Motive pentru care citesc revista online flawless.ro

  Cititul se numara printre activitatile mele preferate si, desi nu am la fel de mult timp pe cat aveam in trecut, incerc mereu sa ii dedic o parte din timpul meu. Cititul imbunatateste memoria, reduce stresul, stimuleaza creierul si imbogateste vocabularul. Imi plac foarte mult cartile, insa ma delectez si cu stiri mondene, articole despre frumusete, moda, calatorii, iar daca in liceu fugeam la chiosc sa achizitionez reviste, acum aleg sa le citesc online, iar revista mea de suflet ramane flawless.ro,



  O revista digitala, complexa, pe placul ambelor sexe, impartita in 6 categorii, fun&games, fashion&accesories, beauty&makeup, lifestyle&leisure, how to si boys&toys. 

   Revista www.flawless.ro a fost initial fondata de Alexandra Nuță-Stoica si de Ioana Radu. Desi Ioana s-a retras din proiect, a continuat sa fie cel mai bun prieten al proiectului editorial. Experienta profesionala a Alexandrei (redactor-șef la Jurnalul de Estetică si la Șapte Seri) se poate observa in articolele bine structurate si in subiectele de actualitate pe care le abordeaza. Pe langa proiectul flawless, Alexandra sustine toti oamenii creativi din mediul online, jurnalisti sau bloggerii din comunitate si organizeaza campanii care sa includa cat mai multi dintre noi. Prin intermediul unei astfel de campanii am luat prima data legatura cu ea si ma bucur enorm ca am cunoscut-o, chiar daca doar online. 

   Pe Alexandra am perceput-o intotdeauna ca o persoana inteligenta, calda, zambitoare, cu suflet bun, iar o lunga convorbire telefonica mi-a confirmat aceste lucruri. Daca esti blogger si ti se ofera ocazia unei colaborari cu ea, iti recomand din inima sa accepti. 



  Aceasta revista online de lifestyle atinge toate subiectele de interes ale omului modern. Interviuri cu vedete, recomandari de calatorie sau recenzii de carti si filme. Flawless prezinta publicului artisti talentati, de cele mai multe ori la inceput de drum, designeri creativi necunoscuti dar si articole despre calatorii si vacante de succes in Romania sau in strainatate. Printre articole regasim si subiecte precum muzica, filmele si lectura.

  Rubrica boys&toys este dedicata in general sexului masculin deoarece contine articole despre masini, telefoane, aplicatii mobile si gadgeturi, insa cu siguranta si multe femei vor aprecia informatiile din aceasta categorie. La rubrica How to ... regasim trucuri care sa ne faca viata mai usoara: curatenie, sanatate, retete sau dezvoltare personala. Fun&games este plin de articole inspirationale cu tinerii de succes din mediul online. Lorena Serban, Valerie Lungu, Andreea Corb sunt doar cativa din influencerii tik tok pe care Alexandra i-a intervievat. Cu siguranta ii stiti si ii indragiti, iar articolele acestea va vor oferi mai multe informatii despre preferatii vostri.

Mai multe despre flawless.ro puteti citi pe Facebook și Instagram.

0 comments