Cumparaturi recente | Haine, casa si machiaj

Ahh, cui nu-i plac cumparaturile?
Haine, dulciuri, machiaj, lucruri pentru casa, toate reprezinta cate o mica bucurie si inca un lucru taiat de pe lista de dorinte si pentru ca am vazut ca ati prezentat interes fata de articolele asemanatoare, am decis sa fac ocazional articole de acest fel, in care va prezint ce lucruri mi-au trecut pragul in ultimul timp.
Asadar, sa incepem. 

FASHION

Desi nu obisnuiesc sa port pantofi sport, aveam nevoie de o pereche pentru weekend, i-am luat pe acestia de la Decathlon, sunt extraordinari de comozi si au costat 70 lei.

Rucsacelul a fost super ieftin, vreo 12-13 lei, e foarte roz, l-am luat sa il am, sa nu am nevoie, ahaha :)).



Tricourile acestea le-am gasit in LIDL, la  15 lei bucata, se aflau in cosul cu reduceri si ma bucur ca le-am luat, sunt chiar foarte faine. Pe cel negru cu inimioare, l-am purtat mai des, l-am combinat cu fusta de mai jos, pe care am gasit-o la PEPCO la 25 lei. Acest tip de fusta, creion, poate fi piesa de rezistenta dintr-o tinuta casual, sport sau chiar office, atat de versatila e. Dintr-un material elastic, ca de tricou, are un slit la spate si lungimea este perfecta: putin deasupra genunchilor.






Bucuria mea a fost cand am gasit pantaloni de pijama la JUMBO, sunt super comozi, pufosi, ce mai? de vis!

Ceilalti, visinii, sunt o pereche de pantaloni de trening, tot din JUMBO, imi vine chiar bine, inclusiv la lungime. Culoarea e foarte frumoasa, printre preferatele mele.



PENTRU CASA:


Tot de la JUMBO, am achizitionat un pantofar deoarece ma saturasem sa am papucii imprastiati :)) imi place mult nuanta si faptul ca e din lemn, l-am montat singura, tare mandra sunt de mine :))


 


Aceasta draguta lenjerie am primit-o cadou de la mama, e superba si se potriveste de minune in camera. Are un material fin, iar imprimeul e mult mai frumos in realitate. Cica ar fi cumparat-o dintr-un targ din orasul meu natal, Comanesti.
Mi-ar placea una si pe rosu.




BEAUTY 



Imi doream de mult sa incerc mai multe produse Makeup Revolution, asadar am achizitionat cateva. Iluminatorul inimioara e deja faimos pe toate retelele de socializare, trio cu blush si bronzer este un must in machiajul meu zilnic, iar paleta de iluminatoare caci vreau sa fiu sclipitoare, zi de zi. Hihi.




   Pentru ca in sfarsit am terminat produsele pe care le am avut in baie, am desfacut setul acesta varatic pe care l-am primit la ziua mea. Contine: un scrub, un gel de dus, lotiune de corp, unt de corp si un burete de baie. Mirosul este fresh, racoritor, ma lasa sa zburd cu gandul la vara.




Ultimul lucru din aceasta lista va fi o sticla de apa cu mesajul "drink more water", a costat 10 ron si o puteti achizitiona de la JYSK. Daca o pozitionati undeva strategic, la vedere, va va aminti si ajuta sa cresteti consumul de apa. La mine a functionat. Este dintr-un plastic dur care se curata usor, 500 ml si un capac care nu mi-a creat surprize.

   
   Cum vi se par produsele? Ati incercat ceva? Ce recomandari aveti de la JUMBO?


14 comments

  1. Ce de lucruri frumoase! Sa te bucuri de ele!

    ReplyDelete
  2. Valeria Chertes26 April, 2018 13:02

    Ce dragute sunt hainutele, lenjeria de pat.

    ReplyDelete
  3. Lenjeria imi place cel mai mult, mai exact printul ei.

    ReplyDelete
  4. Oare noi, femeile, ne oprim vreodata din shopping?

    ReplyDelete
  5. Un pantofar bun imi trebuie si mie ca de cand s-a inmultit familia parca nu mai am loc niciunde :)

    ReplyDelete
  6. Imi place fusta, in weekend am de gand sa mai merg si eu prin Pepco, sunt curioasa ce gasesc nou. La Jumbo daca merg, trebuie sa las fetele acasa...am cheltuit o gramada pe mici prostioare data trecuta. Stii cum e, am pus in cos, ca deh...e ieftin..3 lei 5 lei si la casaaaaaa :O

    ReplyDelete
  7. Sticla am si eu de la jysk, doar cu alt mesaj. Mi.ar placea sa avem.si noi jumbo in oras, ne tot mint ca se deschide de 2 ani...

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Imi plac pantofii tai sport, eu tot caut un model asemanator dar nu gasesc ceva care sa-mi placa. E tare draguta si sticluta sport, eu vazusem ceva asemanator in Pepco :)

    ReplyDelete
  10. Ce de chestii faine! Un pantofar mi-ar trebui si mie, lenjeria este absolut superba!!

    ReplyDelete
  11. Sticla o vreau si eu! Merci de recomandare! :*

    ReplyDelete
  12. Ce de chestii faine ti-ai luat. Pantofarul ma tenteaza tare. Pare spatios.

    ReplyDelete
  13. eu chiar am nevoie de un rucsac, am vazut cateva frumoase pe diverse site-uri dar ma sperie posta vamala de la noi!

    ReplyDelete
  14. Cate chestii dragute ti-ai luat! Imi place si mie in Jumbo

    ReplyDelete