Review | Despre Secom si produsele Life-flo (dragoste la prima utilizare)

   Dupa cum va spuneam si pe facebook, am fost selectata sa particip in campania de testare a produselor Secom prin intermediul site-ului Buzzstore. Am mai participat intr-o astfel de campanie si v-am povestit despre ea aici.
   Sa stiti ca si voi puteti participa in astfel de campanii daca va doriti. Mai intai trebuie sa faceti un cont pe Buzzstore, completati cateva chestionare de selectie, dupa care va inscrieti la campaniile urmatoare. Pentru a va inscrie dati click aici.
 

    Despre Secom

    Secom este o firma romaneasca care comercializeaza produse de medicina integrativa si promoveaza frumusetea prin produse fito-dermatocosmetice ce contin ingrediente de calitate superioara.
    In portofoliul lor veti gasi produse din doua arii de specialitate: suplimente alimentare si produse fito-dermatocosmetice, iar in magazine veti gasi tot felul de promotii care cu siguranta va vor face sa veniti cu drag si a doua oara. Puteti achizitiona produsele lor accesand magazinul online Secom sau din magazinele de prezentare din orasele Iasi, Brasov, Bacau, Timisoara, Ploiesti si Bucuresti.


   
  Experienta shopping

   Am fost atat de incantata cand am aflat ca am fost selectata pentru campanie, incat a doua zi am si printat voucherul primit pe adresa de email si am dat fuguta la magazin. Acolo, m-au intampinat zambind doua domnisoare/doamne. Le-am explicat situatia, am prezentat voucherul si dansele mi-au spus ca sunt prima persoana care a venit din cele care participa. Una dintre ele s-a oferit sa ma ajute sa-mi aleg produsele potrivite si trebuie sa spun ca a fost cea mai faina experienta de shopping. Consultanta ei a fost peste asteptari, mi-a pus multe intrebari despre ten incat si-a dat seama exact de ceea ce am nevoie dar asta nu a oprit-o sa-mi prezinte fiecare produs in parte. Toata treaba asta a durat cel putin o ora, timp in care am aflat informatii pretioase si mi-am dat seama ca mai sunt multe de invatat. Mi-a placut foarte mult modul in care mi-a comunicat aceste informatii, mereu s-a asigurat ca stiu exact despre ce vorbeste, mi-a explicat si despre ingredientele pe care nu le stiam.
   Imi place ca au testere si faptul ca le folosesc. Am testat fiecare cremuta, fiecare unt, fiecare ulei si a fost minunat. E mult mai usor sa-ti dai seama daca iti va placea produsul sau nu deoarece te familiarizezi cu mirosul, textura si efectul inainte de a-l achizitiona. Dupa ce am ales produsele, am primit si kitul de Buzzer, iar pentru ca era luna martie mi-au oferit un martisor frumos cu sigla Secom.
 
  Kit de buzzer









   Am daruit cateva vouchere si toate fetele au fost incantate de ele dar si de cataloagele de prezentare. Nu am reusit sa le suprind fericirea, insa cu siguranta se va vedea mai bine atunci cand isi vor alege un produs din magazinul celor de la Secom. Uitati cateva dintre fericite:










  



  Despre produse





   Acestea sunt produsele pe care le-am ales si sunt foarte multumita de alegerea facuta. Am ales ulei din samburi de struguri, crema pentru piele sensibila, Roll on cu acid salicilic si unt de cacao.
Le folosesc de aproape o luna, insa nu le-am folosit exclusiv doar pe acestea, asa ca nu va pot face un review ca la carte dar va pot impartasi parerile mele de pana acum, cu promisiunea ca voi face review pentru fiecare in parte.


   Ulei din samburi de struguri






Ulei din samburi de struguri pentru redarea fermitatii si imbunatatirea tonusului cutanat.
Avantaje:
  • Contine ulei pur din samburi de struguri, provenit din cultura organica, obtinut prin presare la rece
  • Aport ideal de compusi care sutin arhitectura pielii
  • Sursa organica de flavonoide, vitamina E si acizi grasi cu efect antiagining si antioxidant
  • Previne degradarea colagenului si a elastinei pentru atenuarea aspectului ridurilor

   Am ales uleiul acesta deoarece nu este la fel de gras ca celelalte uleiuri. Are o formula usoara si eu l-am folosit pentru indepartarea machiajului ochilor, iar dupa ce imi curatam tenul cu un produs exfoliator, aplicam ulei pe toata fata pentru a-si face efectul peste noapte.  L-am folosit o data pe saptamana in masti de par, am facut una cu ou ca aceasta de aici doar ca in loc de ulei de masline am pus uleiul acesta. Intr-o seara am aplicat doar uleiul din samburi de struguri pe varfurile firelor de par si chiar s-a vazut o imbunatatire. Parul era mai stralucitor iar firele despicate nu mai erau atat de evidente.

