Cum faci bani online?


     Cine nu vrea sa stea acasa/birou si sa-i vina banii nefacand nimic? Cu TOTII am vrea, nu-i asa? Ei bine ... din pacate asa ceva nu este posibil. Se pot face bani online prin diferite moduri dar niciodata fara munca; o sa explic cateva dintre ele.

Cum faci bani online?

1. Articole

      Pentru cei care sunt pasionati de scris si care stiu sa-si asterne cuvintele astfel incat sa rezulte un text bine inchegat, relevant exista joburi online precum cel de copywriter, redactor articole unice sau content writer. Ca si copywriter trebuie sa reproduci (intr-o maniera unica si fresh) subiecte care au mai fost abordate de catre alti bloggeri, redactori, sa redactezi texte pentru un site, banner, un print sau un pliant, toate acestea avand ca scop final vanzarea unui produs sau categorii de produse. Content writer-ul este cel care redacteaza articole pentru bloguri, reviste online, pagini site-uri, newslettere, Facebook, Twitter, etc iar scopul lor este informarea, aprecierea unui brand, publicitatea. Informati-va bine inainte de a colabora cu cineva si intotdeauna cereti plata dupa fiecare articol. In acest fel, in cazul in care colaboratorul se dovedeste neserios nu v-ati pierdut timpul scriind un numar mare de articole.

2. Site-uri PTC
   
     O alta metoda prin care poti castiga cativa dolari online e cu ajutorul site-urilor PTC ( Paid To Click). Exista foarte multe site-uri de genul, unele reale care chiar isi platesc userii si  unele care nu sunt atat de serioase pe cat par.  Am incercat si eu cateva dintre ele si o sa scriu in curand despre experienta mea. 
Aceste site-uri te platesc sa vizionezi pret de 5, 10 sau 30 de secunde o pagina. Este adevarat ca nu castigi foarte multi bani, dar nici efortul depus nu este unul mare. 


3. Completand chestionare
   
     Parerea ta conteaza! :)
     Unele site-uri sunt dispuse sa plateasca pentru o parere personala si sincera. Un chestionar poate valora 0.50 $ sau chiar pana la 1 $. Depinde de numarul de chestionare completat, poti ajunge sa iei 10 dolari intr-o luna. Trebuie sa mentionez faptul ca inaintea fiecarui chestionar vor fi niste intrebari generale care vor conta la acceptarea participarii la chestionar. Eu sunt in teste cu doua site-uri de acest tip si o sa revin mai tarziu cu informatii,


4. Citind emailuri

      Da, stiu ca pare de domeniul fantasticului dar nu este. Unele site-uri te platesc pentru a citi mailuri de la diferite companii. Renumeratia este asemanatoare cu cea a siteurilor PTC dar putin cu putin se aduna asa ca la sfarsitul lunii te poti alege cu 5 - 10 $ "pierzand" doar cateva minute pe zi.

     Cu siguranta exista si alte modalitati, insa acestea mi se par cele mai usoare si cinstite. Eu am incercat cateva dintre ele si va voi povesti intr-un articol viitor daca merita sau nu efortul.


      Ati incercat vreun astfel de site? Aveti vreo recomandare?








0 comments