Review | Kitul de albire Iwhite

    O dantura sanatoasa de un alb imaculat este unul din visele fiecaruia dintre noi. Acel zambet hollywoodian pe care vedetele il afiseaza este ceea ce ne dorim si noi. Vizitele la dentist contribuie foarte mult in obtinerea zambetului mult visat, insa cand vine vorba de culoarea dintilor, multi nu sunt dispusi sa-si riste sanatatea lor incercand o albire profesionala.

   Companiile de profil au venit in ajutorul celor speriati de efectele negative ale metodei mai sus mentionate, asadar au creat, pe langa paste de dinti, alte produse pentru albirea dintilor,  insa care pot fi folosite acasa.


    In cadrul unei campanii Buzzstore, am avut ocazia sa testez produsele iWhite si anume: pasta de dinti, apa de gura si instant kitul pentru albirea dintilor.




  Conceptul pe care se bazeaza produsele

   Fiecare produs revolutionar are in spatele sau o stiinta care il face mai credibil; asa este si in cazul produselor iWHITE



 Benzile sunt speciale datorita filmului cristalizat de calciu care ofera un efect de albire natural, imediat si care ajuta la fortifierea dintilor.



   Apa de gura contine blue covarine ce formeaza un voal subtire pe suprafata dintilor care modifica modul in care lumina se reflecta asupra lor, oferind astfel un efect de albire imediat. De asemenea mai contine hexametafosfat care previne aparitia placii si o trateaza, PAP care opreste cresterea bacteriilor si fluorura ce fortifica si remineralizeaza dintii.










    Pasta de dinti se bazeaza pe o tehnologie superioara de albire datorita PAP si a micro-cristalelor din compozitie.
 









Cum se utilizeaza?

   Cand vine vorba de pasta de dinti si apa de gura cred ca nu sunt necesare niciun fel de instructiuni, insa trebuie sa mentionez ca apa de gura trebuie agitata inainte de a o folosi pentru a activa ingredientele; se clateste gura timp de 30 secunde iar dupa clatire ar trebui sa asteptati 30 minute inainte de a manca sau de a bea ceva. Benzile din kitul de albire se folosesc timp de 20 min, 1 data pe zi, 5 zile consecutive. Sunt comode, de unica folosinta si contin cantitatea necesara de gel, iar faptul ca nu trebuie sa dozez eu gelul, mi se pare genial. Inainte de a le folosi trebuie sa va spalati pe dinti, iar dupa le aruncati la cos si clatiti bine gura.




 




A post shared by Alexandra (@alexandra_missbear) on


 Ce parere am eu?


  Consider ca acum. dupa aproape o luna de cand le folosesc, mi-am format o parere corecta si pot sa afirm cu putere ca intr-adevar albesc dintii; Poate nu 8 nuante, insa cu siguranta 2-3. E posibil  ca in cazul vostru sa aiba un impact mai mare; ca orice produs, rezultatul difera de la om la om. E de mentionat faptul ca eu nu fumez si beau foarte rar cafea, iar dupa cum puteti observa din poza, dintii mei nu au fost foarte galbeni la inceput, deci rezultatul nu avea cum sa fie unul dramatic.





   Va zic sincer, initial nu am crezut ca a dat rezultate, asta pana cand nu am pregatit articolul si am pus pozele una langa alta. Pentru mine e o surpriza placuta, mai ales ca procesul de albire este unul simplu. Am observat clar din primele zile faptul ca mi s-au mai albit caninii, ei erau mai galbeni decat restul dintilor, insa e greu sa vezi o schimbare doar prin testul oglinzii. Un alt aspect placut pe care l-am observat a fost faptul ca nu se mai lipsesc alimentele de dinti ca inainte.
    Ceea ce nu-mi place la aceste produse e faptul ca sunt doar pentru albirea dintilor, cel putin asa mi se pare mie. Eu sunt genul de persoana care mesteca cea mai mentolata guma, iar cat am folosit produsele iWHITE, mi se parea ca respiratia mea nu era la fel de fresh ca inainte. Poate este o preferinta personala, insa mie mi-ar placea daca ar avea mentol in compozitia lor.
Cred ca rezultatul vorbeste de la sine si ma bucur ca pot sa impartasesc cu voi un rezultat pozitiv.






   Daca sunt printre voi persoane care isi doresc sa incerce produsele, am 5 vouchere  de 20% reducere pe care puteti sa le folositi in farmaciile SENSIBLU. Tot ceea ce trebuie sa faceti este imi spuneti in comentariu ca va doriti un voucher si ele vor pleca catre primele 5 persoane care au comentat.



  Care este metoda prin care va albiti dantura?




   


4 comments

  1. Arata foarte profi kitul. Asa sleek. Mie chiar mi se pare ca se vede o diferenta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Un picut acolo vad si eu. 2 nuante as zice.

      Delete
  2. Personal as recomanda 3D White California Smile, dar si cele prezentate de tine par a face o treaba foarte buna xx

    Teo || www.theblondewaves.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt cumva cele de la Crest? Daca da, am o verisoara care le a folosit si a fost foarte multumita.

      Delete