Top 5 cele mai INTERESANTE hobby-uri ale femeilor moderne



Femeia de astazi este o persoana ambitioasa, inteligenta, dornica sa razbata in viata. Succesul in cariera profesionala a inceput sa o urmareasca ca find un tel suprem, asa ca tot efortul si energia ei sunt indreptate in aceasta directie. Timpul liber il dedica insa propriilor sale pasiuni pe care si le cultiva tot mai mult, in incercarea poate de a-si pastra o anumita identitate intr-o lume in care oamenii par tot mai mult obsedati de doua lucruri: banii si munca.

Evident ca inca mai sunt intalnite vechi hobby-uri (gatitul, cantatul, manufacturarea bijuteriilor, joggingul, calaria), dar femeia moderna a inceput sa fie pasionata si de alte lucruri, poate mult mai interesante. Daca in urma cu ceva timp femeile nici nu se gandeau ca ar putea sa poarte pantaloni ca barbatii sau sa conduca avioane, in ziua de astazi reprezentantele sexului frumos indraznesc sa viseze sa faca orice.

Iata 5 dintre pasiunile unei femei:

1. Sportul a devenit o placere si o relaxare a doamnelor si domnisoarelor tot mai interesate de a-si mentine sanatatea si de a arata spectaculos la orice varsta. In ziua de astazi, femeia moderna si-a gasit timp intre indatoririle de mama si de angajata la firma sa faca ceea ce ii place, adica exercitii fizice cu regularitate, care dau mai mare randament decat antrenamentele solicitante, dar mai rare.

2. Autoturismul nu mai este demult o atractie doar pentru barbati, ci si pentru femei. Acestea sunt incantate sa sofeze si, de aceea, au mare grija ca masina lor sa arate bine, sa fie ingrijita corespunzator, reparata acolo unde este cazul. In acest sens, produsele de la Raoauto au inceput sa aiba o tot mai mare cautare. Pasiunea aceasta merge chiar pana in punctul in care femeile isi doresc chiar sa imbunatateasca perfomantele automobilului personal.


3. Moda a ramas in topul hobby-urilor reprezentantelor sexului frumos care adora sa faca shopping in magazinele fizice sau in cele din mediul online si nu se sfiesc sa arate celor din jur cat de bine se pricep la fashion. Sifonierele acestora sunt pline de piese vestimentare si de accesorii de calitate superioara, in trendurile modei, reusind sa atraga privirile celor din jur prin eleganta si rafinament.

     4. O alta pasiune a femeii este blogging-ul. Aceasta impartaseste cunostinte, sentimente cu alti oameni, isi face noi relatii si chiar leaga prietenii minunate. Multe blogguri au ca domenii de activitate literatura, calatoriile, moda, sportul sau viata mondena si sunt intretinute de femei care au o viata activa la serviciu, dar si de casnice sau mame care incearca sa obtina un venit in plus.

     5. Dansul de societate a devenit o preferinta clara a femeilor de astazi ce isi doresc sa cunoasca noi oameni si sa petreaca timpul liber intr-un mod traditional, dar in aceeasi masura sa-si imbunatateasca postura si gratia feminina. Acesta a inceput sa fie tot mai preferat de cupluri pentru ca vor sa se reconecteze spiritual si fizic, sa reaprinda scanteia de altadata sau sa se distreze in doi. 
    
    In concluzie, pasiunile femeilor moderne pot fi mult mai interesante decat cele din trecut pentru ca atentia doamnelor s-a rasfrant si asupra altor domenii de activitate, considerate apanajul barbatilor pana acum ceva timp. 





18 comments

  1. Într-adevăr, am văzut o grămadă de femei care sunt bloggeriţe, însă le felicit pentru acest hobby. Blogging-ul este o activitate constructivă, care aduce foarte multe beneficii pe întreaga durată a activităţii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este. Bloggingul este si una din pasiunile mele, dupa cum se poate observa. :D

      Delete
  2. In cazul meu uite ca pasiunea pentru autoturisme nu se potriveste. Mai am si carnet si nu conduc. Da, se poate si asa :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cam pe aici ma plasez si eu :))
      Va trebui sa conduc de anul acesta, am si masina, si carnetul, nu cred ca ma mai scapa sotul meu din ochi.

      Delete
  3. poate ca nu-s chiar moderna :)... numai una am de aici! nu-i bai, am multe altele!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, nu neaparat. Acest articol se adreseaza majoritatii, insa e clar ca sunt si exceptii. Poate ai alte hobbyuri care nu sunt practicate de toata lumea, nu ca nu ar fi moderne, ci poate mai grele.

      Delete
  4. O data cu trecetea timpului femeile sunt mai indraznete si aspira la ceva mai bun.
    Acestea sunt activitati pe care femeia moderna le realizeaza.

    ReplyDelete
  5. Sa stii ca femeile moderne indiferent de pasiunile lor sunt foarte competitive, decisive si ordonate! Vor sa fie cele mai bune si nu este un lucru foarte rau ci din contra, putem spune ca datorita perseverentei si a competitivitatii ajung sa fie femei model!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este! si mie imi place cam unde a ajuns femeia in zilele noastre: mai independenta, mai muncitoare, acapareaza domenii care pana nu demult erau conduse strict de catre populatia masculina.

      Delete
  6. Femeile moderne stiu ce vor. Au hobby-uri indraznete si sunt practice.

    ReplyDelete
  7. 3 din 5... hai că nu-i așa rău, nu sunt chiar așa demodată, se pare :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, cu siguranta ai si alte hobbyuri care nu se regasesc aici, dar sunt si ele moderne.

      Delete
  8. Mie mi se potrivesc doar punctele 3 si 4. Cu restul nu am nici o treaba desi am facut parte dintr-o trupa de dans.

    ReplyDelete
  9. Femeia moderna tine cont foarte mult si de intretinere corporala la saloane, dar are ca si hobby si gatitul, zic eu:D

    ReplyDelete
  10. Cred ca moda si bloggingul se potrivesc si persoanei mele!

    ReplyDelete
  11. Eu am foarte multe pasiuni, dar si cele 5 enumerate de tine sunt primele in lista mea.

    ReplyDelete
  12. Pot spune ca incadrez cat de cat in acest top in sensul ca sofatul si autoturismele nu ma prea intereseaza.

    ReplyDelete
  13. Ai punctat la fix doar ca in 2 din cele 5 mentiuni nu prea excelez. Sport fac foarte rar si la capitolul dans nu stau extraordinar

    ReplyDelete