Review | Cafea verde - Slim and fit - Shazili

Despre beneficiile cafelei verde am scris in urma cu ceva timp, iar postarea o gasiti aici.

     In urma participarii la un concurs organizat de Elena de la By Sunshine am castigat o cutie de cafea de la Shazili. Am amanat testarea ei din motive de lene (recunosc), insa dupa ce am petrecut o mini vacanta cu familia, m-am vazut nevoita sa o incerc,


 

  
Acesta este premiul + un pix si un carnetel dar nu am 
apucat sa le pozez ca le-am si aruncat in geanta

     O sa mentionez din start ca eu am consumat in cele mai multe zile doar 1 cana de cafea pe zi in loc de 2 cum este recomandat pe cutia produsului. Ma asteptam ca asta sa afecteze eficacitatea produsului, dar in acelasi timp nu ma asteptam la nicio minune. e doar cafea totusi, nu a inventat nimeni vreo potiune magica (inca).

     Inainte de a incepe sa beau cafeaua am fost si mi-am aprovizionat frigiderul cu alimente mai sanatoase: legume, fructe, branza, oua, pui si am renuntat sa adaug in cosul de cumparaturi chipsuri, ciocolata sau, mai bine zis, oricare alt aliment interzis care ar putea sa ma tenteze. Am vrut sa-i acord o sansa cafelei. Daca ati gasit metoda prin care poti manca ca o vitica si sa slabesti sau sa-ti mentii greutatea, va rog sa ma anuntati si pe mine. :))








Ce gust are?

    Am mai citit pareri despre cafeaua verde si in special aceasta de la Shazili; am vazut ca multi au spus ca are gust a mar verde, insa mie mi se pare ca are gust a nimic. :)) apa chioara cu un iz de plante, ceea ce e perfect pentru mine. Nu imi doream nici in ruptul capului ceva greu de inghitit (cum e tinctura de soc).

   Un mare plus al acestui produs este ambalarea produsului, si anume sub forma de pliculete. Daca ai acces la apa fierbinte, iti poti bea cafeaua oriunde.

Rezultate

   Cand vine vorba de rezultate, au vazut si rezultate. Eu sunt foarte multumita deoarece doar cu putina grija la ceea ce am mancat si cu una sau doua cani de cafea verde pe zi, am slabit 1200 grame si asta in 2 saptamani. Este dovedit ca daca ai multe kilograme in plus, slabesti mai mult ca o persoana care vrea sa slabeasca doar 5 kg de exemplu.

Raport calitate-pret : 5 stele deoarece costa doar 24 ron.

De cumparat puteti sa-l luati de pe site-ul lor, shazili. Din pacate am vazut ca site-ul lor este suspendat, nu am idee de ce, dar sunt sigura ca puteti gasi cafeaua si in alte magazine online.

Recomand cafeaua verde ca adjuvant in cura de slabire, insa trebuie luat in calcul ca nu se poate sa mananci prajituri si sa dea rezultate.


Ati baut vreodata cafea verde? Daca da, ce gust vi se pare ca are?
Vreau sa elucidez misterul. 



0 comments