Review | Corector e.l.f.

   In articolul trecut (aici) v-am povestit despre cateva produse de la elf din colectia mea si astazi v-am pregatit un review al corectorului meu preferat de la ei.






Corectorul cu acoperire maxima elf studio 

Ce cred eu despre acest produs?

     Il folosesc de cateva luni si a devenit preferatul meu. Este un corector lichid cremos, cu acoperire foarte mare care ascunde roseata si micile imperfectiuni. Produsul este foarte spornic si, desi l-am folosit zi de zi, mi-a ajuns aproape 6 luni de zile. Nu se strange in pliuri sau in liniile fine si poate fi aplicat in mai multe straturi pana se obtine acoperirea perfecta. Acesta poate fi folosit cu usurinta la acoperirea tatuajelor sau semnelor din nastere. Textura sa fara ulei, il face corectorul perfect pentru cei cu tenul mixt (ca al meu) sau gras.
    Pretul acestui produs variaza in functie de siteul de pe care decideti sa-l cumparati, oricum este unul destul de mic, de exemplu pe siteul celor de la elf Romania costa 22 ron. Ambalajul este clasic, igienic si usor de folosit, desi eu am tendinta de a scoate mai mult produs decat am nevoie. 

Cum se foloseste?

   Metoda de aplicare este aceeasi ca si la celelalte corectoare. Eu folosesc o pensula sau beauty blenderul, dar uneori il aplic prin tapotare folosind degetele si este la fel de ok. Daca dupa prima aplicare inca nu sunteti multumita de rezultat, se poate aplica inca un strat, insa abia dupa ce primul s-a uscat complet.




Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Talc, Cyclomethicone, Isononyl Isononancate, Cetyl PEGPPG-10/1 Dimethicone, Glycerin, Zinc Oxide, Methyl Methacrylate, Crosspolymer, Sorbitan Sesquioleate, Cetyl Dimethicone, Magnesium Stearate, Magnesium Sulfate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben. May Contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491, CI 77492, CI 77499)






      Acum, sa-l supunem testului, chiar functioneaza? Am decis sa folosesc 3 inamici, un creion de buze rosu, un creion negru (ambele de la Melkior) si un tus negru de la Oriflame.





Am aplicat corectorul cu degetele, intr-un singur strat si am mai folosit beauty blenderul pentru a estompa din intensitate, iar la final o pudra pentru a seta corectorul. Rezultatul final este acesta:



   Eu zic ca este destul de bine, rosu e acoperit aproape in totalitate, iar linia cea mai vizibila este de la tus. Mi s-a spus ca este un tus foarte negru, toata lumea ma intreba despre el atunci cand il purtam si o sa va vorbesc si voua despre el intr-un articol viitor. De asemenea, mentionez ca nuanta pe care o am eu la corector este "buff", putin prea inchisa pentru tenul meu dupa cum se vede, dar sub fond de ten este foarte ok. 



    Cu siguranta YAY! Dupa cum am mentionat la inceputul articolului, imi place foarte mult, este preferatul meu si cu siguranta il voi achizitiona in viitor dar intr-o nuanta mai deschisa pentru a-l putea folosi si in zona de sub ochi.

Verdict: 5 din 5 trandafiri


     Va las si un video de prezentare de pe siteul elf cosmetics.




Ce ziceti, va tenteaza sa-l achizitionati? Care este corectorul 
pe care il folositi cel mai mult si de ce va place?




0 comments