D.I.Y | Recipient pastile

    Hey! Sper ca ati reusit sa va mentineti sanatosi chiar daca a avut loc trecerea intre anotimpuri.
Astazi, v-am pregatit un D.I.Y. simplu si rapid: un recipient pentru pastile. E mai mult o reciclare, dar sper totusi sa fie de folos.

   Desi am tot achizitionat organizatoare pentru pastile, parca nu am spor in a le folosi. Sunt destul de mari si necesita ... organizare! :)) Asadar, m-am gandit sa-mi fac eu unul.



   Am folosit un recipient de la un balsam multifunctional, acesta era de la AVON, gama Naturals. Dupa cum bine vedeti, am folosit mai putin de jumatate, iar motivul este ca nu ma impac deloc cu metoda de aplicare. Textura si hidratarea pe care o ofera sunt de nota 10, insa mi se pare foarte dificil sa il aplic: daca folosesc degetele imi ramane produs sub unghii, iar pensula nu imi este mereu la indemana. L-am folosit inainte de culcare, pentru a-mi hidrata buzele pe timpul noptii, dar am decis sa renunt la el pentru ca are mai bine de 6 luni de cand l-am cumparat si il voi inlocui cu unul de la Oriflame.


  Materiale necesare:

- un recipient de la un balsam de buze
- pastile :))
Optional: stickere sau autocolant pentru a infrumuseta recipientul

Tutorial:

1. Primul pas este curatarea recipientului si indepartarea abtipildurilor. Am facut acest lucru folosind un sapun lichid si, cu cateva insistente, am reusit sa indepartez in totalitate reziduurile, inclusiv pelicula "grasa" lasata de produs.

 

2. Am adaugat pastilutele cu biotina, 2 paracetamol si cateva pastile care m-au ajutat sa-mi alung durerea de masea. Atentie!!! Nu adaugati prea multe tipuri de pastile asemanatoare pentru ca exista mari sanse sa uitati care cum sunt si doamne fereste sa faceti vreo "minune". Ale mele sunt diferite asa ca nu am probleme la acest capitol.



   Am pus noul recipient in geanta si acum sunt pregatita pentru a combate simptomele de raceala sau durerile de cap, asigurandu-ma astfel ca parul si unghiile mele au parte zilnic de vitaminele necesare.

Sunteti adeptii suplimentelor alimentare si daca daca da, 
care sunt acelea pe care le consumati cu regularitate?







0 comments