Shopping online | FEMME LUXE loungewear

    Hello. Nu e nicio surpriza ca v-am pregatit tot un articol cu si despre shopping. Despre articolele vestimentare de pe FEMMELUXE am mai scris si, dupa nivelul de interactiune de la postari, am banuit ca va plac genul asta de articole. 

    Inainte de a continua cu articolul, ma simt datoare sa imi motivez cumva absenta, asta daca ati observat lipsa mea din mediul online; motivul este ca am avut doua luni grele. 😥 A decedat unul dintre prietenii nostri, iar apoi, ce sa vezi? Am iesit pozitiv la testul COVID! 3 saptamani de izolare, multi nervi si stres cu DSP ul, in fine, o poveste pentru altadata (daca doriti).

    Acum ca v-am spus ce si cum, sa revenim la lucruri mai vesele si mai interesante. De la FEMMELUXE mereu comand seturi loungewear, dupa cum ati vazut si in articolele trecute. De asemenea, imi plac extrem de mult rochiile si acum, am comandat una pe care am pus ochii chiar de prima data cand m-am uitat pe site.

   Sa incepem cu tinutele sport deoarece sunt 3 la numar. :)

1. SET LOUNGEWEAR WINE RED


  Imi place mult acest gen de compleu, e foarte lejer. Pantalonii au buzunare si un siret, de forma. Bluza la baza gatului, cu maneci lungi. Prefer seturile in loc de joggers pentru ca nu trebuie sa imi mai fac griji in privinta asortarii pantalonilor cu bluza sau tricoul.

 




2. SET LOUNGEWEAR ARMY


  Atat de mult mi-a placut, incat am zis sa il iau si pe alta culoare. Va spuneam mai sus ca este destul de lejer, la aceasta culoare mi se pare ca este cumva transparent, nu intr-acolo incat sa fie jenant, dar mi-ar placea ca materialul sa fie mai opac de atat.   

  
 



3. SET LOUNGEWEAR GRI


   Acest set arata extraordinar de bine pe model, insa mie imi sunt pantalonii scurti. Avand cateva kg in plus, ei fiind dintr-un material elastic, se pliaza pe fiecare curba a corpului pana cand nu mai ajunge si la glezne. :)) In orice caz, recunosc ca bluza a fost cea care mi-a atras atentia, iar asta datorita volanaselor de la maneci. Totusi, elasticul de la incheietura e un pic mai strans decat mi-ar placea.

 


4. ROCHIE CU MANECI BUFANTE


   Uff, pe modelul acesta de rochie am pus ochii inca de cand am descoperit siteul FEMME LUXE. Am observat o prima data in nuanta galben mustar, foarte frumoasa. Imi faceam griji in legatura cu transparenta, de aceea am ales o in culoarea aceasta.

  Este foarte versatila, poate fi purtata pe umeri, fiind astfel foarte decenta si potrivita pentru evenimente in biserica de exemplu, iar seara, la petrecere, se poate purta cu umerii goi, lasand astfel la vedere decolteul. Este confectionata dintr-un material plin, elastic, lejer. Acest lucru are si un dezavantaj, se vad liniile de la lenjeria intima sau corsete, jupe si ce mai vreti. 
  Are un cordon in talie, eu am ales sa-l port in spate, insa de indata ce slabesc, o voi purta fix ca modelul FEMME LUXE pentru ca mi se pare foarte sexi.

  
 






Cam acestea sunt alegerile mele de aceasta data. Avand in vedere ca vine vremea mai rece, cu siguranta voi incerca sa mai comand rochite intrucat acestea imi sunt cele mai utile la munca, asa ca daca sunteti in cautare de rochii, fiti pe aproape sa vedeti articolele din urmatoarea comanda.



1 comments

  1. Foarte frumoase alegerile tale!Nici nu as stii ce sa aleg,toate imi plac la fel de mult!

    ReplyDelete