2 aplicaţii amuzante pe care oricine trebuie să le aibă

         



          O data la ceva timp mai intru in magazinul Play sa vad ce aplicatii, jocuri sau carti au mai aparut. Acum cateva zile am dat peste doua aplicatii care m-au tinut destul de ocupata. Ambele mi se par interesante si amuzante, de aceea am decis sa vi le arat şi voua.


        


       Prima aplicatie se numeste YouCam Makeup si dupa cum bine ghiciti, este o aplicatie in care puteti adauga diferite stiluri de machiaj. Nu va asteptati la ceva miraculos, pozele editate nu o să fie ca in reviste; nu recomand sa folositi aceasta aplicatie pentru a pacali pe cineva ca ati devenit make-up artist peste noapte, insa este folositor daca vreti sa incercati diferite stiluri de machiaj; e mai mult pentru practica.

       Nu prea sunt adepta rujurilor, am maxim 10 rujuri si toate cam aceeasi nuanta. Asa ca, cu ajutorul acestei aplicatii, am incercat tot felul de culori: mov inchis, roz bombon, nude, etc. Am gasit cateva nuante cu care imi sta chiar bine asa ca am comandat cateva mostre de la Avon sa le incerc pe "viu".
      In privinta machiajului, am incercat toate look-urile de acolo si mi-am dat seama ca-mi sta bine cu albastru sau chiar verde, culori pe care nu le-am folosit vreodata, aşa ca in wishlist-ul meu s-a adaugat o paleta fraulein. 
                                   
Atentie! Aceasta aplicaţie poate duce la marirea wishlist-ului! :))




       Dupa cum se vede, am selectat un look cu mov, era o alta culoare la ruj dar am schimbat-o. Poză este facuta azi şi eu eram deja machiata, insa am pus un machiaj mai intens ca sa va dati seama. Am incercat in alta zi cand eram nemachiata şi e chiar amuzant sa vezi cum te poti "machia" în cateva secunde.  :D 

      Puteti alege sa aplicati machiajul live sau sa incarcati o poza din galeria foto a telefonului, sa schimbati fondul de ten, blushul, conturul fetei, sa scoateti roseata, sa adaugati tus, gene false, sa conturati sprancenele, sa scoateti cearcanele sau ochii rosii, culoarea rujului, culoarea sau stilul parului, etc.


      A doua aplicatie este SUPEEEEER. Se numeste MomentCam si pot zice ca m-am amuzat copios cu ajutorul ei. Cea mai tare chestie este ca, doar cu o poza de-a ta, iti poti crea propriile emoticoane si ceea ce este si mai super, este ca se pot trimite pe Messenger, Facebook, Whatsapp, Instagram, etc. Am creat si anumite scenarii pe care abia astept sa le adaug la viitoarele postari. Sunt amuzante si la subiect. O sa vedeti in screenshoturi despre ce vorbesc.





            







Voi ce aplicatii amuzante sau folositoare stiti?



0 comments