3 sugestii pentru pregatirea casei inainte de sosirea bebelusui

Venirea pe lume a bebelusului tau va aduce cu sine o multime de schimbari, atat in viata ta, cat si in caminul tau. Avand in vedere ca dupa nastere nu vei mai avea timpul necesar sa te ocupi de amenajarea casei, astfel incat aceasta sa fie pregatita pentru nevoile celui mic, ar trebui sa organizezi totul cu cateva saptamani inainte de marele eveniment.

Daca vrei ca prichindelul tau sa fie primit intr-o casa curata si calduroasa, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, de la curatenie, pana la decor si atmosfera.  Citeste acest articol pentru a afla care sunt lucrurile esentiale pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand pregatesti caminul pentru un nou-nascut.


Uite ce trebuie sa ai in vedere cand amenajezi casa pentru sosirea bebelusului tau:


  • Curatenia si dezinfectarea casei
Inainte de orice, trebuie sa acorzi atentie faptului ca, de acum inainte, in casa va locui si bebelusul tau, care este mult mai sensibil la mediul inconjurator, comparativ cu adultii. Din acest motiv, primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand pregatesti casa pentru sosirea lui, este sa dezinfectezi toate incaperile si sa elimini deseurile, astfel incat sa te asiguri ca micutul tau va avea parte, inca din primele zile, de un mediu curat. In ceea ce priveste dezinfectarea, poti opta pentru produse speciale pentru camerele de bebelusi. Referitor la colectarea deseurilor menajere, ar trebui sa apelezi la o firma de profesionisti, precum Green Global, care te poate ajuta sa rezolvi aceasta problema in cel mai scurt timp. In acest sens, solicita oferta aici, pentru ca totul sa fie pus la punct inainte de venirea pe lume a  micutului tau. Avand in vedere ca mama sanatatii este curatenia, ar trebui sa acorzi cea mai mare importanta acestui aspect.

  • Achizitionarea produselor necesare pentru nou-nascuti
Bineinteles, pentru a te asigura ca prichindelul va avea parte de un camin confortabil, este necesar sa te ocupi si de achizitionarea produselor speciale pentru bebelusi. Pe langa patut, carucior, hainute si scutece, ai grija ca in casa ta sa existe si lucruri de care vei avea nevoie pe parcurs. In acest sens, ar fi bine sa cumperi biberoane si canite, dar si lapte praf si ceaiuri de la https://www.elaptepraf.ro/ceaiuri-producator-humana.html, magazinul online ideal atat pentru mamici, cat si pentru juniori. Mai mult decat atat, nu uita ca produsele pentru igiena si sanatate sunt extrem de importante, asa ca asigura-te ca in casa vei avea si termometru, servetele umede si cosmetice pentru cel mic.

  • Decorul si ambianta
Acum ca ai o casa curata si ca ai achizitionat o parte dintre lucrurile pentru bebelus, ar trebui sa te ocupi de camera juniorului. In acest sens, trebuie sa ai grija la decorul si ambianta din aceasta incapere. Desi ai o multime de variante, incearca sa nu exagerezi. Tine minte ca pentru nou-nascuti o incapere foarte incarcata nu este cea mai potrivita. De altfel, culorile si luminile din camera bebelusului trebuie sa inspire liniste si sa nu fie stridente, pentru ca cel mic sa se poata odihni la orice ora din zi si din noapte. In plus, ai grija sa nu decorezi cu obiecte pe care ar putea sa se acumuleze praful, intrucat acesta este extreme de periculos pentru copii, mai ales in primele luni de viata.

Daca vei tine cont de aceste lucruri, nu doar ca iti vei aduce prichindelul intr-un camin curat si primitor, dar si tu te vei simti mai linistita stiind ca va avea parte de un mediu potrivit pentru el.

0 comments