Barbati mai inalti cu 13 cm

Noi, femeile, suntem norocoase.

Daca avem o zi in care nu se aseaza parul, nicio problema! Putem folosi un ondulator, o placa sau un feohn pentru a-l coafa, Daca ne trezim cu un cos imens sau cu cearcane, un pic de corector si se rezolva! Avem cateva kilograme in plus? Prostii! nimic ce nu se poate rezolva cu niste haine adecvate: o bluzita cu peplum sau un corset si deja am ascuns totul ce nu dorim sa fie la vedere.

Barbatii sunt devaforizati total. Sotul meu imi spune mereu: " Voi aveti machiajul, barbatii daca sunt urati, urati raman!". Pentru ei nu exista machiaj sau produse miraculoase, iar daca unul din ei foloseste ceara pentru a scapa de parul nedorit, deja este catalogat ca fiind metrosexual sau efeminizat. Traim intr-o lume in care ceva iesit din tipar este greu acceptat, insa mai important este sa fim noi multumiti si fericiti, nu-i asa?

Ei bine, dragi barbati, am un pont pentru voi. Noi apelam la tot felul de trucuri pentru a arata mai suple, mai inalte, mai frumoase, voi de ce nu ati face acelasi lucru?

Am fost surprinsa sa vad ca, pe un site chinezesc, se comercializeaza incaltaminte inaltatoare pentru barbati. Chamaripashoes ofera o gama larga de astfel de incaltaminte, care pot inalta pana la 13 cm.


13 cm
12 cm



O nunta fara stres

   Am foarte multe cunostinte care au prieteni mai mici de statura decat ele, iar asta nu reprezinta absolut nicio problema in viata de zi cu zi, insa in ziua nuntii, diferenta de inaltime parca e mai vizibila.
Daca asta reprezinta o problema pentru tine (sau pentru el), puteti sa o rezolvati cu ajutorul unei perechi de pantofi inaltatori (elevator shoes).

    Consider ca inaltimea nu este atat de importanta, insa pot intelege de ce unele persoane s-ar simti complexate de acest lucru. Daca o pereche de pantofi inaltatori va ofera increderea de care aveti nevoie, atunci go for it!

   Daca la categoria de incaltaminte inaltatoare de 13 cm nu prea sunt multe modele din care puteti alege, la cele de 6 cm veti avea dificultati in a va hotari in privinta modelului. Acestea sunt mult mai moderne, mai versatile, dar si mai important, platforma nu este deloc vizibila.




Cum functioneaza?

   Un astfel de pantof este compus din 4 parti principale:
- talpa exterioara: datorita cauciucului din care este confectionata. asigura purtatorului un calcat confortabil;
- stratul intaltator: adauga inaltimea dorita, insa materialul din care este compus ajuta si la amortizarea impactului cu solul, oferind confort, asemenei unei pernute, dar care nu isi modifica forma din cauza purtarilor indelungate;
- talpa interioara: contribuie si aceasta la efectul inaltator, insa cel mai important protejeaza stratul interior;
- pantoful 

 
    Cat costa acest tip de incaltaminte?

  Avand in vedere conceptul pe care il promoveaza, era cumva de asteptat ca si pretul este unul pe masura. Cat costa? Ei bine, sa zicem ca cea mai ieftina pereche costa cat o pereche de pantofi din piele. (99 $)

   Acest tip de incaltaminte se gaseste si pentru dame, asta nu e noutate, iar daca sunteti in cautare de cateva modele, puteti sa cautati aici ->; women elevator shoes .
Preferatul meu este acesta: (disponibili si pe alb) - 119 $






   Pe site mai exista si o categorie BOGO, (buy one, get one free), unde gasiti cateva produse care sunt la oferta.
   De asemenea, daca acest tip de incaltaminte va surade, insa nu sunteti inca dispusi sa achizitionati o pereche, incercati talpi interioare inaltatoare din silicon. Probabil nu vor fi la fel de eficiente ca pantofii de pe chamaripashoes, insa va vor ajuta sa va decideti daca merita investitia.

  Ce parere aveti despre acest tip de incaltaminte? L-ati recomanda cunoscutilor? 

13 comments

  1. Mi se foarte misto ca s-a gandit cineva si la domnii din viata noastra. Din fericire, sotul meu este mult mai inalt decat mine, insa am o prietena care foarte rar poate purta tocuri pentru ca sotul este cat ea de statura. Acesti pantofi ar fi perfecti pentru el!

    ReplyDelete
  2. mie mi se pare o idee misto, sa stii. al meu e cam de aceeasi inaltime cu mine, dar daca port tocuri, il depasesc cu mult

    ReplyDelete
  3. acum e a moda sa fie domnisoara mai inalta, dar nu este o idee rea!

    ReplyDelete
  4. O idee bună, bravo celor care s-au gândit!
    Mulți au acest complex al înălțimii mici, vor fi fericiți să o rezolve.

    ReplyDelete
  5. Stiu multe fete care poarta balerini pentru ca sunt mai inalte decat partenerii si uneori e enervant, acesti pantofi sunt o buna solutie pentru barbatii mai scunzi.

    ReplyDelete
  6. WOW! Mie mi-ar trebui astfel de pantofi. Dar cred ca pentru barbati e un pont cu adevarat de aur!

    ReplyDelete
  7. Am auzit ca pantofi din astia poarta multe staruri de la Hollywood care vor sa para mai inalte.

    ReplyDelete
  8. Mi se par foarte misto acesti pantofi. Mai ales pentru barbati, caci e un truc sa para mai inalti daca prietena/iubita e mai inalta ca ei.

    ReplyDelete
  9. Păi, de ce să fii surprinsă? Chinezii abia au un metru jumate...

    ReplyDelete
  10. Chiar mi se pare o idee foarte buna. Asa, nu vor mai fi complexati barbatii car au partenere mai inalte.

    ReplyDelete
  11. Cred ca ei sunt micuti de statura si acest mic artificiu ii ajuta sa fie usor mai inalti. De fapt sunt sigura ca si in Romania sunt persoane care folosesc o incaltaminte de genul

    ReplyDelete
  12. Ce idee super tare! Ma gandesc ca sunt destul de multi barbati care-si doresc cm in plus.

    ReplyDelete
  13. Cred ca este o idee tare buna acest tip de incaltaminte, desi al meu sigur n-ar purta, ca este destul de inalt.

    ReplyDelete