Adio celulita, Remary ne ajuta!

   Ne apropiem cu pasi repezi de noul an, iar asta inseamna ca e timpul sa ne gandim la rezolutii. An de an, imi propun anumite teluri si muncesc foarte mult pentru a incerca sa le indeplinesc.
Desi dorintele se mai schimba, una care se repeta anual este dorinta mea de a fi mai fit (in forma). De multe ori raman doar cu dorinta 😂 dar anul acesta m-am pregatit mai intens; mi-am ales 2 ajutoare: crema anticelulitica si crema de slabit, ambele de la Remary.





    Aceste produse sunt destinate atat utilizarii in saloanele profesionale, cat si uzului personal. Va spun sincer ca eu le-am gasit in saloanele de cosmetica, cea de slabire are un miros intens de scortisoara, iar cealalta e inconfundabila datorita efectului termoactiv. 

 Crema anticelulitica termoactiva

   Ingrediente naturale, atent selectate pentru a obtine o formula inovatoare ce are ca scop reducerea dimensinilor soldurilor si a taliei si diminuarea celulitei. Alge marine brune, alge marine de stanca, iedera, sunatoare, coada calului, papadie si extract de vita de vie, toate acest ingrediente au fost adunate intr-un cocktail ideal pentru remodelarea corporala.
Acest produs promite o piele mai ferma, mai supla, regenerata si imbunatatirea circulatiei sangvine,  Fireste, aceste rezultate se obtin cu folosirea regulata a produsului.

    Crema se bazeaza pe un proces de 3 etape: 

I. tehnologia ThermoSlim pentru transportul substantelor active in straturile interne ale pielii;
II. drenaj, pentru eliminarea apei si a toxinelor din corp
III. prevenirea formarii de celule de grasime noi


 Crema de slabit cu alge
   Crema ce remodeleaza zonele cu probleme, confera fermitate pielii si o revitalizeaza. Ingrediente multiple cu beneficii nenumarate: ceara de albine, unt de shea, coada calului, iedera, alge marine brune, niacinamida, extracte din castan salbatic si seminte de guarana, uleiuri: de masline, de centella asiatica si scortisoara. Din punct de vedere al ingredientelor, crema de slabit este mai bogata, insa personal imi place mai mult cea termoactiva. Datorita efectului de incalzire, simt pe loc ca lucreaza. 

    Ambele produse pot fi aplicate zilnic, iar ca orice produs din aceasta categorie, eficacitatea lui e direct proportionala cu utilizarea lui. 

Experienta mea
   
   Din punct de vedere al ambalajului, produsele nu sunt spectaculoase. Daca as vedea aceste produse pe un raft in baie, nu as ghici cat costa. Acest lucru nu este un lucru rau, eu prefer un ambalaj ieftin cu un produs bun. De multe ori platim brandul si ambalajul unui produs, iar continutul este mediocru.

   De eficacitatea lor m-am convins caci am cunostinte care si-au remodelat frumos corpul cu ajutorul lor (utilizate la masaj), insa la mine schimbarile inca nu sunt vizibile. Voi reveni probabil cu un update.
     Ceea ce este demn de admirat, este promptitudinea si organizarea celor din echipa Glemis. Absolut tot procesul a fost simplificat cu ajutorul tehnologiei, iar comanda a fost livrata extrem de rapid. Mi-a placut si faptul ca dupa plasarea comenzii am fost sunata pentru a confirma datele din comanda deoarece mi s-a intamplat de cateva ori sa comand cu numele dinaintea casatoriei si sa am dificultati in a primi coletelul.
     Dezamagirea mea a fost atunci cand am deschis coletelul,caci din cauza transportului, unul din recipiente a fost crapat. Din fericire, am avut un borcan de la un unt de corp si am putut sa transfer crema acolo.
     
       Pentru a ma bucura pe deplin de beneficiile acestor creme, mi-am propus sa implementez un regim, cu mese regulate si putin sport. Cu o floare nu se face primavara, insa acela e inceputul.

Voi folositi astfel de produse? Ati auzit de cei de la Glemis?


13 comments

  1. si cat de bine miros aceste produse, perfecte pentru ingrijirea noastra!

    ReplyDelete
  2. Am auzit numai lucruri bune despre aceste produse! O sa le incerc si eu.💛😘

    ReplyDelete
  3. Celulita n-am. Crema am dat-o cadou unei prietene ce are nevoie. Crema pentru slabit cu alge am inceput s-o folosesc, vreau sa pierd cativa centimetri din zona abdomenului. Cu putina miscare si dieta sper sa reusesc.

    ReplyDelete
  4. Aceste creme cred ca vor avea rezultate bune daca le combinam cu dieta, apa multa si miscare. Si e bine ca sunt cu efect de lunga durata.

    ReplyDelete
  5. Eu le iubesc pe ambele! Fac treaba buna!

    ReplyDelete
  6. Mie îmi plac produsele și cred, ca și tine, că adoptând un stil alimentar sănătos și făcând mișcare, chiar dau rezultate bune.

    ReplyDelete
  7. Am si eu aceste produse, sunt tare mulțumită de ele

    ReplyDelete
  8. Trebuie neaparat sa caut produsele, as avea nevoie de ele.

    ReplyDelete
  9. Totul e sa vrei sa incepi de undeva! Asa ca spor iti doresc!

    ReplyDelete
  10. Sper sa aiba rezultatele dorite si sa te ajute. :)

    ReplyDelete
  11. Celulita este una dintre problemele cu care ma lupt si eu in prezent. Chiar imi doresc sa vad rezultate

    ReplyDelete
  12. Sunt chiar curioasa sa vad daca dau rezultatele promise, eu nu prea am asa multa celulita si as tinde sa cred ca m-ar ajuta sa scap de ea :)

    ReplyDelete
  13. This looks like a lovely post and wonderful products to add to a routine! :)

    Wishing you a wonderful week and hope you had a lovely Christmas!

    Layla x

    https://www.sprinklesofstyle.co.uk

    ReplyDelete