Scapa de mascnee cu Remary

 De-a lungul timpului, adolescentii si uneori adultii, s-au confruntat cu acneea. Leziunile cutanate nu afecteaza doar fizic ci si psihologic, emotional, chiar si social. Iar in cele mai fericite cazuri in care reusesc sa trateze acneea, raman cicatrici iar acest lucru afecteaza stima de sine.

   Ma bucur ca in ultimul timp circula un trend care are menirea de a arata ca nu totul este perfect ca in mediul online, iar tot mai multe persoane isi expun insecuritatile. Pe de departe, preferatele mele sunt persoanele care arata ca nici cel mai impecabil machiaj nu poate ascunde textura tenului si nici macar cele mai mici probleme de piele. Tenul perfect exista doar in mediul online si se obtine doar cu ajutorul PHOTOSHOP ului. Imi doresc ca acest trend sa alunge ideea ca exista ten perfect, fara un cos sau pori dilatati. Fireste, sunt persoane care au tenul curat, insa in realitate, chiar si acele persoane se confrunta cu macar una din problemele noastre, a tuturor.

   Perfectiunea nu exista, insa asta nu inseamna ca nu putem sa incercam sa fim cea mai buna versiune a noastra! Daca suferi de acnee, cu siguranta vei gasi o solutie, insa trebuie sa tot incerci. Tenul nu este ca acea marime la haine, one size fits all. 

   Remary are un set de produse menite sa combata acneea si cosurile, format dintr o crema antiacneica profesionala de 50 gr si o lotiune tonica antiacneica profesionala de 200 ml. Am testat aceste produse timp de 4 saptamani si vreau sa impartasesc cu voi experienta mea. In urma purtarii mastii, mi-au aparut cosuri in zona gurii si pe obraji, desi eu in mod normal am doar zona T grasa.  rezultate.



   Atunci cand alegi un produs, mai ales daca doresti sa tratezi o afectiune, este foarte important sa te uiti la lista de ingrediente. Este bine sa iti notezi ingredientele produselor pe care le folosesti, ca in cazul in care ai o reactie alergica, sa poti identifica ingredientele noi care poate au fost cauza acestei reactii.

Infuzate cu numeroase ingrediente active, aceste produse constituie un tratament antiacneic si, cu cat esti mai riguroasa in folosirea lor, cu atat mai repede vei vedea rezultate. 

🍃 acidul azelaic previne raspandirea bacteriei Propionebacterium Acnes si accelereaza productia de celule noi

🍃 extractul de aloe vera ajuta la curatarea in profunzime a tenului prin proprietatile sale antimicrobiene

🍃 extractul de mimoza contine subtante active esentiale cum ar fi cupru, magneziu, mangan si zinc care au proprietati antimicrobiene si regenerante

🍃 extractul de pufulita calmeaza si reduce roseata pielii, iar toate substantele active esentiale (acid cafeic, ursolic, elagic, taninuri, polifenoli, saponine, antociani, aminoacizi, vitamina c, saruri minerale si pectine) fac din acest ingredient un must have in acest cocktail antiacneic, cicatrizant cu actiune decongestionanta, dezinfectanta si astrigenta, nu putea sa lipseasca de pe lista de ingrediente 

🍃 extractul de galbenele calmeaza pielea si reduce disconfortul 

🍃 uleiul de seminte jojoba hidrateaza tenul fara a infunda porii si hraneste pielea datorita nutrientilor, mineralelor si antioxidantilor din compozitie

🍃 uleiul esential de manuka echilibreaza nivelul PH ului pielii si indeparteaza restul de celule moarte

🍃 uleiul esential de menta amelioreaza durerea, mancarimea si inflamatia cauzata de acnee si ofera un efect racoritor instant

🍃 alantoina ajuta la repararea mai rapida a tenului, rezultand astfel in mai putine cicatrici

🍃 provitamina B5 are rol regenerator, insa cel mai mult ajuta la repararea si intarirea barierei de protectie a pielii

🍃 sterolii din soia regleaza secretia de sebum si ofera protectie impotriva razelor UV

🍃 citricele ajuta la curatarea pielii de uleiuri si ofera stralucire tenului, iar extractul de mandarina elimina infectiile pielii cauzate de bacterii sau ciuperci si creste productia de colagen


  In urma folosirii acestor produse am observat o ameliorare in ceea ce priveste cosurile provocate de purtarea mastii si imi place enorm de mult efectul racoritor al cremei. Pielea este intens hidratata si are un aspect fin, ceea ce face mai usoara aplicarea produselor de machiaj.  Aplic aceste doua produse seara, inainte de culcare, iar dimineata folosesc ser si crema cu vitamina B5. Avand tenul sensibil, mai multe ingrediente inseamna mai multe sanse sa ma irit, insa ma bucur sa vad ca aceste produse priesc tenului meu si ma pot bucura astfel de toate proprietatile lor. Recomandarea producatorilor este sa fie folosite dimineata si seara, insa deoarece ma machiez, eu nu le pot folosi si dimineata. Ingredientul vinovat de acest lucru este acidul azelaic, nu se impaca deloc bine cu fondul de ten, insa eu le-am folosit fara probleme seara.

O luna de zile nu este de ajuns atunci cand vorbim de testarea produselor de ingrijirea pielii deoarece rezultatele tind sa apara mai tarziu, insa se pot observa mici imbunatatiri inca cu primele utilizari. 

Perseverenta este cheia succesului.

 Daca un produs nu se ridica la nivelul asteptarilor voastre, insa este extrem de laudat de 10 persoane din anturajul vostru, poate nu i ati acordat destul timp sa actioneze. Niciun produs nu face minuni dupa primele utilizari, insa iti poti da seama cu siguranta daca nu ii este pe plac tenului.

  Ati incercat produse de la Remary? Ce produse pentru acnee recomandati?

ATENTIE!!!

Acneea este diferita, iar ceea ce functioneaza pentru o persoana, nu inseamna ca va functiona si pentru tine. Daca te confrunti cu o acnee grava, cel mai bine ar fi sa consulti un specialist pentru a nu agrava situatia. 



0 comments