Review | Silan Soft & Oils - balsam de rufe si odorizant de camera

Va spuneam aici si aici despre experientele mele cu Buzzstore si despre campaniile la care am participat, iar in postarea de astazi va povestesc despre alta campanie care are ca vedeta noul balsam de rufe de la Silan.
    Ne ingrijim zi de zi pielea si incercam pe cat posibil sa folosim produse cat mai blande, iar hainele noastre merita acelasi tratament, mai ales daca ne dorim sa le pastram ca noi o perioada cat mai lunga de timp.



   Gama Silan Soft & Oils este inspirata din industria cosmetica, iar parfumul este seducator si natural. Noua gama se gaseste in trei variante: gold, purple si blue, iar eu am testat-o pe cea gold.

Kitul de buzzer 

  Fiecare buzzer a primit o cutie care continea kitul necesar testarii produselor.







   Cadoul a fost acest umeras imbracat intr-un material fin care ma face sa cred ca e satin. Umerasul mi se pare feminin si un cadou binevenit.



   

 


Impresii despre Silan 

   De cand am deschis capacul m-a impresionat mirosul care este ... unic si se simte foarte natural. Am folosit foarte mult timp Cocolino Pink Boost si chiar incepusem sa ma satur de miros, Este unul dulce, apasator dar care isi pierdea din potenta inca din prima zi. Inainte de sarbatori, fix in ziua in care am plecat in concediu, am spalat vreo 3 masini de haine si le-am pus la uscat in casa, pe uscator. Atunci cand m-am intors acasa, ma asteptam sa ma intampine un aer inchis, in schimb am simtit un miros floral cu un iz de vanilie. Nu cred ca pot exprima cat de bine miroase,asa ca va incurajez sa-l incercati macar o data. Mentionez ca parfumul s-a pastrat timp de 10 zile in casa, este foarte probabil ca in contactul cu aerul curat, sa-si mai piarda si acesta din intensitate.
   Designul cica duce cu gandul la produsele de beauty care, insa eu nu observ aceasta asemanare. Este adevarat ca mi place mult faptul ca recipientul este transparent, astfel incat vad exact cantitatea de produs ramasa.
   In ceea ce priveste calitatea, nu pot spune ca am observat vreo diferenta intre balsamul de rufe pe care il foloseam inainte si cel de la Silan, dar asta e vina mea caci nu am pus pret pe asta pana acum. Folosesc balsamul pentru ca ofera un plus de parfum, dar nu am stat sa analizez indeaproape beneficiile lui,
   

    In concluzie, acest balsam mi-a placut mai mult decat ma asteptam si cu siguranta data viitoare cand o sa fiu la cumparaturi, o sa achizitionez Silan, doar ca as vrea sa incerc si varianta pe mov.

Care este balsamul de rufe pe care il folositi? 
V-ar tenta noua gama Silan?






2 comments

  1. Am avut si eu norocul sa il testez!Superb miros are acest balsam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie mi s-a parut special si natural. Ma bucur ca ti-a placut si tie!

      Delete