Review | Noile capsule Persil Power-Mix




           Dintotdeauna mi-a plăcut să mă informez despre produsele abia lansate, indiferent de categoria din care fac parte, așa că am fost foarte încantată când am aflat că am fost selectată să particip la campania Persil Power-Mix Caps de pe BUZZSTORE.

         Coletul l-am primit la aprox 1 săptămână după ce m-am căsătorit, deci pot spune că am intrat in căsnicie cu dreptul. :))

         Coletul a fost mai mare decât m-am asteptat. Recunosc că nu am citit cu atenție detaliile, în primul rând deoarece nu mă așteptam să fiu selectată și în al doilea rând pentru că aveam stresul cu nunta. E posibil ( SIGUR )  să fi omis să citesc cantitatea de capsule pe care o voi primi așa că pentru mine a fost ceva gen surprise box. 

        Acum că m-am eliberat de orice stres, vă zic și vă arăt cu drag conținutul cutiei.





  • 1 pungă cu 28 capsule gel și pudră 
  • 10 mostre de capsule gel și pudră 
  • 1 prosop inscripționat cu dimensiunea 45x70 cm
  • 11 materiale informative

      Am dăruit câteva capsule prietenelor mele deoarece orice fată cochetă are nevoie de un detergent eficient.




    
    Deși m-am convins de eficiența capsulelor după primele spălări, am făcut totuși un test pe prosopelul primit de la ei; am folosit ulei vegetal , machiaj diversificat: pudră, bronzer, fond de ten, rimel și ruj pentru a vedea câte din pete vor dispărea.





    Am fost chiar mulțumită de rezultat. Capsula Persil a îndepărtat toate petele, înafară de fondul de ten dar cred că se va duce la a doua spălare dacă voi schimba temperatura apei ( eu am spălat acum la 30 de grade).





   De ce mi-a plăcut Persil Power-Mix Caps?
- marea mea problemă cu detergentul pudră este că niciodată nu știu să pun cu masură și am găsit de multe ori urme albe, ba chiar bulgărași de detergent pe haine;
- aceeasi problemă o am și cu detergntul lichid, mereu pun mai mult decât un căpăcel așa că e minunat că aceste capsule conțin cantitatea exactă pentru o spălare;
- am observat că în general detergentul lichid sau detergentul pudră, separat, nu curăță toate petele, dar cred că impreună sunt mai puternici;
- la a doua spălare am rămas fără balsam și nici măcar nu s-a simțit lipsa lui deoarece capsulele Persil conțin destul de mult parfum.
- am observat că este eficient în îndepartarea petelor de grăsime mai vechi, și mai exact petele de pe un tricou ponosit pe care îl purtam prin casă si de care nu mă pot despărți deși îl am de ani buni.

   Indicații:
- o capsulă poate spăla până la 5 kg de haine, dacă aveți mașină care are o capacitate mai mare, folosiți două capsule
- capsula se adaugă prima în mașina de spălat, înaintea hainelor.

   Ca să nu mai lungesc postarea, am să inchei prin a spune că per total sunt mulțumită și recomand acest produs în special persoanelor care folosesc deja capsule din acelea cu detergent lichid, chiar cred că acea doză de detergent pudră face diferența.




   

0 comments