Extru-can | Hrana completa pentru pisici

   Cei care au animalute de companie stiu cat este de greu sa gasesti un fel de mancare pentru caini sau pisici fara coloranti si conservantinutritiva si gustoasa. Majoritatea, ne-am obisnuit sa impartim mancarea noastra cu pisica sau cainele nostru, insa medicii veterinari ne atentioneaza in privinta acestui lucru. Alimentele pe care le consumam noi, nu sunt ok pentru animalele noastre. Le lipsesc nutrientii, consistenta potrivita (unele bobite ajuta la curatarea dintilor, de exemplu), ba unde mai pui ca daca hranesti cainii cu oscioare crude, e posibil ca unele aschii sa ii perforeze stomacul?

   Cand am auzit de EXTRU CAN, am fost incantata sa incerc produsele lor, pentru mofturosul meu, Ginger, insa bucuria mi s-a incheiat atunci cand "domnul" nu a vrut deloc sa se atinga de ele. Am citit ca, atunci cand inveti animalutul cu un anumit sortiment, rar accepta altul. Mentionez ca eu il hranesc cu acelasi tip de bobite de 7 ani, am incercat alte sortimente, chiar de la aceeasi firma, insa nu a fost interesat de ele.



Am dovada chiar aici:



   Nu pot spune ca nu ma asteptam la un astfel de deznodamant, caci as minti, insa spre bucuria mea, am alte pisicute pe care le mai hranesc, asadar am iesit cu bolul si bobitele afara, pentru a le oferi musafirilor din curte, un treat bine-meritat. Acum, sa nu va imaginati ca aceste pisici sunt flamande sau ca nu sunt mofturoase, nu nu, caci mi-au refuzat destul de multe sortimente, Ce sa zic? atunci cand ai de unde alege, iti permiti sa faci mofturi.

   Nici nu am pasit bine pragul caci motanoiul mi-a dat de indata tarcoale, pesemne ca a mirosit ceva bun. A fost atat de incantat, incat isi tot baga botul in bol, inainte de a apuca sa pun bobitele :)) Le-a devorat intr-o clipita, apoi a stat cateva minute bune la geamul de la bucatarie, mieunand la fiecare miscare detectata. I-am mai servit cateva bobite, apoi m-am dus in casa si nu am mai iesit pana a doua zi, cand am realizat ca am uitat punga afara. Punga era roasa, iar un sfert din cantitatea de bobite mancata. 😅

Nu va lasati pacaliti de privirea aceasta, el este inculpatul.




   Faptul ca acest produs are un termen mic de valabilitate, doar 120 de zile, imi da impresia ca sunt atenti la calitatea produselor si duc lipsa de conservanti.

Beneficiile acestui sortiment, dupa spusele celor de la Extrucan sunt:

Beneficii
– contine metionina ( PH control ) pentru controlul SINDROMULUI URINAR FELIN ( calculi renali );
– granule gustoase si hranitoare, tratate termic antialergic;
– contine proteine de calitate superioara pentru o musculatura sanatoasa.

   Un ingredient important si de nelipsit din hrana pisicilor este metionina. Acesta ajuta la prevenirea calculilor renali si asigura bunastarea sistemului urinar. 

   De cand am testat bobitele si pana acum, am fost nevoita sa ii schimb dieta lui Ginger, intocmai pentru ca a avut probleme cu tractul urinar. De vina este varsta, faptul ca apartine sexului masculin, dar si pentru ca noi, i-am mai dat sa guste din mancarea noastra. Ba mai mult, veterinarul mi-a spus ca nici mancarea umeda nu e ok. Acum este la regim si speram sa se insanatoseasca cat mai repede.

      Morala este: nu intotdeauna ce e scump e cel mai bun, ingredientele fac diferenta! 
Intrebati medicii veterinari ce recomanda.


Va saluta Gingerel.


Voi ce animalute aveti? Ati gasit deja hrana ideala?

13 comments

  1. eu am un catel la fel de mofturos la mancare, e teroare cu el... ii amestec bobitele cu conserva, dar nu ii prieste conserva junior, cu pui, vrea doar de vita... ehhh... iti vine sa-i bati cateodata :))

    ReplyDelete
  2. Și animăluțele au preferințe, știu să facă diferența!
    Bine punctat, mai ales pentru posesorii de pisici.

    ReplyDelete
  3. Pisica mea a savurat aceste bobite de parca nu mai mancase mancare in viata ei, asa am ajuns la concluzia ca e hrana tare buna si sanatoasa pentru pisici. Aaa, si e mult mai lingusitoare acum, spera si stie ca va primit ceva bun.

    ReplyDelete
  4. Nu am dat inca mancarea extru-can animalelor noastre. Dar sunt convinsa ca le-ar place.

    ReplyDelete
  5. si pisica mea iubeste acest tip de mancare,este inebunita dupa miros.

    ReplyDelete
  6. O sa le caut si eu penru al meu Mitzoi!

    ReplyDelete
  7. Vai ce nume dragutel are, din pacate nu am pisica dar imi doresc mult una.

    ReplyDelete
  8. Noi nu avem niciun animălut,deși fetele își doresc tare mult. Cea mare vrea un cățel, iar cea mică o pisică. Însă la bloc este mai greu să ții un animăluț...Se vede că îi place Extra Can motănoiului!

    ReplyDelete
  9. Si noi avem o pisicuta care tocmai a fatat 2 pui.Cred ca i-ar fi pe plac aceste produse!

    ReplyDelete
  10. Ginger e un dulce si binenteles un rasfatat, dar sigur merita toata aceasta atentie.

    ReplyDelete
  11. Eu cred ca termenul scurt de garantie dovedeste ca sunt atenti la ingrediente si este un mare plus din punctul meu de vedere. Am sa-i cumpar si eu pisicutei mele sa vad daca ii place

    ReplyDelete
  12. Este un mare plus ca au termen de garantie mic. Inseamna ca sunt mult mai naturale. Si animalutele merita tot ce e mai bun.

    ReplyDelete
  13. Inca nu am incercat mancarea pentru pisicute de la ei, dar cu siguranta data viitoare cand fac cumparaturile pentru pisicuta o sa caut la ei.

    ReplyDelete