Review | Purina One Bifensis

   

   Hey, Va spuneam acum ceva timp ca Ginger (motanul meu) a devenit si el un microinfluencer. In cadrul unei campanii marca Buzzstore, a avut sansa de a testa unele produse de la Purina. El, un mare gurmand si un cunoscator al calitatii, s-a aratat mai mult decat incantat la aflarea vestii.

   Produsele au ajuns la noi rapid, iar marea testare a inceput. La deschiderea coletului a participat insasi maestrul, dar si fratele lui mai mic (mai mare fizic :)) ), Spike. Curiozitatea lor a starnit hohote de ras, si din partea mea, dar si din partea celor care au vizionat videoclipul cu unboxingul.






 
    Eu, veterana a campaniilor Buzzstore, am acceptat cu placere provocarea de 3 saptamani lansata de cei de la Purina si mi-am propus sa fiu cu ochii pe Ginger, intocmai pentru a observa si cele mai mici schimbari.

    Fiind senior, a primit spre testare produse menite sa il ajute cu digestia, specifice pisicilor care isi petrec timpul mai mult in casa, dar si "crantanele" care sa ii imbunatateasca aspectul blanitei si sa il ajute la eliminirea parului ingerat.


   KITUL PURINA PENTRU 3 SAPTAMANI




🔻 3 pungi cu mancare uscata "coat & hairball"
🔻 21 plicuri mancare umeda, 2 sortimente: sensitive si indoor formula
🔻 1 bol conceput special pentru hranirea pisicilor


   BENEFICIILE HRANEI PURINA


   Ce spun cei de la Purina:

 # SAPTAMANA 1 = NIVEL CRESCUT DE ENERGIE Nivelul de energie al pisicii tale creste datorita nutritiei echilibrate, complete si de calitate de la PURINA ONE® BIFENSIS.
# SAPTAMANA 2 = DIGESTIE SANATOASA PURINA ONE® contine cicoare, un ingredient natural despre care s-a dovedit că ajuta la imbunatatirea sanatatii digestive. Mulțumita calitatii surselor de fibre si digestibilitatii crescute a hranei PURINA ONE® BIFENSIS, vei observa imbunatatirea digestiei pisicii tale.
# SAPTAMANA 3 = BLANA LUCIOASA PURINA ONE® contine nutrienti specifici – inclusiv acizi grasi Omega 3 & 6 si vitamine si minerale esentiale – care sustin sanatatea si aspectul lucios al blanii pisicii. Nivelul ridicat de antioxidanti contribuie si la stralucirea si sanatatea ochilor
   Care e parerea mea?

   Sincer va zic, nu am avut mari asteptari de la aceste produse. Eu deja ii cumparam plicuri si crantanele de la un brand ok,  asadar nu credeam ca voi vedea cine stie ce rezultate. Mi-am dorit sa incerc produsele intocmai ca el deja nu mai consuma hrana uscata, ci doar plicuri.

    Primul lucru pe care l-am observat a fost interesul crescut fata de hrana uscata si il auzeam noaptea cum le rontaia. Ideal este ca animalele sa aiba portii de mancare, insa noi ii lasam mancare uscata la discretie, iar plicurile cu portia. Am fost foarte incantata sa vad ca a reinceput sa consume "crantanele" si ca ii plac cu adevarat. Acestea ajuta foarte mult la curatarea danturii reducand astfel si mirosul urat al gurii.

    Plicurile au fost extrem de mult pe placul lui, insa stiam deja acest lucru, intrucat i am mai cumparat. In orice caz, va spun ca hrana umeda de la Purina miroase diviiiiiin, a ton si a carnita proaspata, iar bolul pe care l-am primit se curata foarte usor, daca as gasi sa achizitionez, as mai cumpara cateva.

   Il am pe Ginger de 8 ani si, de a lungul timpului, am putut sa observ toate schimbarile care au venit cu varsta. E mai puturos, fireste, iar eu credeam ca e din cauza batranetei, insa de cand l-am hranit cu Purina, a devenit mai energic, mai jucaus. A scos din ansamblul lui de joaca toate jucariile pe care i le-am depozitat acolo intocmai ca nu mai erau de folos nimanui si a iesit mai des la plimbare. Blanita lui arata in general bine, asadar nu ma pot pronunta in privinta acestui aspect.

   Asadar, provocarea Purina s-a incheiat, iar eu am continuat sa il hranesc cu mancare uscata de la ei. In ceea ce priveste mancarea umeda, deoarece ii place diversitatea, mai achizitionez si de la alte branduri. Totusi, cele de la Purina par sa fie printre cele mai satioase.

   Purina, produsele voastre sunt minunate si aveti ok-ul 👌 din partea lui Ginger. De acum ne vom numara si noi printre numeroasele persoane care achizitioneaza Purina pentru animalutele lor! 



 






0 comments