Tarte fara zahar cu Sweeteria

    De-a lungul timpului, v-am tot scris, vorbit, aratat produse de la Sweeteria. Relatia mea cu produsele fara zahar dateaza inca din liceu, cand tineam tot felul de diete, insa cele mai utile mi se par pentru persoanele cu diabet sau cei care, din cauza unor boli, nu au voie sa consume zahar.

   Cu totii tanjim dupa ceva dulce, o clatita bine coapta, un tiramisu delicios, o briosa cu ciocolata, o tarta cu fructe. Produsele Sweeteria ne ajuta in crearea acestor deserturi, insa fara zahar. Produsele ideale pentru tot felul de creme sunt banutii de ciocolata.

    Banuti de ciocolata alba - banuti de ciocolata cu unt de cacao, fara zahar cu 30% mai putine calorii decat o ciocolata alba normala;
Banutii pot fi folositi cu succes in deserturi delicioase, insa pot fi consumati si ca atare. Pofta de dulce apare pe neasteptate, insa poate fi "alungata" rapid cu un banut dulce.
Datorita formei, pot fi folositi cu usurinta ca decor, iar pentru pofticiosii care iubesc ciocolata cu ceva mai multa cacao, cei de la Sweeteria au pregatit Banuti de ciocolata amaruie





   Cei care iubesc mult banutii din ciocolata de la Sweeteria, se vor bucura sa vada si promotiile din magazinul lor. La 2 pungute cumparate, primiti una gratuit. Aceeasi promotie o gasiti si la sferele din cereale in ciocolata cu pudra de zmeura. 



          Tarte cu ciocolata fara zahar
     
    Va zic sincer, nu ma asteptam ca banutii sa fie atat de deliciosi, in special cei din ciocolata alba, de aceea eu i am mancat si asa, simpli. Totusi, am zis ca e pacat sa nu ii pun la test asa ca o sa va arat cam ce am realizat cu ajutorul lor.

 

    Prima idee a fost sa fac niste tarte cu blat asemanator pandispanului, pufos, peste care am adaugat o crema din frisca incalzita si ciocolata alba topita. Am adaugat capsuni, iar in a doua poza am decorat cu 3 banuti din ciocolata.
   

   Aici avem o tarta cu cacao (ca la blatul de tort), iar pe deasupra acelasi tip de crema, insa mai subtiata, pentru a fi mai degraba un sos de ciocolata alba. Am decorat cu capsuni. Aceasta tarta a ajuns la niste prieteni, fani ai dulciurilor si s-au bucurat si mai mult cand au auzit ca e fara zahar, avand in vedere ca el are voie sa consume putin spre deloc zahar.

   Doua tarte, din aceeasi serie ca mai sus, insa acestea au fost "umplute" cu crema facuta din banutii de ciocolata amaruie. Cea cu cacao are un ganache de ciocolata facut din frisca batuta si ciocolata topita, iar cealalta are o "crema" obtinuta din topirea banutilor cu putin unt si 2 lingurite de frisca batuta.


    Restul ganache-ului l-am mancat cu capsuni; dont judge! Am voie, ca s fara zahar! 😛

  Daca ma urmariti de ceva timp, ati observat ca nu sunt mare bucatareasa, asa ca sunt sigura ca eu nu aduc cinste acestor produse si ca alte persoane, mai pricepute in ale gatitului, vor avea rezultate uimitoare. Unde mai pui ca pe mine ma apuca gatitul noaptea si niciodata nu am lumina buna pentru a poza preparatele. 

Produsele lor sunt foarte delicioase si pot fi consumate chiar si de cei care nu sunt nevoiti sa renunte la zahar. Imaginati-va cum ar fi sa ii preparati copilului dulciuri de casa cu un continut mai mic de zahar sau chiar deloc. Acest lucru este posibil folosind produsele Sweeteria, insa si punand la treaba toate ustensilele pe care le-ati cumparat cu gandul ca va vor folosi candva 🤣(vorbesc din experienta 🙈)

   Ce spuneti: v-ar tenta astfel de dulciuri? Cum ati folosi banutii de ciocolata?
     


13 comments

  1. Valeria Chertes04 June, 2019 15:13

    Foarte bine arata.

    ReplyDelete
  2. Eu i-as manca asa cum sunt pentru ca nu am rabdare sa fac prajituri si nici nu ma pricep.

    ReplyDelete
  3. Tartele sunt preferatele mele!
    Arată tare bine cele preparate de tine iar faptul că nu au zahăr este extraordinar!
    Trebuie să încerc și eu rețeta.
    Mulțumesc!

    ReplyDelete
  4. Eu folosesc banutii de ciocolata pentru a face crema de ciocolata de casa pe care o folosesc la clatite sau diverse deserturi.

    ReplyDelete
  5. Ce bine arată tarta! Sunt pasionată de dulciuri de orice fel.

    ReplyDelete
  6. Sunt absolut delicioase aceste tablete de ciocolata. Nu ma mai satur de ele

    ReplyDelete
  7. Arata delicios, si eu abia astept sa gust banutii!

    ReplyDelete
  8. Arata chiar tare bine. O sa incerc si eu sa fac.

    ReplyDelete
  9. Oohh... Ce bine arata toate si sunt convinsa ca sunt delicioase! De mult timp ma tin sa plasez si eu o comanda la ei. ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. plaseaza cu incredere! foarte delicioase.
      Recomand napolitanele cu zmeura.

      Delete
  10. Sunt foarte pro tot ce e natural si mai ales daca e fara zahar! Si super alimentele din nou, sunt mare fan! insa nu mereu am timpul si plantele necesare asa ca imi iau suplimente naturale de pe https://www.onlinefarmacia.ro . Fac periodic cate o cura de ceva, in functie de anotimp sau ce imi cere organismul :) Voi cum procedati?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Incerc sa stau departe de suplimente cat pot, insa daca sunt naturale, cred ca e ok.

      Delete