Top 3 accesorii de EFECT pentru o camasa ALBA simpla

Camasa alba este o piesa must-have in garderoba oricarei femei, nu doar pentru ca poate fi integrata in orice tip de tinuta, ci si pentru ca este un element foarte versatil atunci cand vine vorba despre accesorizare. Cu alte cuvinte, acest obiect vestimentar, desi pare a fi banal, poate fi transformat cu usurinta intr-unul senzational.
Ai o camasa alba in garderoba, dar nu stii cum sa o scoti din anonimat? Iti doresti sa porti aceasta piesa cu stil, in tinute spectaculoase? Afla, in continuare, care sunt accesoriile de efect care te pot ajuta sa realizezi ceea ce ti-ai propus.


Iata care sunt cele 3 accesorii de EFECT pentru o camasa alba simpla:


·         Bijuteriile statement

Indiferent daca, de obicei, adopti un stil vestimentar casual sau elegant, atunci cand accesorizezi o astfel de piesa, bijuteriile statement sunt cea mai potrivita alegere. Desi aceasta varianta este destul de des intalnita in randul doamnelor, daca vei alege bijuteriile potrivite, vei reusi nu doar sa scoti camasa alba din anonimat, ci si sa oferi o nota wow  intregului outfit. In acest sens, poti accesa site-ul https://melimeloparis.ro/produse/bijuterii.html de unde iti poti achizitiona atat coliere masive, cat si cercei sau alte bijuterii statement, perfecte pentru accesorizarea acestui articol vestimentar.  Cu certitudine, camasa alba va arata senzational impreuna cu aceste accesorii, chiar daca vei alege sa o porti cu o pereche de jeans, o fusta midi, tenisi sau stiletto. 

      ·         Gentile colorate

In cazul in care esti o tipa mai rezervata si bijuteriile statement nu te reprezinta, poti miza cu incredere pe accesorizarea camasii albe cu o geanta colorata. O astfel de poseta  va atrage, in mod sigur, atentia in zona superioara a oricarui outfit si, mai mult decat atat, va pune in valoare simplitatea camasii. In acest sens, descopera aici cele mai frumoase modele de genti si alege-o pe cea care iti place cel mai mult, fie ea rosie, corai, albastra, mov sau visinie. Fara indoiala, cu ajutorul acestui tip de accesoriu vei reusi sa porti camasa alba cu stil atat in tinutele casual, cu pantofi sport si jeansi, cat si in tinutele office, cu o pereche de pantaloni negri si pantofi cu toc.  

·         Esarfele cu imprimeuri

Pentru a adauga un efect sofisticat, dar lejer in tinutele pe care le construiesti in jurul camasii albe, poti adauga o esarfa cu imprimeu. La capitolul materiale poti alege orice iti doresti, intrucat o piesa vestimentara atat de simpla se poate asorta cu aproape orice tip de esarfa, iar in ceea ce priveste imprimeul poti opta fie pentru unul inflorat, fie pentru animal print. De asemenea, un artificiu de styling care te va ajuta sa porti camasa intr-un mod inedit este acela de a-ti aseza esarfa pe umeri si sa ii faci un nod lejer in zona pieptului. In plus, poti apela oricand la creativitate si sa porti acest accesoriu pe post de cravata, papion sau chiar in locul unei centuri, in jurul taliei. In mod sigur, o esarfa cu un imprimeu indraznet te va ajuta sa accesorizezi camasa alba simpla intr-un mod deosebit.


Asadar, acestea sunt cele trei accesorii de efect care pot sa transforme o camasa alba simpla intr-una cu adevarat spectaculoasa si, in acelasi timp, sa ofere un aer deosebit oricarui outfit.


11 comments

  1. Bijuteriile statement scot din anonimat orice bluza alba. Si gentile colorate sunt o alegere inspirata.

    ReplyDelete
  2. Mie imi plac toate alegerile pe care le-ai facut!

    ReplyDelete
  3. Frumoase alegeri, si mie imi plac camasile si ador sa le port.

    ReplyDelete
  4. Nu m-as fi gandit la geanta ca accesoriu potrivit pentru a scoate in evidenta o camasa alba dar ai dreptate ;)

    ReplyDelete
  5. Mi-as dori ca femeile sa redescopere esarfele.

    ReplyDelete
  6. In general imi accesorizez camasa cu esarfe, dar scurte. Uneori le fac si un nod micut de tip cravata.

    ReplyDelete
  7. DE obicei optez pentru genti cu modele creative, atent lucrate si cu personalitate.

    ReplyDelete
  8. O camasa alba este cel mai usr de accesorizat! Am foarte multe camasi de genul in garderoba

    ReplyDelete
  9. Excelente accentele de culoare alese de tine, desi, la urma urmei, o bluza alba e foarte eleganta si fara accesorii, dar parca tot mai bine da cu o esarfa colorata.

    ReplyDelete
  10. Si un guler mai special cred ca ar merge!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai foarte mare dreptate, cele tip Peter pan. :D

      Delete