Review | un plus de hidratare cu produsele Ziaja

      De produsele Ziaja am auzit/citit peste tot; trebuie sa recunosc ca le-am cam ignorat cand le-am vazut pe site-ul farmaciei Tei deoarece eu intrasem cu un alt scop acolo, dar dupa ce am vazut atata nebunie pe internet, am zis ca trebuie sa le incerc si eu.

       Povestea achizitiei lor este una simpla, in timp ce sotul meu cel drag rezolva o problema la biroul Relatii Clienti de la Carrefour, eu cascam gura pe la insulitele de prin complexul Era. Desi ma uitam dezinteresata prin vitrine mi s-au bulbucat ochii cand am vazut scris mare pe o sticluta "Ziaja". (DA, recunosc ca le pronuntam ZIAJA, am aflat mai tarziu ca e JAIA). Intentionam sa-mi dau comanda online dar totusi, erau chiar acolo, in fata mea!
       Nu stiu cum sunt jumatatile voastre, insa a mea nu suporta sa stea la cumparaturi cu/dupa mine, asa ca nu am stat pe ganduri si aratand spre doua produse am si scos banii sa le achit, ca nu care cumva sa vina dragul de el sa ma grabeasca si sa nu apuc sa iau ceva. Le-am trantit in geanta si tot drumul pana acasa m-am gandit la ele. Abia asteptam sa le desfac si mare mi-a fost bucuria sa vad ca sapunul lichid e cu aroma de cocos.
        Le-am folosit mai bine de o luna si consider ca mi-am format o parere corecta despre ele.




         Minunatiile din poza sunt: gelul de dus crema cu ulei natural de argan 
si sapunul lichid cremos cu moringa si cocos. 
Ambele au o textura cremoasa si miros superb, 
in special sapunul care miroase a cocos,

         Gelul de dus are 500 ml (o cantitate foarte mare de produs) si costa 13.50 ron  aici. Imi place foarte mult textura cremoasa si faptul ca lasa pielea catifelata. Recunosc ca in sezonul rece mai sar peste hidratarea de dupa dus/baie si atunci incerc sa compensez folosind produse mai nutritive. Au fost dati in care nu am mai folosit nicio crema dupa dus si nu mi-am simtit deloc pielea uscata.
         Mi-ar fi placut sa aiba pompita deoarece ar face dozarea mai usoara, mai ales ca este atat de mare dar asta nu este o mare problema, este mai mult o preferinta personala. L-am folosit de cateva ori si pentru curatarea fetei deoarece uneori cand stiu ca o sa petrec o ora in cada, nu ma mai demachiez; folosesc spuma/ gel de curatare cat stau si ma relaxez; tot atunci imi fac si unele masti. Oricum m-am bucurat sa vad ca nu m-am trezit cu fata iritata sau cu cine stie ce monstri, ba mai mul, mi s-a parut chiar usor de indepartat machiajul, nu am mai iesit din cada aratand ca un raton, a trebuit doar sa mai insist putin in zona ochilor.
       Faptul ca are in componenta ulei natural de argan pentru mine a fost un plus, iar parfumul cu note de vanilie, iasomie si ulei de begamot cu siguranta au dat un pic de feminitate produsului si foarte important este faptul ca nu contine parabeni.
     
      Sapunul lichid cu moringa si cocos (cocooooos!!!), are 270 ml si il gasiti aici la 10.50 ron. Daca si tu ridici spranceana cand auzi "moringa", te poti linisti ca nici eu nu stiam ce este, but google knows it all. In urma cercetarilor am aflat ca moringa are foarte multe proprietati benefice in special pentru organism, dar in acest sapun lichid moringa a fost folosita pentru proprietatile sale dezinfectante, astfel ne protejam mainile impotriva bacteriilor. Nu am prea multe de spus, toata lumea foloseste sapun lichid (cred), diferenta dintre acesta si unul normal consta in gradul de hidratare si faptul ca nu contine parabeni.

    Ca o idee finala, produsele de la Ziaja isi merita banutii. Imi place ca gelurile de dus au majoritatea 500 ml, desi toate produsele lor par ca au mai multi ml (ati observat ca sapunul lichid are 270 ml?) si calitatea lor este peste asteptari ca, de ce sa nu recunoastem, toti presupunem ca un produs este prost calitativ doar pentru ca este mai ieftin decat alte produse. Asa ca, data viitoare cand vedeti un produs Ziaja, nu ezitati sa-l cumparati.


Face Bucharest se ocupa cu promovarea si comercializarea produselor Ziaja si daca doriti sa fiti la curent cu noutatile Ziaja, puteti sa le dati like. Tot de la ei puteti comanda produsele pe care le doriti.






                                               


Ati folosit vreun produs de la Ziaja? Daca nu, ce v-ar placea sa incercati?





0 comments