Chip luminos de sarbatori cu masca faciala 7th HEAVEN

   Sarbatorile le petrecem mereu alaturi de cei dragi, iar asta inseamna ca intotdeauna, inainte de Craciun, suntem ocupati cu alegerea cadourilor. Unii prefera articolele vestimentare, altii electrocasnice, femeile cu siguranta se bucura de produsele de ingrijire, dar cu siguranta stim ca cei mici iubesc jucariile. La NORIEL gasim daruri pentru pitici, dar si pentru mamici. 

   Printre produsele de ingrijire comercializate se numara si mastile 7th HEAVEN, unul din brandurile indragite de mine inca de cand eram la facultate, asta inseamna ca mai bine de 10 ani. Ma bucur sa vad ca evolueaza si ca lanseaza mereu produse noi.

   Masti faciale peel off sau tip servetel, bubble sau crema, dar si tratamente de infrumusetare pentru par sau picioare, cu ingrediente naturale, 7th HEAVEN este potrivit fiecarui tip de ten. 


MASCA DE FATA SERVETEL CU FOITA DE AUR

Ten mai ferm si radiant? Cu ajutorul mastii faciale din material textil cu aur 24 k infuzata cu aminoacizi si anason.

MASCA DE FATA DETOXIFIANTA CU CARBUNE SI FRUCTE DE PADURE

Cu ingrediente precum carbunele si 7 fructe de padure, aceasta masca promite un ten mai hidratat si minimizarea porilor. Masca hydrogel compusa din 2 parti pentru a putea avea o aplicare mai precisa.


MASCA FACIALA EXFOLIANTA CU ARGILA, RODIE SI CACTUS ROZ 

Vitamina E, argila, rodie si extract din flori de cactus pentru a lupta impotriva radicalilor liberi si a preveni deteriorarea celulelor.

MASCA FACIALA PEEL-OFF CU ARGILA SI NUCA DE COCOS

Un combo ideal de ingrediente ce au ca rezultat hranirea si hidratarea tenului. Argila naturala Kaolin pentru curatare, ulei de cocos pentru hidratare si alge marine pentru a calma tenul.


MASCA EXFOLIANTA CU CANNABIS SATIVA

Reda stralucirea tenului cu ajutorul mastii faciale 7th HEAVEN. De culoare aurie si imbogatita cu ingrediente cu proprietati stimulative precum ginsengul, turmericul sau ghimbirul, ajuta la reducerea dilatarii porilor, aparitia rosetii sau a petelor, iar uleiul din seminte de canepa indiana calmeaza tenul iritat.



BUBBLE MASK CU CARBUNE

Carbune + oxigen purificator + anason = masca spuma detoxifianta ce patrunde in profunzimea porilor si indeparteaza excesul de sebum sau murdaria.

MASCA SPUMANTA ROZ

Grefa, zmeura si oxigen purificator pentru un ten detoxifiat si improspatat. 



MASCA TRATAMENT PENTRU PICIOARE

Picioarele sunt mereu supuse greutatilor si ne ajuta sa ne indeplinim multe din activitatile pe care ni le propunem in decursul unei zile, asa ca trebuie sa avem grija sa le recompensam si sa le acordam un moment de respiro. Putem face asta cu ajutorul unei bai fierbinti si cu ajutorul mastii tratament de la 7th HEAVEN. Hraneste pielea uscata a picioarelor si repara calcaiele crapate cu tratamentul ultra molient cu unt de shea si ulei de migdale. Menta reimprospateaza picioarele iar boabele de soia le hidrateaza, lasand pielea catifelata la atingere.

  7th HEAVEN are produsele cruelty free, deci nu trebuie sa ti faci griji in privinta testarii pe animale, iar preturile lor sunt accesibile. Acum, in perioada in care suntem obligati sa stam mai mult acasa, ar trebui sa nu uitam ca ingrijirea tenului se poate face si fara vizita unui estetician, iar mastile de acest gen ne sunt de mare ajutor.

   Totusi, saloanele de infrumusetare pe care le frecventam si pe care le indragim au de suferit de pe urma pandemiei asa ca poate nu ar fi rau sa le mai treceti pragul din cand in cand, chiar daca nu mai lucrati de la birou. Nu uitati ca frumusetea vine din interior iar ingrijirea personala ar trebui sa fie pentru tine, nu petru cei din jur. 

    V-am spus-o de multe ori, pentru mine, duminica e zi de relaxare iar lucrul acesta ma ajuta foarte mult. Astfel, chiar daca am avut o saptamana plina de greutati, o inchei intr-o nota placuta, facand ceva pentru mine. Stiu ca v-am zis ca voi folosi masca faciala cu foita de aur, insa intr-un final alta masca mi-a facut cu ochiul. Puteti ghici care? O sa public maine raspunsul. 💓

Voi folositi masti 7th HEAVEN? 
Acum ca stiti ca se vand si in Noriel, veti merge mai bucurosi la cumparaturi de jucarii?


2 comments

  1. Recunosc ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai folosit o mască.Dar am incercat măștile lor ai mi-au placut.Si sunt ai accesibile ca preț

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este. Le am gasit si la reduceri de multe ori. Ti o recomand pe cea bubble, roz. GENIALA!

      Delete