Sweeteria | 6 sortimente noi de ciocolata fara zahar

    Ciocolata alba, cu lapte, cu zmeura, neagra, nu conteaza, cert este ca majoritatea persoanelor adora ciocolata. Sa fie totusi un alt motiv pentru care tanjim dupa acest desert atat de delicios?

Dar de ce ne place ciocolata?

   Unul dintre motivele pentru care mancam ciocolata este cel evident si anume pentru ca este extrem de delicioasa, insa adevaratul motiv pentru care ne place atat de mult este de fapt intreaga experienta de a manca ciocolata.

   Are gust bun, miroase extraordinar si acel sentiment cand se topeste in gura, mmm. Iubitorii de ciocolata descriu acest sentiment de topire ca fiind un adevarat moment de extaz. Atunci cand mancam ciocolata, creierul secreta niste substante chimice care fac organismul sa isi aminteasca de lucrurile care ne fac placere si ne fac sa dorim mai mult. De acolo "nevoia" de ciocolata.
 
   Ciocolata, datorita ingredientelor sale, poate calma nervii, poate crea o stare de bine si ajuta la concentrare. Totusi, ciocolata clasica contine cantitati mari de zahar si de grasimi saturate, de aceea ar trebui consumata cu moderatie, sa nu mai spunem ca este total interzisa pentru anumite persoane.
    Pentru cei care vor sa limiteze consumul de zahar sau sa il excluda total din alimentatie, le recomand sa incerce produsele de la Sweeteria. Acestia au lansat de curand 6 sortimente de ciocolata, intocmai pentru a-i satisface si pe cei mai pretentiosi consumatori.




🍫 ciocolata amaruie
🍫 ciocolata amaruie cu visine
🍫 ciocolata cu lapte
🍫 ciocolata cu lapte, mar si scortisoara
🍫 ciocolata alba cu zmeura si matcha
🍫 ciocolata alba si zmeura




   Dupa cum probabil ati ghicit, ciocolata mea preferata este cea alba, ambele sortimente, insa trebuie sa marturisesc ca si cea cu lapte m-a cucerit. Are o textura cremoasa si un gust extrem de bun. Unde mai pui ca au cu 20,5% calorii? 

   Sweeteria ofera o gama larga de produse fara zahar, iar ceea ce iubesc la acest brand este faptul ca lanseaza mereu produse noi, iar in ritmul in care s au dezvoltat, presimt ca vor ajunge departe.

   Un desert pe care il ador este napolitana, iar in portofoliul lor de produse putem gasi napolitane in 4 sortimente (vanilie, cacao, zmeura si lamaie), insa preferata mea ramane cu siguranta cea cu zmeura. Napolitanele Sweeteria au cantitea necesara de crocant dar si muuuulta crema! Mai nou, le gasiti in tot felul de magazine, insa cel mai la indemnana, doamnelor, mi se pare la DM. 
Mai un rimel, un fond de ten, mai o napolitana guilt free. :D



   
   Cu delicioasa Greentella am facut niste cornulete. As vrea sa va zic ca am fost mega-gospodina si am incropit eu acest minunat aluat, insa l-am cumparat de la LIDL. Eu doar l-am portionat, l-am umplut cu ciocolata si l-am bagat la cuptor! 
Sa ma iertati caci pozele nu sunt demne "dă instagram, dar voi stiti ca eu nu sunt mare bucatareasa. 

 


    Batoanele de cereale cu cacao reprezinta gustarea ideala atunci cand esti pe fuga sau un desert rapid si satios. Eu am mancat la birou, in zilele aglomerate cand nu aveam timp sa imi iau ceva mai consistent si sunt delicioase, ca toate produsele lor de altfel. Rectific, singurul lucru care nu mi place este ciocolata neagra :D, dar asta pentru ca nu ma impac eu bine cu ea, nu ca a lor nu ar fi buna.

   Sweeteria a sponsorizat si cel mai recent concurs de pe pagina blogului, iar acus, una dintre cititoare se va bucura de cele 6 sortimente de ciocolata. Celor care nu au castigat le doresc mai mult noroc tura viitoare si va indemn sa stati aproape caci mai urmeaza si alte concursuri.




_______________________________
Alte articole despre Sweeteria: https://www.ursualexandra.com/search?q=sweeteria



3 comments

  1. Valeria Chertes09 August, 2019 16:34

    Sunt tare curioasa cum sunt aceste ciocolate mai ales că eu am diabet și nu am voie cu zahar.

    ReplyDelete
  2. Fooaarte bune variante pentru un dulce sanatos! De la sweeteria le cumpar si copiilor dulciurile, tin mult la alimentatia lor! Am si o intrebare pentru mamici. Voi cum va asigurati ca copilul are o alimtentatie sanatoasa? Parca din ce in ce mai mult refuza mancarea sanatoasa... le gatesc mult dupa retele de aici: https://www.pastebaneasa.ro/ ,sunt foarte simple de facut si pot sa ii pacalesc asa si sa le pun legume in mancare, altfel ei nu le mananca, insa asa le plac. Cum ii pacaliti pe cei mici sa manance sanatos?

    ReplyDelete