Empties | Produse terminate #3

Heya!

    Am revenit cu inca o postare despre produsele pe care le-am terminat in ultimul timp, in special produse de make-up.

Daca vreti sa cititi despre celelalte produse, le gasiti aici si aici.

Fond de ten






    Ambele sunt arhicunoscute; cred ca nu este persoana care sa nu fi avut macar o data un fond de ten Maybelline Affinitone sau Giordani Gold. Le cumpar inca din timpul liceului, dar cel de la Oriflame nu mi se mai potriveste. Fie si-a schimbat formula, fie mi s-a schimbat mie textura pielii; cert este ca nu ma mai impac deloc cu el; acesta este si motivul pentru care nu l-am terminat si pentru care nu-l voi recumpara.

    In schimb, cel de la Maybelline, este preferatul meu. Imi place textura, finish-ul, faptul ca nu-mi irita pielea si are un pret mai mult decat accesibil, uneori chiar 24 ron. Ultima data l-am achizitionat la 32 ron, dintr-un magazin de cartier, insa cel mai des il iau de pe 1001 cosmetice, unde este mereu la 23 ron. Affinitone mi se pare mai calitativ, decat alte fonduri de ten la pretul acesta.



Il cumpar cel mai des nuanta 09 Opal Rose si cand sunt mai bronzata nuanta 14 Creamy Beige


Corector

    La capitolul acesta nu stau foarte bine. Nu prea folosesc corector si nici nu prea investesc in ele. Pana acum, nu am avut cearcane care necesitau acoperite si nici cosuri ce nu puteau fi estompate cu putin mai mult fond de ten si o crema corectoare verde. In ultimul timp insa, stresul si oboseala si-au pus amprenta pe chipul meu asa ca probabil o sa vedeti mai multe produse de genul la mine pe blog.



    Cel foarte murdar, tip ruj, este de Make Up Academy, iar cel la tub este de la Oriflame, Studio Artist. Ambele au fost "meh", nu au facut cine stie ce minuni dar nici nu prea am avut pe ce sa le testez. Si-au facut treaba si atat, nu le-as recomanda pe niciunul in mod special si nici nu le voi mai recumpara, doar pentru ca as incerca altceva care promite mai multe.


Crema pentru ingrijirea pielii de sub ochi



     Cremele de ochi sunt cam greu de monitorizat cand vine vorba de eficacitate, mai ales cand nu ai cine stie ce de reparat. Pe aceasta o gasiti la Avon, din gama Solutions, este o crema hidratanta dar din nou, nu as recumpara-o deoarece nu este un produs care promite indepartarea ridurilor sau mai stiu eu ce. Am citit despre altele mai minunate care mi-ar face cu ochiul. 


Perle bronzante AVON



    Un alt produs pe care il folosesc inca din liceu; am schimbat nici nu mai stiu cate cutii din acestea, Este un produs care ofera stralucire si un aspect bronzat tenului. Eu le-am folosit pentru a-mi sculpta fata si pot spune ca nu m-au dezamagit niciodata. Le puteti gasi aici, sau le puteti achizitiona de la un reprezentant Avon.
Totusi, nu le-as recumpara, m-am obisnuit sa folosesc bronzer tip pudra, dar le consider in continuare ok, mai ales pentru cei care abia incep sa se machieze.



Va rog sa imi lasati in sectiunea de comentarii cateva detalii despre un 
produs pe care il folositi inca din timpul liceului.








0 comments