Empties | produse terminate #2

Hello.
   O sa incep prin a va ruga sa imi iertati absenta de pe blog,  dar credeti-ma pe cuvant ca a fost justificata. Au fost cateva schimbari pe plan profesional care, desi au fost inspre bine, mi-au ocupat toate orele din zi si uneori din noapte.

  Chiar daca nu am mai scris, sa nu credeti ca nu am mai achizitionat sau testat produse, ba chiar am adunat un munte de recipiente goale despre care vreau sa va vorbesc, ceea ce ne indreapta atentia spre postarea de astazi. Nu ma certati, dar am mai aruncat unele produse fara sa-mi dau seama sa le pozez; asadar, iata o parte din produsele pe care le-am terminat in ultima perioada sau care, dintr-un motiv sau altul, nu mi-au placut si am decis sa ma despart de ele.




    Suplimente alimentare

   Stiu ca sunt unele persoane care se chinuie sa inghita o pastila (cum e mama), insa eu nu am nicio problema cu asta. Ba mai mult, sunt unele pastile pe care le "mestec" pentru a-si face efectul mai repede, reusind astfel sa scarbesc lumea din jurul meu. :))
  De cand am descoperit iHerb -ul, am facut numeroase comenzi doar pentru a comanda suplimente alimentare. Cel mai des comandate sunt acestea despre care o sa va vorbesc astazi.






Biotin - 110 tablete

 Pastiluletele cu biotina se numara printre produsele pe care le comand cel mai des de pe iHerb, iar motivul este ca ajuta la intretinerea sanatatii parului si a unghiilor, intaresc sistemul nervos si combat despresia.  Din pacate,  nu am reusit sa fiu constanta in administrarea lor, asa ca nu pot spune ca am observat schimbari majore, ci doar o stare generala de bine.

  Se gasesc si in Romania, de la diferite firme, dar mie mi se pare ca cel mai convenabil pret este cel de aici. Le-am recumparat deja si, intre timp, m-am gandit la o solutie care sa ma ajute sa le iau zi de zi si o voi impartasi in curand cu voi.


Omega 3 - 100 tablete

  Cred ca beneficiile consumului de ulei de peste nu mai este un secret pentru niciunul dintre voi, dar printre cele mai importante se numara imbunatatirea memoriei, protectia impotriva bolii Alzheimer, protejarea inimii de stresul mental, chiar si ameliorarea durerilor menstruale. Consumarea lui in stare naturala mi se pare un pic cam gretos asa ca am fost fericita cand am gasit aceste capsule gelatinoase. 

   Inainte sa le achizitionez am mai citit ca sunt persoane care nu reusesc sa le inghita din cauza mirosului puternic de peste, dar la aceste capsule nu este cazul. Le-am consumat impreuna cu biotina si cu vitaminele zilnice. Le-as recumpara doar pentru a mai face un "tratament" de o luna, doua, dar sa iau zilnic atatea pastile, mi se pare cam mult. Daca dori sa le cumparati, le gasiti aici.


One Daily - 100 tablete

  Pastile special concepute pentru sanatatea zilnica a femeilor, le-am achizitionat in perioada in care ma simteam mereu obosita si m-am gandit ca un complex de vitamine mi-ar fi de ajutor si asa a fost. Suplimentele alimentare combinate cu putin sport, mai multa odihna si ceai de lavanda seara, au avut ca rezultat o noua Alexandra, adica eu :)).
 
  Singurul dezavantaj al acestor pastile este ca sunt prea mari si e un pic cam greu sa le inghit. Cred ca acesta a fost si motivul pentru care am incetat sa le iau, pana cand am uitat de ele si au expirat,  Data viitoare voi achizitiona arhicunoscutele vitamine Alive, pentru ca sunt mai micute, dar daca nu aveti problema cu marimea pastilelor si vreti sa le incercati pe acestea din poza, le gasiti aici.




   Creme hidratante

 Planet Spa - African shea butter souffle - 75 ml

    Aceasta crema m-a intrigat in primul rand prin textura ciudata, de sufleu, dar si prin mirosul puternic dulceag. A fost o crema hidratanta ok, doar ca 75 ml mi se pare o cantitate destul de mare si eu am tendinta de a ma plictisi de acelasi miros, asa ca am folosit jumatate pentru fata, iar cu cealalta jumatate mi-am hidratat mainele. Nu as recumpara-o deoarece acum aleg creme care au mai multe beneficii decat doar acela de a hidrata pielea.

Planet Spa - African shea butter and Chocolate truffle souffle - 200 ml

   Si aceasta crema are acea textura aerata de sufleu, insa mirosul mi-a placut foarte foarte mult. E atat de dulce, incat iti vine sa o mananci. Nu am avut nicio problema in a o termina caci o foloseam mereu dupa dus. Intra destul de repede in piele si, desi isi mai pierde din potenta, mirosul persista intreaga zi.

   Pe cat de mult am iubit eu crema asta, pe atat de mult o ura Ginger, motanul meu. De fiecare data cand o foloseam venea si isi baga nasucul in cutie pentru a o mirosi, iar parfumul puternic ii crea instantaneu o senzatie de voma. Din acest motiv nu as mai cumpara-o, dar in rest a fost crema ok.

Body Butter Almond - 100 ml

   De crema aceasta am facut abuz la munca. Am folosit-o de fiecare data cand ma spalam pe maini si intr-adevar este foarte hidratanta. Imi pare rau ca nu stiu unde as putea sa o achizitionez, eu am primit-o cadou la o revista si deoarece inca mai am creme de corp acasa, nu am facut cercetari intense, dar cand voi ramane in pana, ma voi interesa. Asta presupunand ca nu-mi face alta cu ochiul pana atunci.


   Ca sa nu va plictisesc intr-o singura postare, am decis sa impart produsele pe categorii si sa vorbesc de ele in mai multe postari. Pana la urmatoarea postare, va rog sa-mi spuneti in sectiunea de comentarii care a fost ultima crema consumata de voi, fie ea destinata ingrijiri pielii fetei sau cea a corpului.

Postarea cu numarul #1 o gasiti aici.







1 comments