Review | Xerolys sau cum ingrijim pielea uscata?

   Cu pielea uscata am avut probleme de cand eram mica, dar motivul este de fapt pielea mea sensibila. De-a lungul timpului, am observat ca imi apare o iritatie atunci cand ating unele alimente (vinete, cartofi, rosii) iar rezultatul e fie iritatia, fie pielea crapata si uscata. Toate produsele de curatenie pe care le folosesc recomanda folosirea manusilor, insa eu ma incapatanez sa nu le folosesc. Mi se pare ca nu reusesc sa curat la fel de bine ... la finalul zilei de curatenie generala ma aleg cu o casa curata dar si cu niste maini aspre.
    Am gasit totusi o crema care a facut minuni pentru mine, cu ajutorul careia mi-am tinut tenul hidratat in anotimpul rece si mainile catifelate pe durata intregii zile. Xerolys este o emulsie hidratanta creata special pentru pielea uscata, imbatranita si ajuta la calmarea mancarimilor pielii.






Emulsie hidratanta Xerolys 5

Ce cred eu despre acest produs?

   Am castigat acest set la o tombola organizata la una din intalnirile bloggeritelor din Bacau iar premiul a fost oferit de catre Ana de la Beauty Barometer si, pe aceasta cale, ii multumesc din nou. 
Acest set contine o crema pentru fata (40 ml) si emulsie pentru piele uscata (200 ml).



   Crema pentru fata, am folosit-o pe toata perioada in care am avut tenul uscat, dar nu am reusit inca sa o termin. Este atat de hidratanta incat, dupa cateva aplicari, tenul meu revenea la starea lui naturala mixta. Este o crema minunata pentru tenul uscat sau pentru persoanele cu ten mixt, dar care au ten uscat in sezonul rece. Emulsia din recipientul cu pompita am folosit-o aproape in fiecare seara pentru hidratarea pielii mainilor. 
   
   Ambele au facut ceea ce au promis si consider ca nu ar trebui sa lipseasca din rutina de ingrijire a pielii uscate. Eficienta lor se datoreaza unui amestec de ingrediente active uree si clorura de sodiu care asigura cu 50 % mai multa hidratare decat o crema care contine doar uree. Daca nu stiti, ureea este un ingredient activ benefic pielii; acesta este utilizat in unele produse cosmetice deoarece imbunatateste textura si aspectul pielii, dar si exfoliaza si elimina scuamele.






  Cu siguranta YAY ! M-a ajutat foarte mult in ingrijirea pielii si cu siguranta as achizitiona acest gen de produs, in special cel cu recipientul cu pompita deoarece mi se pare usor de folosit iar emulsia, desi este foarte hidratanta, nu lasa o pelicula grasa. Am intrat pe siteul lor, magnifiqueskin.ro, si am vazut ca este o gama larga de produse, chiar si cu 50 % uree; crema pe care am folosit-o eu este cu 5 % uree. 

Verdict: 5 din 5 trandafiri


    M-ar interesa sa stiu ce fel de ten aveti si sa-mi spuneti cum il ingrijiti. De asemenea, v-ar interesa un articol care sa va ajute la determinarea tipului de ten?





0 comments