Silueta DE INVIDIAT in doar 4 saptamani: ce TREBUIE sa faci?


Vara e in toi, iar tie inca ti-e jena sa te afisezi in toata splendoarea la piscina ori sa iesi din casa imbracata cat mai sumar. Motivul e lesne de inteles: inca te mai confrunti cu complexul celor 2-3 kilograme in plus despre care crezi, cu tarie, ca nu vei scapa prea curand. Si nici timp nu mai ai! Ei bine, stiai ca poti sa elimini kilogramele acumulate in doar 4 saptamani? Afla ca inca mai ai timp sa profiti de sezonul cald, asa ca grabeste-te sa ajungi la silueta perfecta mai repede decat credeai!
Urmeaza, cu strictete, pasii propusi la punctele urmatoare si, fara indoiala, vei putea purta costumul de baie minunat dupa care tanjesti atat. Doar accesand aceasta pagina, vei gasi modelele ideale de costume de baie pe care sa le porti, imediat ce reusesti sa obtii o silueta fara cusur!



3 sfaturi utile ca sa scapi de kilograme intr-O LUNA!



  1. Mananca sanatos. Fara indoiala, nu te surprinde si ai mai auzit de acest pont. Insa este important sa intelegi ce presupune o dieta sanatoasa si echilibrata. Pe scurt, nu are nicio legatura cu infometarea! Este indicat sa mananci putin si des alimente naturale, precum legume si fructe. Renunta la gustarile prajite si incearca sa elimini dulciurile, cel putin pana ajungi la greutatea dorita. In aceste 4 saptamani de dieta, consuma supa de linte la pranz sau cina, caci te ajuta sa slabesti datorita fibrelor insolubile pe care le contine, salata de legume, ton sau pui, smoothie-uri sanatoase si hranitoare din fructe proaspete, dar si sandwich-uri cu paine integrala si ou prajit in tigaie, fara ulei. De asemenea, intre mese, apeleaza la biscuitii integrali, iaurturile degresate, legume sau fructe. Iata cateva idei de preparate gustoase, care sa iti potoleasca senzatia de foame, fara sa te ingrijorezi ca vei adauga inca un kilogram greutatii actuale. Incearca!


  1. Pune-ti corpul in miscare. Daca vrei sa slabesti rapid, alterneaza dieta cu sportul. Sunt suficiente 30 de minute de miscare pe zi, eventual seara, dupa cina. Si sa stii ca nu este nevoie sa te inscrii la o sala de fitness. Poti sa mergi sa alergi in parc ori sa faci miscare acasa, urmarind tutorialele disponibile pe Internet. Cu siguranta, vei gasi un program care sa iti placa si pe care sa il urmezi cu drag.



  1. Masaj. Nici in acest caz, nu este neaparat nevoie sa iti cheltuiesti banii in saloanele de Spa. Poti sa iti rupi din timpul liber, rasfatandu-ti pielea cu miscari circulare, astfel incat sa diminuezi aspectul inestetic de coaja de portocala al pielii. Exista in comert o varietate larga de creme si lotiuni pe care le poti folosi in acest sens, dar si retete pe Internet, astfel incat sa pregatesti chiar tu o lotiune menita sa combata celulita. Important este sa fii ambitioasa si sa respecti programul, sa constientizezi ca fiecare pas are rolul lui in procesul de slabire.

Asadar, acum ca ai descoperit cum poti sa elimini kilogramele care iti dau batai de cap in doar 4 saptamani, grabeste-te sa integrezi in programul tau cele 3 sfaturi mentionate anterior. Fara indoiala, vei reusi sa te bucuri de razele soarelui mai repede decat crezi! Pana la urma, meteorologii au anuntat o vara lunga si torida, asa ca ai timp suficient sa iti afisezi silueta de invidiat la malul marii.



0 comments