Review carte | Fata din Brooklyn

    Dupa ce am citit Fata din tren, m-am gandit sa imi incerc norocul cu alta fata, asadar am ales Fata din Brooklyn, de Guillaume Musso, iar la recomandarea voastra voi citi Fata dinainte si Fata cea buna. In ultimul timp am citit in special thrillere, imi place sa pun cap la cap piesele de puzzle si sa incerc sa aflu identitatea criminalului, insa aceasta carte mi-a rapit aceasta placere.


FATA DIN BROOKLYN - GUILLAUME MUSSO



   📕 Cartea o gasiti pe site-ul Libris, la pretul de 46.41 lei


    O carte plina de suspans

    418 pagini pline de suspans. urmariri, rapiri, crime, politica, secrete si un final neasteptat. Cartea este impartita in cateva capitole, ceea ce imi place foarte mult, iar fiecare capitol incepe cu un citat.

☙ "Masca este atat de incantatoare, incar mi-e teama de chip." Alfred de Musset ☙

☙ "Pentru a fi convingatoare, o minciuna trebuie sa contina un minim de adevar. In general, o picatura de adevar ajunge, dar ea este indispensabila, ca maslina intr-un Martini." Sascha ARANGO ☙

☙ "Ceea ce omul numeste adevar este intotdeauna adevarul sau, adica modul in care vede el lucrurile" Protagoras ☙

☙ "Nu exista nevinovati. Exista insa diferite grade de responsabilitate." Stieg Larsson ☙
 
   Din cauza unui gand obsedant, Raphael, deschide o discutie cu viitoarea lui sotie, Anna Becker. Acesta doreste sa afle totul despre ea si trecutul ei, iar intre ei sa nu mai existe secrete. Acela a fost momentul in care totul s-a naruit, ultima data cand ei au fost fericiti.

" - Nu vreau decat adevarul, Anna.
   - Adevarul! Adevarul! Numai asta stii sa spui, dar te-ai intrebat vreodata daca ai fi in stare sa suporti adevarul?"

Raspunsul era nu! El nu a fost in stare sa suporte adevarul, iar ceea ce urmeaza se aseamana extrem de mult cu unul din episoadele din CSI.

   "Ma asteptam la orice. Credeam ca imi imaginasem totul. Dar nu ma gandisem niciodata la asta."

   Aproape in fiecare capitol apare cate un personaj nou cu un mare bagaj de informatii, fiecare fiind o piesa importanta din puzzleul vietii Annei Becker. Desi criminalul este devaluit destul de devreme in carte, Musso a avut grija sa isi surprinda cititorii cu un final neasteptat, dar si cu alte povesti la care nici nu ne-am fi gandit.
    Aceasta carte demonstreaza inca o data ca lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par, ne aminteste ca nu trebuie sa tragem concluzii pripite si ca un om poate ascunde multe lucruri sub un zambet. Personajul, Anna Becker, o femeie extrem de frumoasa, a reusit sa ma impresioneze prin curajul de care a dat dovada in toate momentele cheie din viata ei. Trecutul ei zbuciumat va uimi toti cititorii, iar unele parti ne vor aminti de situatiile triste prin care unele femei au trecut.

   Sunteti curiosi sa aflati secretul Annei Becker? Aflati citind Fata din Brooklyn. 😀

 _________________________________________
Fata din Brooklyn, Guillaume Musso - 432 pagini

 

8 comments

  1. Hmmm... Daca e thriller, atunci e de mine! Am s-o cumpar si eu, sa ma delectez in vacanta inter-semestriala! :)

    ReplyDelete
  2. cartea asta m-a intrigat de cand a aparut! musso e un mare scriitor, imi plac mult cartile lui!

    ReplyDelete
  3. Da, chiar m-ai facut curioasa si as vrea sa aflu ce secret ascunde.

    ReplyDelete
  4. Sunt convinsă ar reuși să-mi capteze interesul cartea ”Fata din Brooklyn”.
    Are toate ingredientele pentru a mă ține captivă pe toată perioada citirii.

    ReplyDelete
  5. Trebuie sa citesc si eu aceasta carte, mi-a placut cum ai prezentat-o.

    ReplyDelete
  6. Imi place tare mult cum scrie Musso. Cartea asta chiar are un final fain. :D

    ReplyDelete
  7. Am citit cartea si intr-adevar este una care te tine in suspans!

    ReplyDelete
  8. Crenova benefits from 카지노사이트.online getting the quickest replace on the latest expertise and its information. Moreover, a self-control operate on spend restrict and access limitation in case of exceedance must be essentially included within the system to stop over-immersion. Personal allowance to spend money at one time should not exceed one-tenth of the monthly buy restrict, $50. To be taught extra in regards to the historic and authorized causes for the present restrictions in South Korea and concentrating on non-domestic markets, PocketGamer.biz reached out to Crenova Business Department Director Byung Hyuk Kim.

    ReplyDelete