esential ca tu sa le creezi un mediu confortabil. Mai precis, ai grija ca fiecare invitat sa se afle in preajma persoanelor pe care le cunoaste si in prezenta carora se simte relaxat. Fara indoiala, daca vei aplica si acest truc, petrecerea nuntii tale va fi una memorabila atat pentru tine, cat si pentru persoanele dragi tie.

Acestea fiind spuse, asigura-te ca iei in calcul toate aspectele enumerate anterior si ca pui in practica fiecare dintre aceste secrete si, fara doar si poate, vei avea parte de o petrecere de nunta perfecta!

10 comments

  1. Mi-ar fi fost de folos aceste sfaturi acum 4 ani, a trecut acest moment. Pentru viitorii miri sunt sfaturi foarte utile.

    ReplyDelete
  2. Am trecut peste acest eveniment, dar cateva din sfaturi le pot aplica oricarui alt tip de eveniment

    ReplyDelete
  3. Tare complicat e sa multumesti pe toata lumea! Dar cel mai bine e sa fie mirii multumiti, in primul rand!

    ReplyDelete
  4. Nu am facut inca nunta dar stiu ca e multa treaba asa ca o sa incerc sa o simplific cat de mult pot sau sa angajez pe cineva care sa se ocupe de aceste detalii.

    ReplyDelete
  5. A trecut ceva timp de la nuntă, dar am bifat și eu chiar toate sfaturile tale în acel moment. Cu siguranță articolul tău va fi util pentru viitoarele mirese.

    ReplyDelete
  6. Pentru ca nunta sa fie perfecta e nevoie de organizarea tuturor detaliilor cu timp inainte. Nimic nu poate fi neglijat.

    ReplyDelete
  7. oo de cate ponturi ai nevoie atunci cand vrei sa iti organizezi nunta... sunt bune sfaturile

    ReplyDelete
  8. Cate detalii sunt si la organizarea unei nunti. De fapt, in detalii sta totul, pana la urma. Insa, daca te documentezi din timp si le treci pe agenda pe toate, altfel pare totul. Banii sa fie :-D

    ReplyDelete
  9. Multe lucruri sunt importante la o nuntă, chiar în vară trebuie să ajung la una. Cred că-i dau articolul prietenei mele, poate o inspiră.

    ReplyDelete
  10. E multa bataie de cap si trebuie sa acordam atentie fiecarui aspect, pentru a avea nunta mult visata.

    ReplyDelete