Cand toamna vine ...

1 septembrie, prima zi de toamna.

De cum incepe acest anotimp, in inimile noastre se instaleaza acel sentiment de caldura dupa care tanjim in lunile calduroase. Scoatem de la naftalina puloverele over-sized, paltoanele, sosetele pufoase si ne inarmam cu cele mai bune carti din biblioteca, cu cele mai delicioase ceaiuri, dar si cu cele mai calduroase paturici. 

   Cand toamna vine, starea de bine intervine. Doar stiti cat de placut este sa savurezi un ceai cald (sau un pahar de vin) langa caldura semineului vizionand un film, citind o carte sau interactionand cu cei dragi. Ei bine, americanii au reusit sa inglobeze intr-un cuvant aceasta stare, ei o numesc cozy, iar danezii il au pe hygge, noi nu am gasit inca cuvantul perfect, insa stiti cu siguranta la ce ma refer.

   Aceasta stare de bine poate fi creata cu ajutorul lui FAVI, cel mai tare motor de cautare pentru mobilier si decoratiuni. Aici veti gasi o gama larga de produse, de la peste 100 de magazine. Uitatide pierdutul timpului in magazin, acum puteti compara produsele stand lejer pe canapea, cozy, asa cum ne place!


SURSE DE ILUMINAT 


   Primul pas in crearea unui cadru intim, familiar, il reprezinta achizitionarea a catorva surse de iluminat. Acestea pot fi adaptate in functie de anotimp si de atmosfera pe care doriti sa o creati. In dormitor, puteti monta benzi led in spatele tablii de la pat, acestea nu numai ca va vor ghida pasii in noapte, insa vor oferi un plus de siguranta pe timpul noptii intrucat veti putea repera mai eficient eventualele obstacole.
 
   Ghirlandele clasice cu lumina alba sunt un must have! cu ajutorul lor puteti pune in valoare diferite piese de mobilier si puteti tranforma total o incapere.

   Aceasta industrie este in crestere intrucat oamenii au inceput sa aprecieze tot mai mult decoratiunile, iar acum putem alege din sute de modele. Cel mai des intalnite sunt literele din lemn cu becuri sau cuvinte precum: home, peace, relax, smile. Acestea reprezinta un cadou minunat de casa noua, alaturi de ramele foto.



  

 
   Se spune ca perioada Craciunului e cea mai magica din an, dar v-ati gandit vreodata ca poate este si din cauza luminitelor specifice? Va spun din propria experienta ca de cand am "impodobit" foisorul, ma bucur de fiecare iesire in curte, de aceea ma asigur ca fiecare camera sa aiba cate o vaza cu flori si cate o sursa de iluminat decorativ.

     Livingul trebuie sa fie printre cele mai primitoare camere deoarece este inima casei voastre. Acolo va intalniti cu prietenii, petreceti timpul in familie, va relaxati iar el trebuie sa fie adaptat nevoilor voastre. Un copacel cu lumini va crea o atmosfera placuta, dar daca acesta nu este pe placul vostru, puteti oricand opta pentru o lampa de podea cu un design mai aparte. 


STICKERE DECORATIVE

    Omul se simte cel mai confortabil in casa lui atunci cand isi pune amprenta. De aceea, stickerele decorative reprezinta o buna modalitate de a dobandi acest sentiment. Pentru mine, familia este foarte importanta si imi da o stare de bine, iar de indata ce se "asaza" casa, voi pune un sticker cu arborele genealogic pe peretii de pe scari. 





   In celelalte camere voi opta pentru cateva stickere personalizate, cu citate care imi plac sau care ne definesc ca si familie. Acestea nu numai ca dau o nota personala locuintei tale, insa reprezinta si un subiect de discutie. Cu siguranta, prietenii tai vor observa aceste decoratiuni.





LENJERII, PATURI, PERNE, COVOARE

     
     Confortul suprem il poti atinge in dormitor optand pentru lenjerii calduroase; acestea vor contribui la un somn odinitor, iar tu nu trebuie decat sa adormi. Lasa-te invaluit de finetea lor in timp ce fugi catre lumea viselor. Monocrome sau colorate, fii fara grija, FAVI le are pe toate!




   Paturi pufoase? Perne frumoase? Covoare groase? Da, da si iar da. 





   

 AROMATERAPIE


  O canapea confortabila si toate acestea, invaluite intr-o mireasma placuta de iasomie sau lacramioare. Lampile de aromaterapie sau difuzoarele contribuie semificativ la starea noastra de bine si in functie de modelul ales, se poate integra perfect cu restul pieselor de mobilier.




   Noi suntem "vinovati" de fericirea noastra, asadar nu incetati sa incercati sa va faceti fericiti. Delectati-va cu micile bucurii pe care vi le ofera viata, iar daca viata intarzie sa vi le ofere, luati-le voi! 
   

0 comments