Sondaje online platite

Aceasta postare este cumva in completarea celei in care v-am prezentat cateva motode prin care puteti sa faceti bani online si daca vreti sa o cititi, o gasiti aici.

Una din metodele mentionate era completarea sondajelor online. Am incercat mai multe platforme, unele ok, altele mai putin ok si, din fericire, am o recomandare pentru voi, 

Cum functioneaza?

   Aceste platforme recompenseaza si chiar platesc raspunsurile voastre. Chestionarele sunt ocazionale si destul de rare, adica nu va imaginati ca puteti sa va sustineti financiar doar din veniturile provenite din completarea acestor sondaje, e mai degraba un venit suplimentar.

   Atunci cand apare un sondaj, veti primi o notificare pe adresa de e-mail. Odata completat sondajul, veti primi ca recompensa un numar de puncte. Aceste puncte pot fi schimbate in tickete cadou din "zona cadouri". Un ticket cadou de 10 ron poate fi "cumparat" cu 250 puncte, iar unul de 50 ron cu 1100. Personal, cred ca e mai ok sa asteptati sa strangeti punctele pentru 50, si abia apoi sa cereti plata. Odata finalizata comanda, ticketele vor fi trimise catre voi prin Fan Courier. 

  Puteti sa va creati cont pe acest site prin invitatie, iar eu am 5 invitatii zilnice daca doriti sa incercati. Am inteles de la alte persoane ca va puteti crea cont si singuri dar majoritatea au fost respinsi iar motivele sunt diferite, cel mai des intalnit este faptul ca ei cauta "persoane cu un profil democratic diferit". 

  Cat de repede faceti bani?

  Banii castigati difera in functie de numarul de sondaje completate dar si de numarul de puncte al fiecarui chestionar. Pot fi sondaje ce dureaza 20 min si au ca recompensa 150 puncte, sau sondaje scurte ce au ca recompensa doar 70 puncte

  Invitatie

  Pentru a va trimite invitatie, as avea nevoie de adresa voastra de e-mail si ca sa nu o faceti publica, puteti sa-mi trimiteti fie mesaj pe facebook la Miss Bear sau un mail la missbear.blog@gmail.com.


Spor in toate. 😏

LATER EDIT:

   Mi-a ajuns tichetul cadou de 50 ron si pot confirma ca acest site plateste. Tichetul a ajuns prin curier, L-am comandat pe 24.03 si a ajuns pe 6.04.



LATER EDIT 2:

   Am mai acumulat suma necesara de puncte pentru a cumpara un tichet, insa de aceasta data am decis sa aleg un card cadou de la EMAG. L-am primit pe e-mail si intre timp am primit si comanda la care am adaugat reducerea de 50 ron, asadar daca sunteti cumparatori ai magazinului, puteti opta pentru un card cadou la ei. Cardul il primiti in cateva minute si poate fi folosit tot atunci.





0 comments