RECOMANDARE | Martisoare inedite 1 Martie

    1 Martie se apropie cu pasi repezi, asadar m-am gandit ca ar fi o idee buna sa va ajut cu cateva recomandari. Desi mi se pare ca numarul celor care poarta martisoare se imputineaza, pentru cei care inca tin traditia vie, 1 Martie reprezinta mai mult decat inceputul lunii. Cu siguranta va amintiti zilele de scoala in care admiram martisoarele din pieptul colegilor si al invatatorilor si  cum ne comparam cu mandrie gramajoara de martisoare primite.

🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻

Stiati ca, desi nimeni nu stie cu siguranta de cand dateaza acest obicei, cercetatorii arheologi au gasit  amulete asemanatoare cu martisoarele, vechi de 8000 de ani?

   Se spune ca, cei care poarta martisor mai multe zile consecutiv sau chiar toata luna martie, vor avea noroc tot anul, iar daca atunci cand vor lega acel martisor de ramurile unui copac isi vor pune o dorinta, aceasta se va indeplini.

  La inceputul lunii aprilie inca putem observa copaci impodobiti cu fel de fel de martisoare, semn ca lumea inca mai crede in aceste obiceiuri.

  In zilele noastre, acest obicei s-a dezvoltat din punct de vedere comercial, asadar gasim tot felul de lucrusoare care pot fi daruite ca si martisor.

3 martisoare inedite

  

    1. Oja martisor sau mascara


  Echipa Melkior s-a gandit ca ar fi o idee buna sa daruiesti oja ca si martisor, asadar pe site ul lor, puteti achizitiona 2 astfel de martisoare, una in nuanta "FIRE", o nuanta intensa de rosu pentru o femeie senzuala, puternica, sexy, alta in nuanta "LIGHT BREEZE" ideala pentru a fi daruita celor mai diafane si pretioase femei din viata noastra, mamelor.

  
     De asemenea, tot la ei veti putea achizitiona cateva brose care vor impresiona cu siguranta orice impatimita a produselor de makeup. Sub forma de ruj sau buze bine conturate, asa ca nu ar fi rau sa vedeti intreaga categorie de martisoare. 

   2. Martisor bratara cu nume


   Daca doriti sa daruiti un martisor personalizat, atunci bratarile acestea va vor placea cu siguranta. Un banut argintiu sau auriu, cu ata rosie ca sa tina si deochiul la distanta, gravat cu nume  si cu un ghiocel frumos. Unde mai pui ca are un ambalaj extrem de frumos, traditional?


     3.  Martisor comestibil

   Daca va doriti sa fiti mai practici, ce poate fi mai practic decat un martisor comestibil? Pe Emag am gasit un biscuite, decorat manual, numai bun de daruit si devorat. Cu siguranta ati observat si voi in targuri astfel de produse, adaptate fiecarei sarbatori. Ati putea sa achizitionati biscuiti din acestia sau turta dulce, insa cei care se pricep la gatit pot merge intr-acolo incat sa gateasca de la zero prajituri, macarons sau briose. Ambajalul e cel care face diferenta.


   Vedeti mai multe modele aici -> martisoare comestibile
   
    Cum vi se par recomandarile mele? Ati primit sau ati daruit ceva asemanator?



0 comments