Empties | Produse terminate #1



 Oricat de mult imi plac postarile cu noutati, tot mai mult ma atrag review-urile sau postarile cu produse consumate si asta din doua motive: 
 1. deja am un wishlist imens si nu am neaparata nevoie de ajutor sa-l maresc :)) 
 2. la "empties" pot citi parerea cuiva despre produs si uneori asta ma ajuta sa mai scot unele produse din mai sus mentionatul wishlist. 





 EDT Princess-VERA WANG  
              Aici s-ar potrivi melodia aia "Goodbye my lover" a lui James Blunt. :D și in special versul "you have been the one", dar ca să fiu sincera, cam fiecare parfum a fost "the one" la un moment dat.  
 Mi-a placut foarte mult, cu note de: piersicuta, mandarine, mar, nufar, tuberoza și ciocolata neagra, l-am purtat in principal in zilele racoroase din cauza mirosului dulceag.  Nu ma intelegeti gresit, poate fi purtat in orice moment al zilei, insa asta e o preferinta personala. 


Deodorant Garnier Invisible
            Un deodorant care face ce promite, cu un miros floral citric (de grapefruit si bergamotă), nu lasa pete pe haine, insa mie imi irita pielea.  


Deodorant DOVE Invisible Dry
         Are un miros placut, nu lasa pete si are 0 % alcool. Din fericire si pielea mea e de acord. 




 Apa tonica GARNIER pentru ten normal si mixt
A fost ok, insa daca ar fi sa cumpar o alta apa tonica as lua-o pe cea pentru ten sensibil, aceasta e putin prea dura pentru tenul meu. Mi-a plăcut mirosul si efectul racoritor. 




 Crema matifianta Optimals ORIFLAME
 - diminueaza porii si matifiaza tenul, am folosit-o ca baza de machiaj si chiar am observat o diferenta.  Lasa tenul fin si flawless. Acum folosesc ceva de la The One și nu se compară.



Spray antibacterial Touch
 - mi-a placut foarte mult mirosul si faptul ca era sub forma de spray mi s-a părut un avantaj deoarece nu am pus niciodata mai mult produs decat era nevoie. M-a ținut destul de mult, desi il foloseam cu regularitate. 



 Balsam buze Oriflame
- l-am avut de ceva timp si am decis ca e timpul să-l arunc, era rozaliu si lasa o tenta roz pe buze care nu ma incanta. 



 Balsam de buze Yves Rocher
- portocale si ciocolata. Mi s-a parut foarte bun, hidratant, nelipicios si lasa un luciu frumos pe buze. 



Acest gel de dus l-am achizitionat deoarece m-a incantat aroma de pepene galben. A fost foarte ieftin si o cantitate foarte mare, l-am folosit mai mult ca spumant de baie. 



 Sampon purifiant Yves Rocher
- fara parabeni, silicon sau coloranti. Este dedicat parului gras, eu avand parul uscat si subtire l-am folosit in special dupa ce îmi faceam masti cu uleiuri. Are miros de plante. 



 Sampon pentru par blond Yves Rocher
- mi-a placut foarte mult mirosul de musetel dar si eficacitatea lui. Atat timp cat l-am folosit am observat o schimbare la nuanta parului.



 Mască cu alge Planet Spa AVON
-o masca ca toate altele, nu am observat nimic iesit din comun. Exfoliaza tenul ca oricare alta, ba mai mult, mi se pareau ciudatele bucatile de alge care ramaneau razlete pe ten.




 Masca curațare Planet Spa AVON
 -din nou, nu mi s-a parut exceptionala, nu am folosit-o nici macar pe jumatate.  


 Crema Clearskin AVON cu acid acetilsalicilic
          Eu am folosit-o ca tratament pe zona cu probleme, lasam peste noapte, iar dimineata se diminua roseata și umflatura. Nu am folosit-o niciodata pe toata fata deoarece are un efect mentolat si nu o suportam foarte aproape de ochi. As recumpara acest produs daca ar fi intr-o cantitate mai mica deoarece nu am reusit să o termin. 



 Masca purificatoare AVON cu teatree și castraveti

        Ador mirosul de castraveti si e o masca pe care am folosit-o foarte mult. Nu este miraculoasa, dar folosita cu regularitate (ca oricare alt produs exfoliant) ajuta la curatarea porilor si mentinerea pielii exfoliate. 
  

Voi ce produse ati consumat in ultimul timp?




0 comments