Review | Biscuitii Gerble: dietetici, sanatosi, gustosi

   Cam acestea ar fi cele 3 cuvinte prin care as descrie biscutii GERBLE. De faptul ca sunt sanatosi stim, caci sunt bogati in vitamine si minerale, fara coloranti sau conservanti chimici, iar aromele pe care le contin, sunt exclusiv naturale. Dietetici sunt deoarece au un continut redus de zahar, sare si grasimi, iar faptul ca sunt gustosi, a fost o constatare placuta.
Am cativa ani buni de cand consum biscuiti digestivi, dietetici, in special atunci cand incerc sa mai slabesc cateva kilograme. Inlocuiesc o masa bogata in alimente procesate, carbohidrati, cu o portie recomandata de biscuiti. Ii consum impreuna cu un pahar de lapte sau un iaurt, daca sunt la birou.

Am intrat in posesia biscuitilor prin intermediul unei campanii Buzzstore, iar in kitul primit spre testare s-au numarat urmatoarele sortimente:

 Biscuiti CHIA cu seminte de chia si sursa de omega 3


 Biscuiti bogati in fibre, cu miere si susan


 Biscuiti sursa de omega 3, cu miere si castane


 Biscuiti antioxidanti, cu merisoare si germeni de orez

 Image may contain: food


    Indiferent de sortimentul pe care il alegi, sa fii sigur ca vei primi o cantitate insemnata de vitamine, fibre si/sau omega 3. Acestea ajuta la mentinerea sanatatii, reglarea nivelului grasimilor, combaterea stresului oxidativ si ajuta la o digestie sanatoasa.

   Cel mai mult mi-au placut cei care au forma rotunda, mi se pare ca au textura mai pe gustul meu, decat cei patrati. Favoritii mei raman cei cu merisoare, apoi cei cu seminte de chia. Am mai incercat si alti biscuiti dietetici, insa acestia mi se par ca ofera o senzatie de satietate mai indelungata

   Un alt aspect care mi-a placut este ca biscuitii vin ambalati in cate o portie, astfel nu va fi nevoie sa cauti care este doza recomandata la o masa. Plus ca asigura prospetimea lor! Stiti cat de neplacut este sa desfaci o punga de alimente, nu le poti consuma pe toate, iar atunci cand doresti sa mai mananci, si-au schimbat total textura. Alimentele moi, se intaresc, iar cele care au trebui sa fie crocante, se inmoaie. 

   Biscuitii acestia au fost aliatii mei impotriva foamei, poftei de dulce si a snacksurilor. Am inlocuit, pe cat posibil, alimentele pe care le consumam in mod normal, cu biscuitii Gerble. I-am luat cu mine in concediu, i-am mancat in drum spre bunici, ba chiar i-am oferit si nepotului meu de 5 ani. Prima lui remarca a fost ca miros urat 😭, insa dupa ce i-a gustat, a spus ca sunt deliciosi. I-a incercat pe cei cu seminte de chia si mititelul s-a saturat din 2 biscuiti.

   Un dezavantaj al acestor biscuiti il reprezinta termenul de valabilitate. Fie biscuitii pe care i am primit eu au fost prea aproape de termenul de expirare, fie au ei un termen mult mai mic decat al altor biscuiti. In orice caz, trebuie sa fiti atenti la acest aspect. 
De cand am testat biscuitii am devenit foarte interesata si am cautat sa vad daca sunt si alte sortimente. 

   Alte sortimente pe care le-am mai vazut in magazinele online sunt:

 dulceata de smochine
 nuci pecan si ciocolata
 ciocolata si zmeura
 musli si ovaz
 ciocolata si lapte
 coji de citrice
 cereale, nuci si fructe
 cacao si ciocolata
 mere

Ai incercat biscutii Gerble? Daca da, care sunt preferatii tai? 
Daca nu, care sortiment te-ar tenta?



0 comments