Mic dejun si gustari fara zahar - Sweeteria

       Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, asta au tot repetat parintii nostri pe parcursul intregii copilarii. In zilele noastre, cand suntem mai tot timpul pe fuga, micul dejun lipseste cu desavarsire din alimentatia noastra, insa specialistii ne recomanda sa facem un efort pentru a include si micul dejun in programul nostru.

MICUL DEJUN: ESTE IMPORTANT?



      Micul dejun "porneste" metabolismul ajutandu-va sa ardeti calorii pe parcursul zilei. De asemenea, datorita caloriile ingerate, mancarea de la micul dejun va ofera energia necesara pentru a va concentra mai bine la activitatile zilnice.
      Multe studii au corelat micul dejun cu sanatatea, o memorie mai buna si sanse mai mici de a avea exces de greutate, diabet sau boli de inima. 
Desi e greu sa se demonstreze stiintific cat de important este micul dejun, un lucru e clar, cei care nu mananca dimineata, tind sa aleaga la pranz alimente nesanatoase, bogate in grasimi si zahar. 

   MICUL DEJUN SI GREUTATEA

   Consumul de alimente bogate in proteine si fibre la micul dejun ajuta la controlul apetitului pe restul zilei, In medie, studiile arata ca cei care mananca micul dejun sunt mai slabi decat cei care nu o fac. Fireste, greutatea este influentata si de tipul alimentelor consumate.
    Cantitatea de mancare de la micul dejun trebuie sa fie una moderata, iar alimentele consumate trebuie sa fie un bun combustibil pentru organism. Gogosile, wafele, cornurile, alaturi de o cafea plina cu zahar nu ajuta cu nimic organismul, 

   De aceea, am pentru voi cateva propuneri de mic dejun rapid, ideal pentru persoanele care nu au timp sa isi faca o omleta ca la carte, dar si cateva gustari delicioase.


SFERE DIN CEREALE CU CACAO



Ziua poate incepe dulce, insa fara zahar, alaturi de cerealele cu cacao de la Sweeteria.
Acestea sunt bogate in fibre si nutrienti, dar si fier, acid folic si vitaminele A. B, C, D si E, asigurate de faina de porumb din compozitie. Faina neagra confera satietate si previne aparitia problemelor la colon,cresterea in greutate si intareste imunitatea.

  Mie imi plac cu lapte cald, au o textura interesanta, crocanta, iar gustul este usor dulce. Sunt foarte satioase si tin de foame cam pana la pranz.



   


    Daca doriti ca la mic dejun sa serviti ceva crocant, cu un gust dulce-acrisor si cu fructe, atunci musli de la Sweeteria reprezinta o alegere minunata.

     Cereale bogate in fier, acid folic si vitamine A, B, C, D, E, cu proprietati antioxidante de la pudrele de scortisoara si ghimbir.
   
     Imi place sa le consum cu o portie de iaurt grecesc; cremozitatea iaurtului cu textura crocanta a cerealelor, fac din aceasta combinatie un mic dejun echilibrat sau o gustare rapida.
Nu stiu cum consumati voi cerealele, insa mie imi place sa incalzesc laptele si sa adaug cereale din cand in cand, pentru a-si pastra textura crocanta.


Gustari rapide, fara zahar
     
    

    De la 1 aprilie mi-am impus sa consum mai putin zahar (spre deloc), sa consum minim 2L de apa pe zi si sa mananc mai des, avand in vedere ca in ultima perioada aveam 1 singura masa pe zi. Lipsa unui regim alimentar echilibrat a dus la acumularea catorva kg in plus, dar si la scaderea nivelului de energie.
   Ajutoarele mele au fost batoanele din cereale cu musli, o gustare dulce, fara zahar care ofera satietate o perioada buna de timp. Eu le am pe acestea din imagine, insa mai sunt inca 3 sortimente: batoane cu cacao si magenziu marin, batoane cu cacao si calciu marin si batoane cu cacao.

   Napolitanele cu zmeura au devenit desertul meu preferat. Sunt mai bune decat unele napolitane cu zahar. Crema din belsug cu foile crocante si un gust demential de zmeura. Daca preferati alte sortimente, puteti alege napolitanele cu cacao, cu lamaie sau cele cu frisca si vanilie. 

   Pentru ca am fost foarte incantata de produsele lor, am vrut sa va fac si voua o bucurie, asadar am organizat un concurs impreuna cu cei de la Sweeteria. V-ati inscris in numar foarte mare, iar acest lucru ma bucura, iar eu va sunt datoare cu numele castigatorului.

    Am filmat extragerea, asadar urmariti video pentru a vedea daca voi sunteti norocosul/norocoasa.





FELICITARI CASTIGATOAREI !!!
Astept datele tale in privat. 

8 comments

  1. Am citit o multime de pareri despre produsele Sweeteria si asa tare ma tenteaza, incat cel mai probabil le voi achizitiona si eu.

    ReplyDelete
  2. Am auzit numai lucruri bune despre produsele celor de la Sweeteria, trebuie sa le incerc si eu!��

    ReplyDelete
  3. Vreau sa incerc si eu napolitanele cu zmeura, fiindca eu si baietelul meu suntem innebuniti dupa napolitane.

    ReplyDelete
  4. produsele lor sunt minunate! desi se zice ca daca vrei sa slabesti, micul dejun nu e esential, eu zic ca nu e asa!

    ReplyDelete
  5. Produsele fără zahăr sunt tare gustoase, trebuie doar să le descoperim aroma.

    ReplyDelete
  6. N-am folosit niciodata produse de la Sweeteria, desi am citit numai lucruri bune despre produse. Sper sa le incerc in viitorul apropiat.

    ReplyDelete
  7. Napolitanele cu zmeura sunt divine! As manca non-stop din astea! Si pe langa faptul ca sunt delicioase, sunt si sanatoase :)

    ReplyDelete
  8. Imi plac produsele lor. Le-am incercat si eu si sunt delicioase. Cel mai mult imi plac ciocolatelele si gemul de mure

    ReplyDelete