Shopping online | Comanda Banggood

Despre Banggood, am citit destul de mult in blogosfera feminina, atat de mult incat mi-a trezit interesul si mi-a dat curajul sa plasez prima comanda.
Siteurile chinezesti nu imi sunt straine deloc, caci comand de mai bine de 8 ani produse din China, dar cand e ceva nou, parca am ceva retineri.
   Va spuneam in wishlistul pe care l-am facut (aici), ca as vrea sa comand ceva de Craciun si chiar asta am facut.


 






SHOP HERE: DECORATIVE LIGHTS

Am ales o instalatie, cu "ciulini" :)) asa imi place mie sa le spun, insa ele sunt papadii. Eu am ales cu lumina alba, dar puteti alege colorate sau cu lumina galbuie. Functioneaza cu ajutorul bateriilor, 3 mai exact si are doua moduri de functionare: intermintent sau continuu, iar lungimea este de 2.2 m.
Eu ador instalatiile si le folosesc tot anul, nu doar de Craciun, de aceea consider ca cel mai safe este sa alegem unele care nu necesita sa fie bagate in priza. Sunt ideale pentru a decora gradina sau casa si pentru a crea o atmosfera linistita, primitoare.


SHOP HERE: FLOWER BOUQUET

 



   Incep si eu, ca pe Instagram: #no filter :)) Atat de frumos este acest buchet de flori, incat nu are nevoie de niciun filtru (prima poza). Imi plac mult nuantele, coditele sunt din plastic, insa invelisul e unul moale, cumva nu arata la fel ca alte flori artificiale. Este un mix de trandafiri si dalii si e minunat ca recuzita pentru poza sau pentru dormitorul mic, unde am draperii mov. Sunt 6 nuante din care puteti alege: alb si verde deschis, sampanie, galben si rosu, albastru, roz inchis si acesta pe care l-am ales eu, roz si mov.






SHOP HERE: DRESS

    Desi initial mi-am indreptat atentia spre mai multe haine, am decis sa comand doar aceasta rochie. M-am uitat la masuratori, insa tot am reusit sa gresesc marimea :)) Trebuie sa o stramtez nitel, in talie., vedeti a doua poza.
Imi place croiala si lungimea, e o rochie clasica, de zi cu zi. Manecile sunt si ele confortabile, dar materialul nu ma da pe spate; desi e elastic, mi se pare nitel cam transparent si e poliester, dar acest lucru era mentionat pe site, asadar am comandat pe riscul meu. 🤣


    Cam atat despre achizitiile mele recente de pe Banggood. As vrea sa imi spuneti, 
care din aceste produse va fac cu ochiul? 






20 comments

  1. Si eu am comandat un buchetel de flori.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper sa fie la fel de frumos ca al meu! <3

      Delete
  2. am vizitat magazinul si am fost impresioanta cate poti gasi intr-un singur loc.

    ReplyDelete
  3. Am mai vazut acele flori la tine si mi se par foarte de efect! Arata atat de dragut, uneori am impresia ca sunt naturale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu la fel. chiar imi plac mult si as achizitiona mai multe.

      Delete
  4. Ce produse faine! Imi place tare mult instalatia.☺️

    ReplyDelete
  5. De obicei nu suport florile artificiale, dar buchetul tau chiar arata frumos. POzele sunt inselatoare, poate in realittate mi-as da seama repede ca e fake, dar tot sunt tentata de el. Nu imi place deloc sa cumpar flori si sa vad cum mor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu sunt la fel, nu imi plac florile naturale tocmai pentru ca mor. In schimb am o orhidee de care am grija si ma mai bucura atunci cand infloreste. Sa stii ca nici in realitate nu pare ca e artificial. :D

      Delete
  6. Ce faina e instalatia!!! Si eu sunt innebunita dupa flori artificiale iar buchetul tau e superb!

    ReplyDelete
  7. Imi place foarte mult instalatia, cred ca ar arata minunat la viitoarele poze pe care le vei face :)

    ReplyDelete
  8. Instalatia te va ajuta sa faci poze tare frumoase, alaturi de florile care par naturale.

    ReplyDelete
  9. WOW! Super instalatia! Am sa adaug si eu produsul la urmatoarea comanda! Multumesc de pont!

    ReplyDelete
  10. Si eu am cumparat luna trecuta multe instalatii, iar acum imi pare rau ca nu i-am vizitat si pe cei de la banggood :). Au multe modele frumoase de instalatii. In plus imi place foarte mult si buchetul de flori asa ca il voi adauga pe lista mea de dorinte.

    ReplyDelete
  11. Imi plac floricelele, dar inca nu stiu unde as putea sa le pun prin casa in timpii morti de dupa fotoshooting.

    ReplyDelete
  12. Superbe alegerile tale! Nu ma pot decide ce imi place cel mai mult, dar cred ca florile si rochita sunt pe primul loc in top.

    ReplyDelete
  13. Imi plac alegerile facute si imi place mult instalatia. Se vede tare interesant

    ReplyDelete
  14. Flori pentru decorațiuni mi-am făcut și eu comanda, dar nu de pe Bangood.

    ReplyDelete
  15. Ce frumoasa pare instalația! Si rochita imi place mult.

    ReplyDelete