Shopping online | Seturi loungewear

  Iata-ne in luna iunie. Nu v-am scris prea mult despre situatia prin care am trecut si nici nu o sa o fac, insa va zic atat, eu m-am pregatit intens de leneveala asa ca in ultima comanda de la Femmeluxe, am adaugat 3 seturi loungewear.

  Cu popcornul la purtator, cu netflixul din dotare, am profitat la maxim de aceasta vacanta fortata, caci aveam nevoie. Am "strabatut" netflixul in lung si in lat: am ajuns la zi cu serialele mele preferate si am terminat altele noi. 

Dar sa va spun despre haine, le am comandat acum ceva timp, insa nu am apucat sa va scriu despre ele. M-am gandit ca sunt perfecte pentru izolare, dar le-am comandat la sfarsitul ei, asa ca ma bucur in weekenduri de ele. YEY! Din aceeasi categorie de haine comode, m-am uitat si dupa tricouri (t-shirts), au unele chiar dragute, din acelea simple cu mesaje in ton cu pandemia chiar: "SAVING THE WORLD", "STAY HOME", "STAY CONNECTED". In categoria joggers veti gasi o multitudine de modele de pantaloni sport.

   Dupa cum va spuneam si in alte postari, incerc pe cat posibil sa nu mai achizitionez obiecte vestimentare negre. Cand mi am organizat hainele, am observat cu stupoare ca trei sferturi din garderoba mea e neagra. Cam sumbru, asadar am decis sa aleg alte culori. De aceasta data am ales un crem, in engleza ii zice camel si gri inchis, aproape negru. 😂

1. Set crop top + pantaloni cu talie inalta

   Acest set mi-a placut foarte mult datorita pantalonilor. M-am gandit ca fiind cu talie mai inalta vor fi confortabili si asa este. Materialul este unul bun, plin, insa se simte usor sintetic, adica nu are aceeasi compozitie ca un tricou din bumbac, de exemplu. Si bluza desi este cropped, nu este din aceea care vine imediat sub sani, ci mai degraba ajunge pana la buric. Are baza gatului larga, asa ca poate fi purtat si pe umar. Pantalonii sunt lejeri, cu buzunare, iar acel snur este decorativ, caci talia nu poate fi ajustata.

Femmeluxefinery.co.uk 
Femmeluxefinery.co.uk



 2. Set bluza + colanti

  Acest set este confectionat din acelasi material ca precedentul, de aceea probabil ca nu o sa va dati seama foarte tare de diferente. Bluza este normala, usor larguta, ceea ce ii confera lejeritate. Pantalonii sunt tip colanti, sau cel putin asa imi vin mie, nu stiu daca ar fi trebuit sa mi iau o marime mai mare, desi nu cred ca s-ar fi vazut prea bine. 
Dezavantajul lor este ca, desi sunt destul de inalti, cumva se muleaza in partea din spate si atunci cand te apleci sau te asezi, se lasa in jos lasandu-te cumva descoperita 😂 , insa bluza este fara repros, cu decolteu in V si materialul se simte chiar bine pe piele. 

Femmeluxefinery.co.uk

Femmeluxefinery.co.uk
 

3. Set impletit crop top + pantaloni

   Am lasat la urma acest set deoarece sunt extreeeeem de incantata de pulover. Este foarte comod si, imi pare rau ca nu mi-a trecut prin cap sa fac poza, merge de minune cu o camasa lunga. L-am purtat cu o pereche de pantaloni si o camasa, ambele negre; S-a vazut foarte bine si imediat s-a tranformat dintr-un pulover banal, in ceva "demn de mers la mall", asa mi-a zis hubby cand l-am intrebat daca e ok sa merg asa la munca 😂 Voiam sa stiu daca arata cat de cat office. In concluzie, nu pot spune ca e o tinuta office, insa e clar ca arata bine
   Cat despre pantaloni, ohhh, ce pacat! Fiind dintr-un material impletit, cred ca nu mai este necesar sa mentionez cat de confortabili sunt. Au si buzunare, ce mai? o nebunie! Dar asta nu e tot, mai au si o bucata de material in plus, exact unde nu ar trebui sa fie, in partea din fata si in partea din spate. 
   Cu greu am reusit sa scot o poza in care sa arate cat de cat decent. 🙈 Aici e complet vina mea deoarece si in poza de pe site se vede ca e ceva in neregula cu pantalonii, dar m-am incapatanat si am comandat pentru bluza, oricum nu regret alegerea.

Femmeluxefinery.co.uk

Femmeluxefinery.co.uk


     In concluzie, insist sa va uitati bine la pozele de pe site, de multe ori poate fi si vina noastra cand comandam ceva ce nu e pe masura asteptarilor. Mai am cateva comenzi din tineretele mele cand am primit rochii transparente, dar bineinteles ca atunci cand am verificat pozele, se vedea foarte clar ce fel de material e, ba mai mult, era si o atentionare cum ca ar fi see-through. 🙈

   In orice caz, pantalonii acestia dubiosi vor fi purtati, insa atunci cand stiu sigur ca nu primesc invitati 🤣 sunt mult prea comozi ca sa nu trandavesc in ei.

Spuneti-mi, va rog, in comentarii daca ati intampinat si voi probleme asemanatoare. Ce ati comandat si ce ati primit?

   

6 comments

  1. Valeria Chertes03 June, 2020 21:48

    Sunt foarte frumoase hăinuțele.

    ReplyDelete
  2. Setul gri este absolut superb😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie imi place mult. Singura problemuta ar fi cea a pantalonilor.

      Delete
  3. Ce corset porti? Mulțumesc!

    ReplyDelete