Top 3 sfaturi pentru a organiza o petrecere corporate memorabila!

Din ce in ce mai multe firme iau in considerare organizarea unor petreceri cu ocazia sfarsitului de an, dar si a Craciunului. Astfel, acestea au scopul fidelizarii angajatilor, dar si de a-i scoate din mediul formal, de a-i face sa socializeze si, implicit, de a se cunoase mai bine unii pe altii. In acest mod, relatiile dintre angajati devin mult mai bune, iar rezultatele sunt pe masura.
Insa organizarea unei petreceri de firma nu este deloc usoara. Aceasta presupune munca unui intreg departament, precum si colaborarea cu altele, mai ales daca se vrea a fi un party memorabil. De aceea, in articolul de fata, cei interesati vor gasi cateva sfaturi esentiale pentru a organiza o petrecere plina de voie buna si distractie!

Uite cum poti organiza o petrecere corporate de neuitat:

1.      Pentru inceput, o petrecere fara muzica buna este o una esuata. Astfel, pentru a satisface cat mai multe gusturi nu trebuie sa lipseasca muzica live. De exemplu, un cover band poate aduce un plus de valoare prin faptul ca abordeaza mai multe genuri muzicale, atat in limba romana, cat si in limba engleza. In plus, repertoriul unei formatii de evenimente poate fi adaptat in functie de solicitari, asa ca nu iti face griji daca tu vrei sa incluzi anumite melodii. De exemplu, poti intra pe https://urban-events.ro/ pentru a vedea care sunt trupele ce pot veni la evenimentul tau corporate, cum canta fiecare, dar si ce melodii au incluse in repertoriu. Fara indoiala, odata ce o sa organizezi un eveniment alaturi de Urban Events, o sa ii vrei alaturi de fiecare data, intrucat profesionalismul lor reiese din abordare, implicare, dar si din echipamentele premium pe care le pun la dispozitie pentru redarea fidela a sunetului!
P.S. Pentru a citi mai multe despre ei, intra aici si vezi care este modul lor de lucru, precum si prin ce se diferentiaza!


2.      Apoi, locatia unde se desfasoara evenimentul este, de asemenea, foarte importanta si contribuie la starea de bine a invitatilor. Astfel, in calitate de persoana responsabila cu organizarea, trebuie sa te asiguri ca gasesti un loc suficient de incapator pentru ca oamenii sa se simta excelent. Este necesar ca acestia sa nu stea inghesuiti atunci cand vor servi masa sau cand vor iesi la dans. Pana la urma, este imaginea companiei in joc, asa ca ia cele mai bune decizii!
P.S. Gusta dinainte meniul pe care il pune la dispozitie restaurantul ales, astfel incat mancarea sa fie foarte gustoasa si pe placul majoritatii.

3.      Nu in ultimul rand, angajatii companiei trebuie sa fie surprinsi pe tot parcursul evenimentului. Astfel, ia in considerare introducerea unor momente neasteptate. De exemplu, pentru fiecare ar trebui sa existe un cadou pe masa, in momentul sosirii. Tot in cadrul evenimentului pot fi introduse decernari de premii pentru diverse aptitudini sau chiar tombole. De asemenea, pentru ca oamenii sa se implice cat mai mult, trebuie gandite cateva concursuri care sa ii determine sa lucreze in echipe si sa se cunoasca mai bine.

P.S. Contureaza foarte bine programul si tine cont de desfasurator, astfel incat nimic sa nu fie facut in graba, ci sa lase impresia de o buna organizare!

Asadar, pentru a organiza o petrecere corporate memorabila tine cont de sfaturile de mai sus! Alege cea mai buna muzica si apeleaza la o echipa de profesionisti in acest scop. Inchiriaza un local atractiv, spatios, care va pune un meniu gustos la dispozitie si, in cele din urma, contureaza un desfasurator clar in care sa incluzi momente neasteptate pentru ca petrecerea sa fie foarte bine organizata.


19 comments

  1. Super utile sfaturile tale. Le-as aplica oricarei petreceri.

    ReplyDelete
  2. Cate ideii faine! Chiar sunt foarte bune, practice si eficiente.��

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos sa fie organizate asemenea petreceri,multumim mult de sfaturile utile!

    ReplyDelete
  4. sunt tare curioasa daca anula sta vom avea petrecere de craciun...anul trecut lucram la alta companie si a fost chiar tare fain. sa vedem ce va fi si acum...

    ReplyDelete
  5. bune sfaturile tale, cand am sa organizez o petrecere cu siguranta imi va fi de folos acest articol!

    ReplyDelete
  6. Foarte interesant articolul. Firmele care organizeaza astfel de petreceri sunt cele care vor sa isi bucure angajatii si ma bucur ca din ce in ce mai multe firme tin astfel de evenimente :)

    ReplyDelete
  7. Chiar vineri am participat la o petrecere corporate si m-am bucurat ca s-a pus accentul pe mancare buna si deserturi minunate, dar si pe muzica live pentru entertainment.

    ReplyDelete
  8. Cele mai bune sfaturi! Cu siguranta, petrecerea va fi una reusită, daca se va tine cont de aceste sfaturi!

    ReplyDelete
  9. Ce subiect interesant! Iar acum cu venirea sarbatorilor cu atat mai mult va fi util.

    ReplyDelete
  10. Ai punctat foarte bine, acestea sunt lucrurile de care trebuie ținut cont în realizarea unei petreceri corporate.
    Îi știu pe cei de la Urban events, sunt profi!
    Acum, depinde de corporație.

    ReplyDelete
  11. Am fost doar o data la o petrecere de firma si avea de toate: muzica buna, bautura multa, tombola, dar nu cred ca e foarte bine ca sefii si angajatii sa se imbete impreuna prea des. :) E doar parerea mea.

    ReplyDelete
  12. Cred ca o petrecere reusita e aia in care e muzica buna live!! Si locatia mi se pare extrem de importanta.

    ReplyDelete
  13. Chiar ai punctat foarte bine , aceste 3 aspecte mi se par foarte importante si unul fara celalalt cred ca n-ar da randament.

    ReplyDelete
  14. Un articol super interesant, cu siguranță îmi vor fi de folos sfaturile tale pe viitor.

    ReplyDelete
  15. Ai punctat foarte bine! Muzica face totul - nu conteaza cum e locatia, daca muzica e buna, atunci petrecerea va fi una reusita

    ReplyDelete
  16. Asa este! Pentru mine muzica, locatia si mancarea sunt esentiale pentru orice petrecere!Daca sunt si elemente surpriza de ce nu?!

    ReplyDelete
  17. Cred ca se aplica pentru orice petrecere sfaturile tale. :)

    ReplyDelete
  18. Chiar daca nu lucrez intr-o corporatie sau la privat, cred ca si intr-o cancelarie se pot aduna oamenii sa se distreze... insa din pacate, noi nu ne adunam sa petrecem impreuna mai niciodata...

    ReplyDelete
  19. Imi plac petrecerile de felul meu si sfaturile tale sunt absolut perfecte

    ReplyDelete