Review | Gliss purify & protect


Schwarzkopf, impreuna cu Buzzstore, ne indeamna sa ne cream propria poveste de dragoste cu ajutorul noii game GLISS purify & protect.
Dupa cum va spuneam si pe facebook, eu folosesc produsele de la Craciun, deci am avut destul timp sa le testez.

    Cu totii stim cat de poluat este aerul pe care il respiram, insa ne-am gandit vreodata cat de tare afecteaza parul sau pielea?
Desi atunci cand vine vorba de piele, incerc pe cat posibil sa o feresc de efectele negative ale mediului inconjurator, trebuie sa recunosc ca am neglijat foarte tare parul.
   
   ☄️  De ce sa folosesti o gama care protejeaza parul impotriva aerului poluat?

  Unele studii de specialitate arata ca toxinele prezente in aer pot stopa cresterea parului. Pentru a intelege mai bine cat de daunatoare este poluarea, va propun un exercitiu de imaginatie. Imaginati-va ca firul de par este ca un burete, acesta absoarbe toate toxinele din atmosfera, inclusiv praful fin. Monoxidul de carbon si alti poluanti, duc la iritatia scalpului, astfel apare matreata si subtierea firului de par.


     Samponul si balsamul GLISS, datorita ingredientelor sale, asigura protectia impotriva poluantilor prezenti in aer: semintele de moringa au proprietati antioxidante, iar serumul cu keratina repara parul deteriorat si intareste fibra capilara.

   ☄️ Cum ne putem proteja parul?

   🔹 Primul pas ar fi acoperirea podoabei capilare, asadar incearca sa porti mai des, mai ales in perioada iernii, caciuli, sepci, palarii.
   🔹 Spalarea parului mai des! Prin spalare, dar mai ales cu ajutorul produselor de ingrijire, indepartati poluantii de pe pielea scalpului.
   🔹 Utilizarea unei game de ingrijire care ajuta la protejarea parului impotriva poluarii, in special produsele care contin keratina.
   🔹 Periati cu grija parul! Ultimul lucru de care are nevoie un par fragil, este de o periere dura. Incercati sa folositi perii cu dintii mai rari, mai moi. Recomand periile de tip "tangle teezer", eu am achizitionat una de la LIDL, cu doar  10 lei.

    Avand parul decolorat si vopsit, incerc tot timpul sa folosesc produse de ingrijire a parului care hidrateaza intens firul de par. Am fost surprinsa sa vad ca aceasta gama a imbunatatit aspectul varfurilor firelor de par. Mi se pare ca e mai usor de descurcat si poate mi se pare, insa e si mai usor de indreptat. Singurul dezavantaj il reprezinta culoarea, sau mai bine zis, lipsa ei. Din cauza ca e incolor, am tendinta de a pune mai mult sampon decat am nevoie.
   Eficienta produselor impotriva poluarii nu le pot observa cu ochiul liber, asa ca nu imi ramane decat sa ii cred pe cuvant. 😂 Ceea ce imi place este ca parul arata sanatos, iar asta puteti vedea in urmatoarele poze.



par spalat de o zi


par proaspat spalat

Cum vi se pare noua gama GLISS? Ati incerca-o?

   

 

18 comments

  1. ai volum si a doua ziiiii! ah, asta ar trebui sa fie un motiv suficient pentru mine sa le iau :D adevarul e ca am mai avut o gama de la gliss si mi-a placut mult

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu mai folosisem de mult Gliss. Da, eu am destul de putin par, insa uitandu ma la poza, imi dau seama ca e voluminos, mai ales atunci cand il indrept superficial.

      Delete
  2. Am incercat si eu gama aceasta si am fost super incantata, o sa o recumpar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu cred ca as achizitiona produsele. :D

      Delete
  3. Parul are nevoie de ingrijire si produse potrivite, important e sa le descoperim pe cele potrivite noua.

    ReplyDelete
  4. Parul tau arata super bine chiar si a doua zi. Le voi cauta si eu in magazine neaparat.

    ReplyDelete
  5. Esti o frumoasa, Gliss n am mai folosit de foarte mult timp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult, Sabina! <3 Nici eu nu mai folosisem de mult, pana sa le primesc pe acestea spre testare.

      Delete
  6. Si eu folosesc produse Gliss pentru par dar nu am incercat inca noua gama. In general aleg produse cu keratina pentru ca am parul destul de uscat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu la fel. Neaparat ceva pentru par uscat.

      Delete
  7. Il folosesc si eu! Din sampon mai am doar putin insa balsamul este spornic si cred ca-l voi avea inca o luna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu la sampon ma pacalesc, din cauza culorii, mereu scap mai mult decat am nevoie. Cred ca de aceea se consuma mai repede. :D

      Delete
  8. Ce par frumos ai! Chiar se vede ca e sanatos si plin de vitalitate. :) M-ai facut curioasa cu samponul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc. Ma bucur ca pare asa! :D Eu ma plang mereu ca e prea ars, prea uscat, prea prea prea :))

      Delete
  9. Imi place tare mult cum arata parul tau si chiar mi-as dori sa incerc si eu aceste produse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult. Mie imi plac si se pare ca si parul meu le agreeaza.

      Delete
  10. Este foarte important sa fii frumoasa in ziua de azi! Si parul joaca un rol important aici, machiajul, accesoriile! Si eu folosesc aceste produse si ma bucur de un volum mult mai mare si mai durabil :D si bijuteriile de obicei mi le comand online de aici https://www.ioana-preda.ro/ .Gasesc o multime de inele, coliere si cercei care ma avantajeaza, de calitate si la preturi bune! Sa fiti frumoase, doamnelor!

    ReplyDelete