Apiterra | Cosmetice cu miere

 De-a lungul timpului am tot incercat sa caut produse cosmetice care sa fie benefice tenului, dar care sa aiba si ingrediente ok care imi asigura "sanatatea" tenului pe termen lung, de aceea vreau sa va mentionez ultimele produse pe care le-am folosit. 

Noi am mai vorbit despre ingredientele din unele cosmetice si cat de daunatoare sunt ele, dar vreau sa vin si cu cateva produse ca parte din solutia la problemele noastre.

   APITERRA, un brand romanesc care are grija de pielea romancelor folosind ca principal ingredient mierea, un produs miraculos, bun la toate si vechi de cand lumea. Cu o experienta de 30 ani in domeniul apicol, fondatorii brandului Apiterra au studiat intens pentru a putea imbina produsele apicole BIO cu extractele naturale din plante, iar cercetarea lor a avut ca rezultat produsele APITERRA.



Gasiti unboxingul pe IG TV - 

APITERRA - gama pentru ten sensibil

   Atunci cand vine vorba de un produs natural, inclusiv modul de preparare conteaza, de aceea m-am bucurat sa aflu ca produsele de la APITERRA sunt preparate la rece; astfel, ingredientele isi pastreaza proprietatile benefice.

>>> Produse testate dermatologic, insa nu pe animale! 

Dupa cum v-am obisnuit, eu am folosit gama dedicata tenului sensibil, mai exact apa micelara, serul si crema de fata si am folosit destule produse incat pot sa mi dau seama instant daca un produs este atat de natural pe cat pretind iar primul indiciu este mirosul. 

Stiati ca parfumul este un iritant? Daca aveti tenul sensibil, cel mai bine ar fi sa evitati cu totul produsele care contin o cantitate impresionanta de parfum. Eu recunosc ca nu ma pot abtine la produsele de igiena personala cum ar fi deodorante, creme de corp si geluri de dus.


APA MICELARA - 200 ml

Apa micelara cu o formula blanda ideala pentru tenul sensibil. Fara miros si cu 99% ingrediente naturale, indeparteaza machiajul fetei delicat si in profunzime. Lasa tenul curat,  catifelat, hidratat si pregatit pentru urmatorul produs. Pentru demachierea ochilor recomand sa folositi alt produs deoarece poate dura cam mult demachierea daca folositi multe produse - fard, creion, tus, rimel -, dar pentru ten este superb.

Se aplica dimineata si seara, pe tenul curat, folosind dischete demachiante. Se sterg fata si gatul pana cand discheta ramane curata.

Ingrediente
Aqua, Chamomila Recutita Flower Water, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Centaurea Cyanus Cornflower Water, Decyl glucoside, Honey, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Bisabolol, Royal jelly,  Cucumis Sativus Fruit Extract,  Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid.    


SER INTENSIV CALMANT - 30 ml

    Un ser care reduce roseata, conceput pentru tenul sensibil, are menirea de a calma, repara si hidrata pielea cu efect antioxidant, antiaging si antiinflamator.
Contine multe ingrediente active care ajuta tenul in lupta radicalilor liberi, extractul de rodie ar fi unul dintre ei. Pentru calmarea tenului sunt de "vina" mierea de tei, aloe vera si extractul de galbenele, iar de hidratarea tenului se ocupa acidul hialuronic pur care asigura hidratarea in profunzime a epidermei si reda elasticitatea pielii. Prevenim imbatranirea si aparitia ridurilor cu ajutorul coenzimei Q10 si laptisorului de matca BIO

Pe scurt, acest ser este un cocktail de ingrediente benefice tenului nostru.  Este foarte spornic, o singura apasare de pompita ajunge pentru toata fata.
Se poate folosi dimineata si seara, insa eu am ales sa il folosesc doar seara deoarece am avut cateva neplaceri folosind un alt ser cu acid hialuronic si mi a fost teama sa aplic prea mult.

