FAVI | Bucuria primului copil

    Vine un moment in viata fiecarei familii in care apare dorinta unui copil. Cand acesta dorinta se materializeaza, parintii fac eforturi pentru a primi nou-nascutul intr-un mediu cat mai placut, mai familiar, mai viu colorat.
     Dupa sute de magazine online accesate, zeci de magazine fizice vizitate, trebuie sa faceti alegerea potrivita dupa mai multe criterii: stilul mobilierului, pretul, materialul, culoarea, iar toate aceste lucruri necesita timp, timp pe care noii parinti nu il au.

   Din fericire, exista un motor de cautare care reuneste produsele din peste 75 de magazine fizice si online, intocmai pentru a ne usura cautarile. Pe FAVI veti gasi o gama larga de produse, insa si sistemul meu preferat de sortare, "cele mai ieftine".



MOBILIER DE LA A LA Z


     Desi atunci cand sunt mici, copiii nu pot aprecia cu adevarat lucrurile din jurul lor, in jurul varstei de 3 ani vor incepe sa constientizeze importanta spatiului personal, ba mai mult, unele studii arata ca e indicat ca acestia sa aiba propria lor camera inainte de sarbatorirea primului an din viata. Principalul motiv este: un somn mai linistit.



    Mobilam de la A la Zet, cu usurinta si cu zambet.



    Camera unui copil are nevoie de un mobilier adaptat nevoilor si varstei lui. Un bebelus va avea nevoie de un pat, iar cel mai des se opteaza pentru cele clasice din lemn. Un astfel de patut costa 256 lei. Acesta poate fi alaturat cu usurinta altor piese de mobilier, creand astfel camera pe care v-ati imaginat-o.



 
   
   Un patut ceva mai costisitor, insa care isi va dovedi utilitatea datorita sistemului de leganare si faptului ca poate fi folosit o perioada indelungata de timp, este patutul transformabil la pretul de 1175 lei. Acesta este dotat cu doua sertare incapatoare, cu un sistem silentios de leganare si o comoda cu sertare pe care se poate instala o masuta de infasat. Acest pat este foarte util deoarece poate fi transformat intr un pat de dimensiunea 170 cm x 70 cm, perfect pentru atunci cand copilul mai creste. 


DEPOZITARE

     Hainutele copiilor sunt o adevarata bataie de cap pentru parinti, sunt mici, sunt multe si foarte greu de depozitat. De aceea, cele mai indicate sunt comodele, cu cat mai multe sertare, cu atat mai bine. 
Este mult mai practic si usor atunci cand depozitezi hainele in sertare; daca ele sunt depozitate vertical, in loc de orizontal, veti putea repera cu usurinta obiectul vestimentar pe care il cautati. De asemenea, atunci cand va mai creste, va putea sa isi aleaga singur hainutele daca va fi ajutat de niste stickere colorate. Fiecare sertar poate fi insotit de o imagine corespunzatoare: o soseata pentru sertarul cu sosete, o bluza pentru sertarul cu bluze s.a.m.d. 
   Daca ati optat pentru un pat simplu, atunci prima comoda este alegerea ideala deoarece are spatiu destinat masutei de schimbat. Daca doriti sa adaugati o pata de culoare, atunci cea de a doua va fi alegerea potrivita.


525 lei
669 lei

    Jucariile copiilor se inmultesc pe zi ce trece, iar pentru a putea avea o camera organizata e necesara o biblioteca. Cu ajutorul cosurilor si cutiilor, puteti tria jucariile si puteti indemna copilul sa le organizeze pe categorii. Astfel, curatenia va parea o joaca.

361 lei  <->   283 lei

 
 






     Atunci cand alegem piese de mobilier pentru copii, avem tendinta de a alege cat mai colorat, cat mai concentrat pe sexul copilului, insa adevarul este ca demult fetitele nu se mai joaca doar cu papusi, iar baietii doar cu masini. Ideal ar fi sa alegeti un mobilier neutru, care poate fi cu usurinta personalizat prin decoratiuni si stickere. 

990 lei   <->  1028 lei

 


DECORATIUNI


    Decoratiunile sunt cele care dau "tonul" camerei , asadar sa nu va fie teama sa experimentati cu tot felul de culori si texturi. O paturica "aruncata" pe marginea patului sau un covor foarte pufos, acestea vor inveseli camera si vor aduce bucurie micutului.




 

 




    Nu uitati, un copil e motiv de bucurie, nu stres. Incercati sa limitati cat mai mult stresul cumparaturilor alegand favi,ro.

Spor la cumparaturi!

   



15 comments

  1. Valeria Chertes19 June, 2019 13:28

    Toate sunt foarte frumoase.

    ReplyDelete
  2. Cat de frumoase sunt decoratiunile si mobilierul! Toate arata tare bine. Multumesc pentru recomandari!🤗

    ReplyDelete
  3. cat de frumos este totul,pentru cei micuti nimic nu este prea mult!

    ReplyDelete
  4. Atat mobilierul cat si decoratiunile sunt foarte frumoase!

    ReplyDelete
  5. Abia astept sa raman insarcinata, am deja cateva idei de a amenaja camera. Favi are foarte multe lucruri frumoase pentru camera de bebe.

    ReplyDelete
  6. Intotdeauna la primul copil vrei sa faci multe, chiar daca uneori mai faci si lucruri inutile ( astea le vezi apoi). Superb mobilierul.

    ReplyDelete
  7. Acum exista atatea modele frumoase incat nici nu stii ce sa alegi.

    ReplyDelete
  8. In momentul de fata gasim cam tot ce ne trebuie. Inclusiv in ceea ce presupune ingrijirea copiilor si chiar alimentatia lor. Am ramas placut surprinsa sa aflu de tot felul de aparate

    ReplyDelete
  9. Patutul transformabil chiar mi se pare o super investitie.

    ReplyDelete
  10. Oh, acesta va fi cu siguranta un moment de neuitat! Si clar mobila va fi aleasa cu multa atentie

    ReplyDelete
  11. Minunat patut! Doamne cat de dragute sunt decoratiunile! Am o intrebare pentru mamici. Sunt si eu mamica singura cu un baietel minunat de doar 5 anisori. Imi doresc sa ii ofer cea mai buna educatie de care sunt capabila. Am gasit acest site https://www.universenciclopedic.ro/ ,de aici i-am cumparat carti cu povestioare si ilustratii. Sunt foarte multumita! Am o intrebare pentru voi, daca stiti jocuri atractive pentru ei, de unde le cumparati? Acum incepe sa creasca si vreau sa trec la urmatoarea etapa. Multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna. Cred ca si pe libris vei gasi cate ceva. Daca iti place sistemul Montessori, acolo gasesti multe carticele. Depinde foarte mult de ceea ce iti doresti tu de la copil. Orice joc e atractiv, daca va jucati impreuna. :D

      Delete
  12. Sunt proaspat mamica si iubesc absolut fiecare accesoriu pentru copii! Articolul acesta imi aduce aminte de Sergiu Floroaia, avea el un material despre mame si nou nascuti :))) doamne cat am mai ras :))))) am fost la un show si de atunci le urmaresc activitatea saptamanal, el cu toma alexandru si inca cativa au facut comics club si sunt foarte tari! Vedeti pe site daca vreti sa mergeti la vreun eveniment https://comicsclub.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am fost niciodata la un show de comedie, insa le urmaresc online. Multumim pentru recomandare.

      Delete