Review | Persil 4 in 1 capsule

Hello.

   Long time no post, insa chiar nu puteam sa nu va spun de noile capsule Persil cu 4 compartimente care ofera 4 beneficii hainelor noastre.


⭕ capsulele contin un amestec unic de enzime ce patrunde in tesatura si ajuta la indepartarea chiar si a celor mai incapatanate pete

⭕ confera prospetime si un parfum de lunga durata

curata in profunzime

pastreaza stralucirea culorilor hainelor


  V-am spus ca acest coletel l-am primit prin intermediul celor de la Buzzstore, iar in fotografia de mai sus puteti vedea continutul coletelui, insa pe facebook o sa va pun si un unboxing.

LOCUL I in topul detergentilor



   Nu stiu exact cum arata topul detergentilor, insa consider ca Persil se va clasa lejer pe locul I datorita acestor capsule. Unul din benefeciile capsulelor il reprezinta usurinta cu care putem spala. Fiind totul predozat, nu trebuie sa iti faci griji ca folosesti prea mult sau prea putin detergent. Astfel, nu numai ca scapi de un stres, dar mai faci si putina economie. 
   
   Sunt atat de multe lucruri de facut, incat imi place sa simplific, pe cat posibil, procesul de spalare al hainelor. asadar eu umplu masina de seara si programez masina sa porneasca dimineata. Cand ma trezesc, am hainutele spalate si gata de pus la uscat. Folosesc capsule de ani buni deoarece atunci cand foloseam detergent lichid, acesta se scurgea pana dimineata si mi se parea ca hainele nu erau la fel de curate ca atunci cand il puneam fix inainte de spalare. Din acest motiv, am decis sa folosesc doar capsule. 


DE CE PERSIL ?


  Motivele pentru care ar trebui sa alegeti Persil le am enumerat mai sus, insa un factor foarte important il reprezinta PRETUL. De cand il testez, v-am tot spus pe facebook unde il puteti gasi si cam la ce pret, insa cel mai ieftin l-am gasit intr-un final pe EMAG, 1,075 lei pentru o spalare, ceea ce este mai mult decat ok. Achizitionati un pachet cu 6 cutii a cate 22 de capsule si veti putea spala cu aproape un leu o masina de haine.  LINK catre pachet -> http://bit.ly/2OvsLFe

  Avand doua animalute care dorm cu noi, va dati seama ca noi trebuie sa spalam mult mai des asternuturile, paturile sau fetele de perna. Ceea ce am observat este ca Persil confera mai mult parfum decat un detergent normal, astfel folosesc mai putin balsam decat de obicei; oricum excesul de balsam poate da senzatii de mancarimi daca cumva nu se clateste cum trebuie, iar eu avand pielea sennsibila, incerc sa nu fac abuz cum mi ar placea. :))

    Am incercat sa conving si membrii blanosi ai familiei sa contribuie cu ceva in casa, am zis ca spalarea hainelor e chiar usurica, insa dupa cum vedeti, Ginger nu pare prea fericit. :))




VOI MAI CUMPARA PERSIL 4 in 1 caps?

  Cu siguranta! L-am testat pe hainele albe si a facut fata cu brio, l-am testat pe lenjeriile de pat si mi se pare ca le a curatat in profunzime, paturicile mele miros a curat, iar perdelele si draperiile au beneficiat de o spalare fara probleme. In cazul altor capsule, ambalajul nu se dizolva in totalitate, asadar cand se usca, ramanea un lichid lipicios, gen muci :)) imi cer scuze, insa nu am gasit o comparatie mai buna ca aceasta, dar cu siguranta ati patit o si voi. Ei bine, cu aceste capsule nu a fost cazul, s au dizolvat rapid si nici macar nu le am observat in timpul spalarii. 

CUM SE FOLOSESC CAPSULELE?

   Capsulele sunt menite sa ne usureze treaba, asadar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa puneti capsula in cuva masinii de spalat, inainte sa adaugati hainele, iar asta este tot. Foarte usor, fara batai de cap.

  Eu ma declar fana a acestor capsule si se potrivesc perfect nevoilor mele, insa voi nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, va indemn sa le incercati si voi. 

  
   

0 comments