Vine vara | Ingrijirea pielii cu Biocart

   Vara si-a facut simtita prezenta intens in ultimele zile. Soare puternic, aer uscat, temperaturi insuportabile, iar acum, nici macar nu putem sa ne amagim cu gandul la vacanta, caci asta e cam greu avand in vedere situatia cu virusul.
   Ceea ce putem face este sa sporim ingrijirea pielii pe timp de vara, sa optam pentru cosmetice naturale ce contin factor de protectie si sa ne relaxam mai mult acasa. In acest sens m-au ajutat produsele Urban Veda, pe care le gasiti online, pe BIOCART.
   
  Pielea este cel mai extins organ al corpului uman si trebuie sa ii acordam extrem de multa atentie, mai ales pe timp de vara cand razele solare pot dauna atat de mult. Cred ca majoritatea dintre noi abia asteptam sa ne bronzam, insa pentru a ne asigura un bronz frumos si uniform, dar si o piele catifelata, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte.

   Cum sa ai o piele catifelata chiar si vara?


    Cosmeticele naturale castiga tot mai multa popularitate in randul consumatoarelor de produse de ingrijire, iar eu incerc pe cat posibil sa imi alcatuiesc o rutina folosind astfel de produse. Urban Veda sunt cosmetice fabricate in Marea Britanie si se bazeaza pe o filosofie veche de 5000 mii de ani, conceputul ayurveda, in care se pune accentul pe proprietatile vindecatoare ale plantelor, de aceea veti vedea ca printre ingredientele acestor cosmetice naturale se numara extrem de multe extracte, uleiuri bio, acizi omega, si antioxidanti. Combinate cu multivitamine si ingrediente active, acestea ajuta la mentinerea echilibrului natural al pielii, lupta cu radicalii liberi si sporesc vitalitatea.

   URBAN VEDA - cosmetice naturale, vegane, fara parabeni sau coloranti artificiali, organisme modificate genetic sau sulfati. Produsele nu au fost testate pe animale iar ambalajele lor sunt reciclate si reciclabile.
  
BIOCART-urban veda-ingrijirea pielii vara

1. Hidratarea


   Hidratarea, interioara si exterioara, este poate cel mai important lucru de care trebuie sa tineti cont vara. Prin transpiratie eliminam o buna cantitate din apa din corp, asadar trebuie sa ne asiguram ca ne hidratam suficient. 
   Pentru a hidrata pielea, ma asigur ca folosesc cosmetice naturale intens hidratante, asadar primele produse pe care le inlocuiesc sunt gelul de dus si lotiunea de corp. De aceasta data, le-am folosit pe acestea de la Urban Veda. De asemenea, nu uitati ca e ideal ca produsele sa se potriveasca tipului vostru de piele.

   Gelul de dus are o textura cremoasa, intens hidratanta, ingrijeste pielea iritata si diminueaza roseata; este ideal chiar si pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Din cauza numarului de dusuri crescut, trebuie sa va asigurati ca produsele folosite la si dupa dus, sunt si hidratante, nu doar curata. Asfel, va hidratati pielea cu fiecare spalare.

   Lotiunea de corp cu absorbtie rapida de la Urban Veda este absolut divina. Are un miros exceptional si de durata, iar asta datorita uleiurilor bio din compozitie (lemn de santal, lavanda, muscata, patchouli, ylang ylang, portocala, lamaie, palmarosa, cuisoare, rozmarin, salvie, menta, smirna). Acest pas poate fi des neglijat deoarece nimeni nu are rabdarea necesara pentru a astepta crema sa "intre in piele", insa in cazul acestei lotiuni, asta se intampla foarte repede. Calmeaza, ingrijijeste si hidrateaza pielea uscata, numai buna dupa o sesiune de bronzat.

2. Exfolierea


   Exfolierea este benefica in orice perioada a anului, insa este absolut necesara vara, mai ales inaintea expunerii la soare. Astfel, ne asiguram ca indepartam celulele moarte si prevenim descuamarea pielii. Ca si in cazul altor cosmetice naturale, exfoliantul este imbogatit cu 2 ingrediente abrazive cu particule mari. precum piatra ponce si pudra din coaja de nuca, astfel asigura o exfoliere intensa si reda aspectul placut pielii
Atentie! A nu se folosi exfoliantul de corp pentru a exfolia pielea fetei. Aceste particule sunt mult prea dure pentru pielea delicata a tenului.

3. Factor de protectie solara (FPS)


   Cred ca nu mai este necesar sa punctez cat de importanta este protectia solara, mai ales atunci cand are loc o expunere indelungata la soare. Stiu ca ne dorim un ten bronzat cat mai repede, insa folosirea produselor cu un factor de protectie mic poate duce la arsuri care pot solda cu cicatrici urate. Atunci cand va bronzati, aplicati un accelerator de bronz, insa cu factor de protectie. Pe BIOCART veti gasi acum reducere de 30 % la gama de cosmetice naturale cu factor de protectie.

4. Toner hidratant



  Ca si in cazul pielii corpului, pielea fetei tinde sa se usuce mai mult vara. Pentru un plus de hidratare putem opta sa imbogatim rutina de ingrijire cu un toner hidratant. Aplicati de doua ori pe zi, pe fata si pe gat, dupa curatarea tenului. Cosmeticele naturale contin ingrediente benefice pielii si menite sa protejeze impotriva radicalilor liberi. Acest toner curata bland, pastrand echilibrul hidrolipic al pielii, iar smirna, lemnul de santal, aloe vera si portocala ajuta la calmarea iritatiilor, cicatrizarea eventualelor imperfectiuni, echilibrarea culorii pielii, lasand o piele hidratata, fina si supla

    Aceasta gama SOOTHING mi s-a potrivit manusa si am folosit intens toate produsele. O luna de utilizare m-a convins de eficacitatea lor si mi-ar placea sa incerc mai multe produse destinate ingrijirii pielii fetei. Astazi este ultima zi in care mai puteti beneficia de promotia 1+1 din luna iunie, insa sa nu uitati de codul de reducere FLAWLESS20 care va aduce o reducere de 20% pe BIOCART, magazin ce comercializeaza cosmetice naturale, iar acest lucru este posibil datorita parteneriatului cu revista FLAWLESS, blogul meu si www.biocart.eu.

   Daca v-au incantat in mod special produsele URBAN VEDA si doriti sa incercati ceva de la ei, sa stiti ca au 4 game de produse. Cosmetice naturale pentru ingrijirea tuturor tipurilor de ten:

- gama RADIANCE, nutritiva, pentru ten uscat
- gama PURIFYING, matifianta, pentru ten gras
- gama REVIVING, revigoranta, pentru ten matur
- gama SOOTHING, calmanta, pentru ten sensibil

Voi ce masuri de ingrijire luati pe timp de vara?









1 comments

  1. Tonerul pare foarte interesant,nu ca celelalte produse nu imi fac cu ochiul😁

    ReplyDelete