3 cele mai bune destinatii pentru o vacanta cu familia in 2017

O vacanta in familie reprezinta prilejul perfect pentru a petrece momente de neuitat alaturi de copii sau parinti si de a descoperi locuri si oameni noi. De asemenea, un astfel de concediu va ofera ocazia de a desfasura impreuna numeroase activitati in aer liber, precum excursii, plimbari cu barca, jocuri de plaja si multe alte lucruri pe care, in mod normal, nu aveti timp sa le faceti.


Vreti sa plecati in vacanta cu copiii, dar nu stiti ce destinatie sa alegeti? Va doriti ca acest concediu sa fie distractiv pentru toti membrii familiei? Iata o lista cu cele mai bune destinatii pentru o astfel de excursie, care va poate inspira sa organizati vacanta de vis.


Iata care sunt cele mai potrivite destinatii pentru a petrece timp impreuna cu familia:



  • Rezervatia Naturala Cheile Sohodolului
Vizitarea unei rezervatii naturale reprezinta o idee perfecta pentru a petrece timp de calitate cu familia. Pe langa faptul ca cei mici pot descoperi cele mai impresionante forme de relief, acesta este si un moment oportun de a va destinde admirand peisaje inedite. De asemenea, daca veti opta pentru o cazare pe masura, cum este Domeniul Culcer, va veti putea bucura, cu totii, si in incinta domeniului, de activitati distractive si relaxante, precum tir cu arcul, tiroliana sau tenis de masa. Mai mult decat atat, Casa Culcer este ideala pentru familii, aceasta fiind pregatita sa gazduiasca toata veselia unei vacante perfecte. Daca iti doresti sa petreci timp cu familia in aceasta locatie, gasesti pe www.domeniulculcer.ro toate informatiile de care ai nevoie pentru a inchiria integral domeniul din comuna Runcu. In plus, Pensiunea Culcer se afla in apropierea multor obiective turistice, cum ar fi casa memoriala Constantin Brancusi sau manastirea Tismana. Fara indoiala, aceasta este destinatia perfecta pentru o astfel de vacanta.


  • Delta Dunarii
O alta destinatie pe care ar trebui sa o aveti in vedere atunci cand planuiti o vacanta alaturi de familie este Delta Dunarii. Pe langa activitatile de recreere pe care le puteti desfasura aici, cum ar fi plimbarile cu barca sau pescuitul, aceasta reprezinta locatia ideala pentru o excursie cu cortul. De asemenea, pentru ca relaxarea este cuvantul cheie atunci cand vorbim despre vacante, ar trebui sa achizitionati cateva saltele gonflabile de la Lazy boy, pe care le puteti utiliza fie ziua, la plaja, fie seara, cand va adunati in jurul focului. Mai mult decat atat, daca aveti si un animal de companie, ii puteti oferi si lui acelasi tratament, cumparand o perna cu puf pentru animale. Cu certitudine, dupa o asemenea vacanta, veti ramane cu amintirea celor mai frumoase momente petrecute impreuna.



  • Paris
O alta idee minunata pentru o vacanta in familie este sa alegeti ca destinatie Parisul, capitala Frantei. Aceasta reprezinta cea mai mare atractie turistica in randul copiilor, Disneyland Paris fiind locul in care toti prichindeii isi doresc sa ajunga, macar o data in viata. In plus, acesta este un oras unde veti putea descoperi mancaruri alese, obiective turistice celebre, dar si parcuri potrivite pentru cei mici. Avand in vedere posibilitatile pe care le pune la dispozitia voastra o vacanta in Paris, este evident ca aceasta destinatie este corespunzatoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.


In mod cert, oricare ar fi destinatia pe care o alegeti anul acesta, important este sa petreceti timp impreuna, astfel incat relatia dintre voi sa fie una din ce in ce mai stransa, iar momentele pe care le traiti in vacanta sa fie de neuitat.






0 comments