Rochii din dantela | stil, eleganta, feminitate

   Dantela, a castigat tot mai multa popularitate in randul designerilor. De foarte multi ani este folosita nu numai clasic, in crearea de rochii din dantela, ci si ca broderie sau ca tiv. Am observat tot felul de combinatii intre dantela si alte materiale, insa cea mai surprinzatoare ramane dantela si denimul.

  Lenjerie intima, costume de baie, jachete, bluze, pantaloni, camasi, rochii, toate cu si din dantela, pe dresslily gasim tot ce ne dorim, insa astazi as vrea sa va prezint cateva rochii din dantela care mi-au atras atentia.

  Moda este foarte schimbatoare si e greu sa tii pasul cu ea, de aceea consider ca orice piesa vestimentara poate fi purtata indiferent de sezon sau de ce se poarta la momentul respectiv deoarece conteaza foarte mult accesoriile: geanta, jacheta, bijuteriile, pantofii. De-a lungul timpului, am cam invatat ce ma avantajeaza, chiar si asa, mai tin lucruri in dulap pe care nu le port o perioada, urmand ca mai tarziu sa le modific, pentru a le adapta noului meu stil vestimentar.

  Am cateva rochii din dantela, care imi sunt mereu la indemana atunci cand se iveste o aniversare sau un eveniment mai special, un botez sau o cununie, dar cum niciodata nu poti avea prea putine rochii, va invit sa vedeti care sunt preferatele mele.





 



   Cele mai sexy rochii, sunt pe departe cele care lasa un pic de piele la vedere, dar nu cele vulgare. Preferatele mele sunt cele cu umerii goi sau cu spatele gol. Mi se pare mult mai ok ca la o ocazie speciala, sa eviti sa porti un decolteu adanc, insa poti alege sa porti rochii decupate mai discret.





   Pe langa rochiile clasice, putem alege o rochie care pare formata din doua piese, acestea ofera un aer mai libertin, putand astfel fi purtate si de adolescente; rochiile asimetrice sunt perfecte pentru persoanele care nu se pot decide intre o rochie scurta sau lunga, iar rochiile din dantela si piele, ideale pentru o femeie non conformista careia ii place stilul punk-rock.



   Ultimele modele pe care vreau sa vi le prezint sunt in total contrast, una moderna, iar alta vintage, ambele la fel de frumoase. Prima rochie, cea neagra, probabil ca ati vazut-o in foarte multe magazine, a fost si este un model destul de des purtat la nunti, iar a doua rochie, ne duce mai degraba cu gandul la filmele vechi, insa am observat ca au inceput sa se poarte tot mai des.  

     Ma bucur ca acum e atat de usor sa faci cumparaturi, gasesti totul la un click distanta; desi nu poti proba, te poti uita cu orele la produsele din magazin, fara ca cineva sa te streseze sau sa te grabeasca. Stiu ca v-am prezentat o multitudine de modele, insa daca ar fi sa alegeti unul, care se apropie cel mai mult de stitlul vostru vestimentar?




13 comments

  1. In materie de rochii sunt deschisa la orice model. Ador toate alegerile tale.

    ReplyDelete
  2. ce frumusica e rochita turcoaz! in ultima perioada si eu incerc sa-mi schimb stilul, asa ca optez mai des pentru rochii!

    ReplyDelete
  3. Si eu am cateva rochii din dantela, care imi sunt mereu la indemana atunci cand se iveste o aniversare sau un eveniment mai special si dintre cele alese de tine imi place rochia neagra, am o afinitate pentru negru.

    ReplyDelete
  4. Rochiile din dantela si catifea sunt preferatele mele. Modelele alese sunt incantatoare.

    ReplyDelete
  5. am avut candva una rosie asemanatoare cu prima, acum nu-mi mai permit sa port!

    ReplyDelete
  6. Am facut o mica obsesie pentru rochiile din dentala, deci le as cam vrea pe toate 😂

    ReplyDelete
  7. Imi plac rochiile din dantela, transmit feminitate si eleganta.

    ReplyDelete
  8. Eu ador dantela, rochii, bluze, camasi.

    ReplyDelete
  9. Imi face cu ochiul rochia visina putreda cu umerii lasati si fusta in clini, asa ca intru s-o caut.

    ReplyDelete
  10. Vreo cativa ani buni am fost obsedata de rochiile din dantela! :)) Acum m-am mai potolit putin.

    ReplyDelete
  11. Imi place dantela pentru ocazii. Mi se pare printre cele mai potrivite materiale, este fina, eleganta si foarte feminina.

    ReplyDelete
  12. Imi place dantela. Sunt o mare iubitoare a acestor rochii. Imi plac mult alegerile tale

    ReplyDelete
  13. Foarte frumoase rochitele prezentate de tine, fac si eu destul de des cumparaturi de la ei.

    ReplyDelete