Wishlist | Produse pe care mi le doresc

Faptul ca imi plac foarte mult siteurile chinezesti, deja nu mai este un secret. V-am povestit de atatea ori pe blog despre achizitiile mele si astazi, vreau sa va pun sub lumina reflectoarelor un alt site.

Banggood este un site care comercializeaza o gama foarte larga de produse, de la haine, papuci, pana la decoratiuni de Craciun, lucruri pentru casa, articole de frumusete, accesorii pentru telefon, laptopuri, jucarii pentru animale,  etc.

Ceea ce mi se pare super este faptul ca ofera transport gratuit si daca ai produse de o suma mai mare, iti imparte automat comanda in mai multe colete, astfel nu numai ca nu vei plati taxe vamale, ci ai sanse foarte mari ca acel colet sa ajunga la posta locala. De asemenea, la comanda finala se pot adauga cupoane de reducere, fie pe categorie, fie cu ocazia vreo unei sarbatori, cum ar fi acum de Black Friday, 9 % reducere din pretul final al comenzii. Pe langa cupoanele de reducere, clientii siteului pot acumula puncte prin diverse activitati pe site: comanda de produse, recenzia produselor, adaugarea de poze sau video uri ale articolului.

Pe mine ma incanta foarte mult sistemul dupa care functioneaza acest magazin online si intentionez sa plasez prima mea comanda, insa ma voi limita la numarul de produse intrucat vreau sa vad cum decurge aceasta, De cand l-am descoperit si pana acum, desi nu m-am incumetat inca sa comand, am tot adaugat produse in wishlist si, nu ca ati fi in pana de idei, insa vreau sa impartasesc cu voi cateva din alegerile mele.




SHOP HERE:


   Ca orice femeie, sunt pasionata de moda, haine si incaltaminte, asadar am rasfoit cu mare interes aceste categorii. Un articol vestimentar care mi-a atras atentia a fost aceasta rochita eleganta si feminina, am ales-o pe culoarea albastru caci imi doresc sa imi mai diversific gama de culori din garderoba. Aceasta rochie poate fi asortata, in sezonul cald, cu o pereche de sandale sau botine cu varful deschis, insa ar merge la fel de bine si cu cizme inalte
Un model frumos este cel prezentat mai sus si daca s-ar aseza corespunzator, as fi in stare sa achizitionez trei perechi, nu una. 😬
Apoi, nu sunt eu un fan inrait al gentilor, insa imi place sa mai schimb din cand in cand modelul sau culoarea, nu zilnic!
Aceasta geanta, se aseamana foarte mult cu "raposata" mea si cred ca mi-ar fi foarte utila, plus ca s-ar asorta de minune cu perechea de cizme rosii de mai sus!


SHOP HERE: SNOW BOOTS

   Desi sotului meu ii displac total, eu ador acest gen de incaltaminte. Totusi mi-am schimbat intre timp gusturile si nici natura jobului nu-mi permite sa le port zi de zi, insa sunt ideale pentru weekend, merg asortate unei tinute lejera, comoda si calduroasa. Rozul acesta pudrat se poarta de cativa ani si cred ca se va mai purta ceva timp de acum incolo, asadar cu siguranta nu voi da gres cu nuanta.

 SHOP HERE:

   Pentru ca nu pot sa uit de al meu blanos (aka Ginger), am incercat sa-i caut si lui ceva ce l-ar incanta. Am gasit acest ansamblu de joaca, gargarita, ce sper sa ii trezeasca interesul si sa il imbie la ceva exercitiu, caci cu totii stim ca are nevoie sa mai slabeasca. 😺 Tot pentru el, as dori sa achizitionez acest dispozitiv de urmarire. De cand ne-am mutat la casa a inceput sa se strecoare afara si uneori uita sa vina la o ora decenta, ceea ce ma sperie si imi cam displace. Stiu ca nu pleaca departe, insa chiar daca e prin vecini, mi ar placea sa stiu unde e. Acest dispozitic incepe sa sune, daca il activezi prin telefon, asadar daca nu il zaresti, poti macar sa il auzi, plus ca poti verifica pe harta unde se afla. Citisem ca functioneaza pana la o anumita distanta, voi citi mai multe cand il voi comanda. 😼

SHOP HERE: FLOWERS

   Ultimul produs, insa nu cel din urma, este acest buchet de trandafiri si dalii. Il vreau pentru dormitorul mic, in care avem draperiile mov. Mi se pare ca va aduce un plus de culoare si un sentiment mai de "acasa". 
Urmatoarea categorie pe care o voi analiza in detaliu va fi cea dedicata Craciunului, insa mi-e teama ca daca voi comanda ceva, in ritmul in care se misca posta romana, voi apuca sa le folosesc la anul. Desi ... nu trebuie sa fie Craciun pentru a folosi instalatia, asa-i? 💓 Hihi.

In concluzie, cam acestea sunt produsele pe care mi le doresc de pe acest site si va incurajez sa aruncati o privire pe site, cu siguranta veti gasi multe produse pe placul vostru. 

Ce parere aveti de site? L-ati incercat sau v-ar tenta? 
Care produs este preferatul vostru, din cele prezentate de mine?


0 comments