Review | Corectoare Catrice

   Produsele Catrice castiga tot mai multa popularitate in Romania. Sunt produse relativ ieftine, insa calitative (raportandu-ne la pret). Au realizat dupe-uri (replici) dupa produse high-end, reusind astfel sa capteze atentia chiar si makeup artistilor renumiti.

   Despre corectoarele CATRICE am auzit numai cuvinte de lauda, asa ca am decis sa achizitionez si eu 3. Am luat unul verde, pentru a estompa roseata, unul culoarea pielii (am crezut eu) si unul mai deschis, pentru a corecta cearcanele.



CAMOUFLAGE - ANTI-RED - ANTI-SHADOW

   Din pacate, am gresit nuanta corectorului pe care doream sa il folosesc pentru a estompa cosurile, nuanta este mult prea inchisa pentru tenul meu, asadar nu voi putea sa il folosesc. In schimb, cel anti-red si anti-shadow sunt minunate si fac parte din machiajul meu zilnic. Folosesc corectorul verde local, pentru a estompa un cos sau roseata din jurul nasului, iar anti shadow pentru a lumina zona de sub ochi.

   Puteti observa in urmatorul video cum puteti corecta imperfectiunile folosind produse CATRICE.



Greseli de evitat in aplicarea corectorului


 ⭐  1. Aplicarea corectorului inaintea de fondului de ten 


    Acest lucru este gresit deoarece menirea fondului de ten este acela de a uniformiza nuanta tenului, iar a corectorului de a ascunde acele cateva pete, inca vizbile. Exceptie fac corectoarele colorate, de exemplu cel verde se foloseste pentru mascarea rosetii, acesta se aplica inaintea fondului de ten.

  ⭐ 2. Folosirea unei nuante nepotrivite


   Multe persoane aleg un corector mult mai deschis decat tenul lor, ajungand astfel, ca prin machiaj, sa isi evidentieze imperfectiunile pe care doreau sa le corecteze. Nuanta corectorului trebuie sa fie de 2 ori mai deschisa decat nuanta tenului, nu mai mult.

    Adevarul este ca aveti nevoie de mai multe corectoare daca doriti sa aveti un machiaj complet. Corectorul pe care il folositi pentru cearcane, nu poate fi acelasi cu cel pe care il folositi pentru acoperirea unui cos sau a unei pete de la acnee.


   ⭐ 3. Setarea machiajului


   Corectoarele, chiar si cele solide, au tendinta de a se strange in ridurile fine sau de a se evapora ca prin minune, cu mult inainte de terminarea programului de la munca; de aceea, e indicat sa folositi o pudra pentru a seta machiajul. Mie imi plac pudrele translucide deoarece nu schimba deloc nuanta tenului.

   Aplicarea corectorului se face cu ajutorul unei pensule, a unui buretel, a unui betisor de ureche sau chiar cu ajutorul degetelor. Trebuie sa recunosc ultima varianta este pe departe cea mai usoara metoda,  iar "ustensilele" sunt acolo, la indemana. :))

   Indiferent ce produse alegi sa folosesti in machiajul zilnic, trebuie sa recunoastem ca unele au devenit indispensabile, pentru mine e corectorul.

   Folositi corector? Ati facut vreo greseala din cele mentionate de mine?
 



12 comments

  1. Sunt foarte bune si eu le-am descoperit acum vreo doi ani :)

    ReplyDelete
  2. Si eu folosesc corector, e indispensabil pentru un machiaj reusit. La început am facut ceva greseli dar m.am invatat cum sa.l aplic.

    ReplyDelete
  3. Multumim mult de prezentare a produselor,am sa tin cont de tot ce ne-ai propus.

    ReplyDelete
  4. Nu folosesc corector pentru ca nu stiu sa-l folosesc, si cred ca sunt prea batrana sa invat sa-l folosesc :D

    ReplyDelete
  5. Am ceva de la catrice, insa nu pe acestea... imi plac ambalajele poate le caut si eu , ms de pont

    ReplyDelete
  6. Sincer iti spun, nu prea folosesc corector, dar am vazut ca aceste produse prind din ce in ce la noi in tara.

    ReplyDelete
  7. De la catrice am doar fondul de ten hd si un ruj. Am sa incerc si aceste corectoare pentru ca sunt tare laudate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uff, fondul de ten a fost o mare dezamagire pentru mine.

      Delete
  8. Aoleu, de cand zic sa mi le cumpar si eu si nu mai reusesc pentru ca pur si simplu uit! Ma atrag atat de tare si am citit numai lucruri bune despre ele, asa incat e musai sa le am si eu. :D

    ReplyDelete
  9. In ultima vreme m-am indragostit de corector chiar daca inainte nu stiam sa-l folosesc. La inceput am folosit unul format din 3 culori, fiecare culoare cu treaba ei dar acum am prins incredere si folosesc unul universal.

    ReplyDelete
  10. nu eram eu prea convinsa daca se aplica inainte sau dupa fdt. dar acum am elucidat misterul! imi plac corectoarele, mereu sunt in cautarea unor produse noi si din ce in ce mai bune

    ReplyDelete
  11. Citind acum articolul tau, imi dau seama ca am bifat toate greselile. Habar nu aveam de nimic. Gata, pun si invat.

    ReplyDelete