Exfolierea in 3 pasi: Descopera ritualul perfect pentru frumusetea pielii tale!


   Exfolierea reprezinta o tehnica de ingrijire a pielii la care apeleaza din ce in ce mai multe femei. Desi un program complex de exfoliere corporala integrat in rutina ta saptamanala poate avea efectele dorite asupra corpului tau, adevarul este ca poti obtine aceleasi rezultate si prin metode mult mai la indemana. Pentru a beneficia de o curatare in profunzime a pielii este suficient sa urmezi cativa pasi simpli. Citeste acest articol pentru a afla care sunt acestia.



Cum sa aplici ritualul de exfoliere in 3 pasi SIMPLI chiar la tine acasa:



1. Foloseste o masca exfolianta pentru fata

   Primul pas pe care trebuie sa il parcurgi, in asa fel incat pielea ta sa fie curata si catifelata, se refera la utilizarea unei masti exfoliante pentru fata. Aceasta indeparteaza celulele moarte, le ajuta pe cele sanatoase sa se dezvolte, elimina punctele negre si impedica formarea acneei. Astfel, aplicarea periodica a unei masti te va ajuta sa beneficiezi de un ten stralucitor, ingrijit si uniformizat. In acest sens, iti poti achizitiona de pe site-ul https://www.sabon.ro/ro/produse/445-masca-de-fata-exfoliante-fata-ser masti exfoliante de calitate, cu efecte rapide si benefice pentru pielea fetei. Cu siguranta, odata ce vei incepe sa folosesti acest produs, tenul tau va arata mai tanar si va fi mai hidratat.

2. Apeleaza la gelurile exfoliante de dus

   Curatarea pielii cu ajutorul unui gel de dus exfoliant reprezinta urmatorul pas pe care trebuie sa il parcurgi in procesul de ingrijire. Acest tip de gel pentru dus are rolul de curatare a pielii, exfoliere, masaj si detoxifiere. Mai mult decat atat, acesta nu doar ca indeparteaza celulele moarte, dar stimuleaza si circulatia sangelui la nivelul intregului corp. Verifica oferta de geluri si sapunuri lichide exfoliante de la Sabon si comanda online produsul cosmetic care se potriveste tipului tau de ten. Produsele disponibile pe site sunt suficient de aspre pentru o exfoliere eficienta, dar nu atat de abrazive incat sa afecteze pielea.

3. Aplica un exfoliant special pentru pielea mainilor

   Pielea mainilor este cea mai sensibila, intrucat aceasta se deshidrateaza chiar si prin contactul cu apa calda, dar si pentru ca zilnic este cea mai expusa factorilor externi. Tocmai din acest motiv, este de preferat ca pentru exfolierea pielii din aceasta zona sa folosesti un produs special formulat pentru maini. Pe langa faptul ca utilizand un produs creat special pentru pielea mainilor vei observa rezultatele intr-un timp foarte scurt, acesta are si un efect de durata mai lung, comparativ cu cel pentru corp. Asadar, aplica si acest ultim pas, iar pielea ta va fi hidratata si exfoliata din cap pana in picioare.

   Iata, deci, care sunt cei trei pasi pe care ii poti parcurge chiar la tine acasa, astfel incat sa te bucuri de un ritual de exfoliere eficient si rapid.




13 comments

  1. Imi plac cam toate produsele exfoliante asa in general

    ReplyDelete
  2. Trebuie sa trec si eu pe la Sabon sa vad ce produse noi si interesante mai au.

    ReplyDelete
  3. Ahh cei de la Sabon m-au dat gata cu produsele lor.

    ReplyDelete
  4. Eu am un exfoliant cu argila de la Yves Rocher si il folosesc atat pe fata cat si pe corp.

    ReplyDelete
  5. Nu am folosit de la Sabon nimic pana acum, m-ar tenta o astfel de masca, mai ales pentru fata.

    ReplyDelete
  6. Gelurile exfoliante de dus sunt preferatele mele!

    ReplyDelete
  7. Si eu folosesc foarte des produse de exfoliere. E cumva necesar, dar recunosc ca imi si place si mi se pare un rasfat relaxant

    ReplyDelete
  8. Incepand de anul acesta am inceput sa acord si eu o mai mare atentie tenului meu si mi-am facut niste ritualuri de ingrijire a acestuia.

    ReplyDelete
  9. Gelurile de dus exfoliante imi plac si mie tare mult.

    ReplyDelete
  10. Toate vrem o piele fina si stralucitoare, iar exfolierea este un primpas catre obtinerea acesteia.

    ReplyDelete
  11. Banuiesc ca mai demult acest procedeu se numea peeling, nu?

    ReplyDelete
  12. multumim de articol, chiar avem nevoie de acesti 3 pasi

    ReplyDelete
  13. Eu folosesc un gel de dus exfoliant si din cand in cand apelez si la exfolianti pentru fata

    ReplyDelete