Ingrediente
Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Honey, Phenoxyethanol, Sclerotium Gum, Xantan Gum, Maltitol - Punica Granatum Extract, Panthenol, Royal Jelly, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Ubiquinone, Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Centella Asiatica Extract, Citrus Limon Peel Extract, Equisetum Arvense Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Humulus Lupulus Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.


CREMA ANTIAGING - 50 ml

Crema cu o formula usoara care protejeaza pielea sensibila de efectele nocive ale poluarii si o hidrateaza in profunzime lasand-o catifelata.

Cu numeroase ingrediente active, crema de la Apiterra este aliatul tau impotriva semnelor imbatranirii si ridurilor fine, impotriva deshidratarii si descuamarii pielii. Ingrediente BIO cum ar fi: miere de tei, laptisor de matca, apa florala de musetel, dar si ingrediente cu proprietati hidratante sau calmante precum: extractul de rodii si galbenele, aloe vera, unt de shea sau untul de cacao.

Ingrediente
Aqua, Chamomila Recutita Flower Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glycerin, Coco-Caprylate/ Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Honey, Olea Europaea (Olive) Oil, Tilia Vulgaris Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Lysolecithin, Bisabolol, Maltitol - Punica Granatum Extract, Royal Jelly, Soybean Oil, Tocopherols (mixed), Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Tert Butanol, Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Centella Asiatica Extract, Citrus Limon Peel Extract, Equisetum Arvense Extract, Pinus Sylvestris Bud Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Humulus Lupulus Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Acest trio, impreuna cu celelalte produse de ingrijire pe care le folosesc, mi-au asigurat un ten mai hidratat in ultimele doua luni de zile. Doar ma stiti, imi place sa testez mult si bine produsele inainte sa le recomand si sa pot spune cu mana pe inima ca sunt ok din toate punctele de vedere.
Daca doriti sa le incercati, in sectiunea "oferte speciale" de pe siteul APITERRA veti gasi reduceri substantiale daca achizitionati unul din pachetele lor de produse.

Sustine brandurile romanesti 💓💛💙Foloseste produsele APITERRA💜!

Voi ati folosit produse cosmetice cu miere? Daca da, ce fel de produs?

____________________________
Pozele din acest articol au fost realizate de catre Alexandru Roman 

10 comments

  1. Imi place foarte mult modul de ambalare a produselor. Arata foarte bine!

    ReplyDelete
  2. Am cateva prduse cosmetice pe baza de miere, insa nu stiu daca au fost sau nu testate pe animale (pentru ca nu scrie nimic nicaieri) si nici cat de naturale sunt ingredientele lor

    ReplyDelete
  3. Am folosit si eu cosmetice de la ei si mi-au placut fosrte mult, trebuie sa incerc si gama asta :)

    ReplyDelete
  4. Uite, sunt de atata timp pe piata si toata lumea le lauda si inca nu am reusit sa ajung si eu la ele. Neaparat le adaug in cos. Imi plac produsele cosmetice cu ingrediente naturale.

    ReplyDelete
  5. Am incercat si eu produsele lor si mi-au placut destul de mult. Ma bucur sa vad ca apar tot mai multe branduri romanesti cu potential.

    ReplyDelete
  6. Si eu sustin brandurile romanesti. Folosesc de multi ani produse de la APITERRA.

    ReplyDelete
  7. Ador produsele cosmetice cu miere. Vreau sa incerc serul calmant. Acum iarna, tenul meu este rosu ca oricand.

    ReplyDelete
  8. Imi sunt dragi produsele romanesti, dar din pacate produsele cosmetice sau dermatocosmetice cu miere nu mi s epotrivesc. Ce-i drept nu am cumparat de la acest brand dar parca nu imi vine sa le iau la rand ca sa am aceeasi reactie. Sapunuri, geluri sau alte produse ce nu se pun pe ten folosesc cu drag.

    ReplyDelete
  9. Cosmeticele cu miere imi plac tare mult, sunt tare eficiente.

    ReplyDelete
  10. Am folosit și eu produsele acestora și am fost foarte mulțumită de ele! :)

    ReplyDelete