   Crema cu vitamina B-12








Crema cu efect calmant si regenerator, pentru pielea sensibila.
Avantaje:
  • Calmeaza iritatia si reda confortul
  • Vitamina B-12 calmeaza pielea sensibila, iar extractul de sangele dragonului favorizeaza epitelizarea normala si hranirea pielii
  • Formula fara pafum, potrivita si celui mai sensibil tip de piele
  • Flacon prevazut cu pompa speciala pentru o dozare usoara

   Foarte greu gasesc produse pentru ten sensibil care sa nu-mi irite tenul si acesta este unul dintre ele. Este o crema cu o textura lejera care a functionat perfect ca baza de machiaj. Se absoarbe rapid si cred ca este potrivita tuturor tipurilor de ten. Mie imi prieste si as cumpara-o cu siguranta.

    Roll on cu acid salicilic






Formula cu proprietati purificatoare, pe baza de acid salicilic.
Avantaje:
  • Contine acid salicilic si ulei esential de tea tree, cu rol in echilibrarea florei cutanate
  • Purifica si reduce excesul de sebum de la suprafata pielii
  • Formula imbogatita cu camfor si ulei de menta, pentru efect calmant
  • Aplicare facila si absorbtie rapida

  Eu sunt fana a produselor de acest gen, mai am unul de la Elf si chiar mi se par foarte bune. Este intr-adevar de mare ajutor in perioadele in care ai probleme cu tenul. Eu am trecut printr-o perioada de acest gen recent si am aplicat acest produs pe zonele afectate si l-am lasat sa actioneze peste noapte. Dimineata zona cu probleme era mai putin umflata si roseata era mai putin vizibila. Tot aplicand in fiecare seara, am grabit procesul de vindecare al pielii. Imi place si metoda de aplicare, faptul ca are biluta usureaza aplicarea si intentionez sa cumpaar varianta full size pentru a-l umple pe acesta,

   Unt de cacao



 





Unt de cacao hidratant, reda fermitatea pielii si reduce depozitele lipidice subcutanate.
Avantaje:
  • Contine unt pur de cacao, nerafinat, din sursa organica
  • Bogat in teobromina si cafeina, compusi care favorizeaza arderea grasimilor
  • Biocomponentele active din untul de cacao imbunatatesc fluxul sangvin si drenarea limfatica
  • Formula imbogatita cu vitamina E, cu actiune antioxidanta si emolienta

  Ahh, acest unt miroase genial. L-am ales pentru ca are miros de cacao si pentru ca favorizeaza arderea grasimilor. Acum ca vine sezonul pantalonilor scurti, imi doresc sa scap de orice urma de celulita si cum altfel decat folosind unt de cacao? Stiti zicala aceea in engleza "fight fire with fire"? Ei bine, asa am zis si eu sa indepartez depozitele de grasime rezultate in urma consumului de alimente nesanatoase si ciocolata cu acest unt care are miros a ciocolata. Nu mi-am format o parere 100 % despre el deoarece rezultatele se vad in timp, insa ceea ce pot spune este ca lasa pielea hidratata si cu un parfum dulce de cacao. Ma asteptam sa raman lipicioasa sau sa intre destul de greu in piele, insa am fost placut suprinsa sa vad ca absorbtia este foarte rapida.Este in stare solida, dupa cum puteti vedea si in poze, iar pentru a va usura munca ar trebui sa-l incalziti la baine-marine. Recunosc cu rusine ca, pentru a-l aplica pe maini, am folosit unghia ca sa scot putin produs din borcanel si am cateva poze doveditoare.



 


  In concluzie sunt foarte multumita de produse, iar daca ar fi sa aleg un preferat cred ca ar fi untul de cacao. As achizitiona cu siguranta crema cu vitamina B-12 si roll on ul, iar uleiul de samburi de struguri l-as inlocui cu cel de argan, untul de cacao cu cel de mango, doar pentru ca as vrea sa le incerc si pe acelea. Experienta de shopping a fost una mai mult decat multumitoare si cu siguranta o sa ma intorc in magazinul lor.


Voi ati incercat vreun produs de la Secom? 
Care produs v-ar tenta din cele prezentate de mine?



0 comments